Vsetín – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Havířov – Technika Brno 3:4 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 27.10.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Hamřík, Kotala, Mošnička (C), Zedek, Šedlbauer, M. Stodůlka, Herman – Koláček, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Ürge.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Drabčík (Mareček) – Ševčuk, Kalužík, Bodnar, Janeček (A), Činčala, Telnov, Karal – Hansel, Skřipčák (C), Koida, Graněčný, Rigo, Šrubař, Martiňák, Veselý, Krasnohorský, Šťastný, Chromyšyn, Dobša.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Filip Návrat, Tomáš Vojtášek.
     
    Oba týmy jsou připraveny na modrých čarách, stadionem zní vsetínská hymna. Za chvíli se začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Valaši zavezli kotouč za vlastní branku, kde se jim ovšem nepovedla rozehrávka. Heinrich u mantinelu kotouč ztratil a o zárodek první ofenzivy se snaží Graněčný.
     
    00:30
    Ani Poruba se ovšem slova nechopila a kotouč je opět na vsetínských hokejkách. Domácí rozehrávka končí jen na zakázaním uvolnění.
     
    01:26
    Ürge s Hrdým s obtížemi dostali puk do útočného pásma, k ničemu dalšímu se ošem vsetínský útok nedostal. Zatím sledujeme neučesanou hru bez jakéhokoliv záznaku šance.
     
    02:19
    Činčalovo nahození sebral Šedlbauer, po jehož pokusu o přechod středního pásma je opět odpískán icing.
     
    02:39
    Karal ze střední třetiny nahazuje kotouč za vsetínskou branku. Tohle zakázané uvolnění není, ale ani to neznamená, že se hosté dostanou do útoku. Puku se chopil Pavlíček, který rozehrává.
     
    03:05
    Hra je ve svém úvodu hodně nepřesná a kouskovaná. Znovu se přerušuje, protože Valaši vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    03:22
    Puk opět putoval téměř přes celé kluziště a znovu se přerušuje. Tentokrár má ovšem hostující brankář Drabčík kotouč ve své lapačce a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    03:34
    Heinrich ihned po vhazování vystřelil k bližší tyči a střelecky se snažil i v dalších momentech, kdy opět zkusil své štěstí střelou k Drabčíkově pravici. Hostující brankář byl v obou případech připraven.
     
    04:22
    Hokejisté obou celků nyní svádí souboj o pukn v útočném pásmu Poruby. Kromě dvou střel Heinricha jsme ale další ohrožení jedné či druhé branky neviděli.
     
    05:18
    Valaši se usadili v útočném pásmu a začali s kombinací, kterou po přihrávce od mantinelu zakončoval bekhednovou zadovkou z mezikurží Kovář. Zároveň se ovšem taky bude vylučovat. Hosté jdou do čtyř, protože Šťastný hrál se zlomenou hokejkou.
     
    05:38
    Vsetínští okamžitě začali s přesilovkovou kombinací. Od modré pálil Mošnička, Drabčík zasahuje.
     
    06:38
    Přesilvoka Valachů vypadá na první pohled daleko dobře. Drží se v útorném pásmu a vysílají jednu střelu za druhou.
     
    07:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A krátce před koncem početní výhody ji domácí také využívají k otevření skóre. ONDŘEJ HRDÝ dostal kotouč na modrou čáru, odkud nepříliš prudkou střelou propálil hostujícího brankáře. Ten měl zhoršený výhled, kotouč uviděl až na poslední chvíli a nedokázal jej svým pravým betonem zastavit. Asistence: Jan Hamřík.
     
    08:34
    Poruba má po inkasované brance kotouč na svých hokejkách, hostům se ale nedaří přechod přes střední pásmo a nahození není zrovna nejefektivnější metoda, jak se dostat do útočného pásma.
     
    09:24
    Vsetínští byli blízko ke druhé brance v utkání. Hamřík udržel útočné pásmo a poslal kotouč na protější pravé křídlo. Drabčík si proti střele z kruhu povyjel, a když se k vyraženému kotouč dostal v mezikruží Cakl, měl před sebou prázdnou bránu. Ani v této situace ale nedokázal vsetínský útočník přidat gólovou koncovku.
     
    10:10
    Po pasáži, která se odehrála v obranném pásmu Poruby, jsou na kotouči opět hosté. Nyní se snaží vymyslet rozehrávku.
     
    10:20
    Celá akce ostravského celku skončila u Hansela, který zakončil z levého křídla. Domácí brankář má kotouč ve své moci a hra je přerušena.
     
    10:39
    Další porubskou ofenzivu zastavil ofsajd. Hostující celek se zatím v průběhu dnešního utkání ještě nedostal k žádné nebezpečné střele.
     
    11:09
    Nyní se ale k nahození uchýlili i domácí. Hamřík vybojoval kotouč v prostoru mezi modrými čarami, ale byl příliš těsně bráněn na to, aby se sám vydal do útoku, proto volil tuto variantu.
     
    11:36
    Do rozehrávky se, i když poněkud riskantně, zapojil i domácí brankář, který řeší situaci po levé straně od své branky.
     
    12:23
    Kotouč léta po hostujícím brankovišti. Nejprve to na pravém křídle zkusili Koláček s Hrdým, následně se přidal i Cakl, který si chtěl po minulém neúspěchu napravit reputaci, ale ani nyní neusměrnil letící puk za dezorientovaného Drabčíka. Z druhé strany to zkoušel ještě Heinrich, ale také nebyl úspěšný a hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    13:49
    Vsetínští jsou značně aktivnější a Drabčák má plné ruce práce. Teď zastavil střelu od modré čáry a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    14:16
    Heinrich se kotouče opět chopil hned po vhazování v útočném pásmu a vystřelil z vrcholu levého kruhu. Následně se k vyraženému kotouči dostal Hansel, který taktéž ohrozil soupeřovu bránu.
     
    15:10
    Hansel je na straně hostujícího celku hodně vidět. A to nejen směrem dopředu. Valaši se totiž znovu velmi jednoduše usadili v útočném pásmu, a právě Hansel byl tím, kdo zablokoval Kotalovu střelu od modré.
     
    15:53
    Koláček s Kovářem se mohli vydat do přečíslení dva na jednoho, oba ale vyráželi z levého křídla a příliš si ve své spolupráci nerozuměli, a tak jim kotouč ujel.
     
    16:30
    Na Zedkovu střelu z osy kluziště měl Drabčík skvěý výhled, a tak bez problémů zakončil pravým betonem. Valaši zůstávají v útočném pásmu.
     
    17:20
    Vsetínští vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale jsou v problémech. Za brankou soupeře se jim nepodařilo udržet puk a dopředu může Poruba.
     
    17:52
    Hra se přesunula na druhou stranu, kde oba celky bojují o kotouč za brankou Vsetína.
     
    18:12
    Ostravané se přece jen chopili slova a puk si vybojovali. Z předbrankového prostoru se chystal zakončovat Hansel, ale jeho střela byla sražena do rohu kluziště. Vsetínská obrana si následně poradila také se zakončením z vrcholu levého kruhu.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Koida – 2 min., nebezpečná výstroj.
     
    19:04
    Ürge po přihrávce z pravého kruhu pálil bez přípravy. Drabčík zasahuje levým betonem.
     
    19:16
    Své betony vytasil hostující brankář taky proti střele Heinricha z levého kruhu.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Ševčuk – 2 min., hrubost.
     
    19:42
    Vsetín hraje v pěti proti třem. Koláčkovu střelu z vrcholu pravého kruhu zablokoval Janeček. Vsetínští se i přesto v posledních sekundách první třetiny drží v útočném pásmu a kombinují.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Vsetínem a Porubou je za námi. Oba juniorské celky se zpočátku dlouho hledaly, v samotném úvodu jsme neviděli žádnou výraznější střelu na branku, pokud nepočítáme jedno Heinrichovo zakončení k pravé tyči ihned po vyhraném vhazování. Vše změnila přesilová hra domácích. V té skóroval Ondřej Hrdý, čímž také domácí značně nabudil. Valaši jsou od té doby lepším týmem a měli hned několik šancí na navýšení skóre. Uvidíme, jak se bude hra vyvíjet ve druhé třetině.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši po skvělé souhře v předbrankovém prostoru využívají dvojnásobnou početní výhodu. Jan Hamřík střílel od modré čáry a u pravé tyče Drabčíkovy branky se pak už o vše postarali Ondřej Cakl s LUKÁŠEM STODŮLKOU, který na druhý pokus dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Ondřej Cakl, Jan Hamřík.
     
    20:45
    Vsetínští po vstřelení branky stále pokračují v klasické přesilovce pět na čtyři.
     
    21:10
    Lukáš Stodůlka byl opět připraven v mezikruží, tentokrát byla ovšem jeho prudká rána zablokována.
     
    21:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i klasickou přesilovku a vedou o tři branky. A JAN HAMŘÍK mimo jiné ke svým dvěma asistencím přidává také vstřelenou branku. Hostující Rigo sice dostal kotouč z pásma, ale ne na dlouho. Valaši se opět usadili v pásmu a právě Hamříka střela od modré proklouzla pod pravým betonem porubského gólmana. Asistence: Matěj Kotala, Ondřej Hrdý.
     
    22:43
    A Hamřík byl opět v pohotovosti a zakončoval střelou od modré čáry. Tentokrát ale jeho prudký pokus nedoletěl daleko, protože se zastavil o bránícího Koidu. Poruba se následně s pukem dostala do útočného pásma.
     
    23:03
    Hostující celek se zatím do žádné větší šance nedostal, což platí i nadále. Vsacané si vedou dobře i ve svém obranném pásmu, rychle se dostali k puku a vyhazují. Ovšem jen na zakázané uvolnění.
     
    23:45
    Po levém křídle spěchal sám do útoku Hrdý. Zezadu byl ovšem v posledních metrech těsně bráněn, a tak neměl moc prostoru pro vymyšlení zakončení. Střela tak směřevala jen do výstroje hostujícího gólmana.
     
    24:10
    Kotalovu střelu od modré vytěsnil Drabčík levým betonem za pomoci hokejky do rohu kluziště. Vsetínští ze své aktivity nepolevují.
     
    24:55
    Šedlbauer tvrdě zastavil najíždějícího Janečka. Ani nyní se Poruba ke střele nedostane.
     
    25:09
    Jiná situace je na druhé straně, protože z předešlé akce vznikl únik Kováře. Vše se odehrává ve velké rychlosti a Kovářovi kotouč při zakončení z předbrankového prostoru sjel z hokejky.
     
    25:52
    První těžší zákrok dnešního dne musel vytasit také Pavlíček, když Dobša z bezprostřední blízkosti ohrožoval jeho betony. Poruba přišla i se střelou od modré čáry, ránu Karala ale zablokovala vsetínská obrana.
     
    26:43
    Poruba si nerozuměla při rozehrávce Drabčíka zpoza vlastní branky, čehož málem využil Koláček. Vsetínský útočník si kolem soupeřovy brány počíná velmi aktivně a čeká na jakoukoliv chybu.
     
    27:35
    Kotalovu střelu od modré hostující gólman vyrazil přesně na hokejku Hrdého, který měl před sebou odkrytou levou tyč. Drabčík se proti střele domácího útočního stačil na poslední chvíli přemístit a vychytal jej vyrážečkou.
     
    28:10
    Hned po buly v útočném pásmu pálil od modré Zedek. Střela trefila Drabčíka do masky a porubský brankář chvíli nevěděl, kde se puk nachází. Byla to pro něj velmi nepříjemná situace, protože kotouč měli domácí v dobré pozici v mezikruží.
     
    28:58
    Na druhé straně vyzkoušel své štěstí z větší vzdálenosti Janeček. Pavlíček na jeho střelu vůbec neviděl, ale nakonec zasahovat vůbec nemusel, protože Zedek pokus ztečoval do ochranné sítě.
     
    29:42
    Poruba začíná přidávat na aktivitě a obraz hry se proměňuje. Některé postupy hostů jsou ale přece jen stále zbrklé. Poslední rozehrávka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    30:22
    Pavlíček našel dlouhou přihrávkou Heinricha, který zůstal sám za obranou. Domácí útočník ale v brejku se zakončením na betony neuspěl.
     
    31:15
    Martiňák vypálil z vchrolu levého kruhu hned po vhazování. Pavlíček se za jeho střelou jen ohlédl, protože nebyla přesná, proletěla kolem pravé tyče a skončila na zadním mantinelu.
     
    31:53
    Jestli něco určuje ráz dnešního utkání, pak jsou to určitě zakázaná uvolnění, která velmi často přerušují hru. Nyní se provinili domácí.
     
    32:22
    Od posledního vhazování se herní tempo o něco málo uklidnilo. Valaši se do útoku prokousávali v situaci dva na dva, z levého křídla zakončoval Cakl, jehož rána se zastavila o brusle bránícího Telnova.
     
    33:10
    Vsetínským se nepodařilo zastavit porubskou ofenzivu v zárodku a už se zdálo, že tady budeme mít přečíslení na straně hostů. Ostravané ovšem jako kdyby se této možnosti zalekli a raději kotouč jen nahodili do pásma.
     
    34:04
    Valaši vyhráli souboj o kotouč za brankou soupeře. Cakl čekal v dobré pozici v mezikruží, Šedlbauer na modré čáře, ale pod tlakem si domácí příliš nerozuměli a puk končí ve střední třetině.
     
    34:30
    Další ofenzivu domácích navíc přerušuje postavení mimo hru.
     
    34:43
    Teď však hráči ve žluto-zelené kombinaci získali útočnou třetinu po odpískaném zakázaném uvolnění soupeře.
     
    35:05
    Nic velkého z vhazování po Drabčíkově pravici Vsacané nevytěžili. Všechny střely domácích totiž zablokovala obrana Poruby, která se teď snaží stát u zrodu protiútoku.
     
    35:44
    Jenže ani na druhé straně se to úplně nepovedlo a po několika výměnách kotouče to byl Smetana, kdo stál sám před brankou soupeře. Neuspěl, stejně jako Mošnička se střelou od modré.
     
    36:28
    Zmatky ve vsetínském brankovišti. Hraje se nahoru dolů a teď byl v problémech Pavlíček, který se zapomněl u své pravé tyče. Hostující střely do prázdné brány zastavila domácí obrana a nejnebezečnější zakončení Karala z vrcholu levého kruhu už Pavlíček zastavil svým pravým betonem.
     
    37:33
    Poruba převzala otěže a vypadá to, jako kdyby teď hosté hráli přesilovku. Svého soupeře drží pod tlakem.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Činčala – TS, hákování.
     
    37:47
    K trestnému střílení se postavil Heinrich, kterému se ale zakončení vůbec nepovedlo. Puk proklouzal kolem pravé tyče k zadnímu mantinelu a hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    38:39
    Nyní už ale hostující gólman svou lapačku vytáhl, když jej z pravého křídla ohrozil Hamřík. Hra je přerušena.
     
    39:17
    Trestné střílení zastavila ostravský rozmach a tempo opět diktují Vsetínští. Hamřík se snažil vyslat do brejku Kováře, ale jeho přihrávka nebyla přesná a skončila na hokejce hostujícího obránce. Ten ovšem kotouč vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    39:46
    Karal je s kootučem za vlastní brankou a ještě se v posledních sekundách druhé třetiny snaží rozehrát.
     
    39:54
    Nakonec se to neukázalo jako nejlepší nápad, protože Valaši se vydali toto rozhodnutí trestat. Byli v útočném pásmu připraveni, vystihli přihrávku a ještě nadělali v ostravském brankovišti velké zmatky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Valaši do druhé třetiny vstupovali v dvojnásobné početní výhodě, což se projevilo také na skóre, když nejprve v přesilovce skóroval Lukáš Stodůlka a poté Jan Hamřík. Další branka už nepadla, i když měli Vsacané hodně šancí, včetně jednoho trestného střílení. Poruba působí ospalým dojmem, hosté se ovšem začali ke konci druhého dějství zvedat, tak uvidíme, jestli to bude mít nějaký vliv na průběh třetí dvacetiminutovky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Oba týmy zatím ve třetí třetině pouze nahazují kotouče za branku soupeře.
     
    40:57
    Blízko snížení byl Koida, který na hranici brankoviště usměrňoval letící kotouč za Pavlíčkova záda. Nepovedlo se a na druhé straně zastavil Graněčný nedovoleně výpad Valachů. Vylučuje se za podrážení.
     
    41:40
    Poruba toto oslabení zatím zvládá výborně a pravidelně dostává kotouč daleko od své branky. Jedinou nebepečnou střelu vyslal od modré čáry Hamřík.
     
    42:14
    Nyní to za přemisťujícího se gólmana zkusil ze své pozice na levém křídle Heinrich. Drabčík jeho pokus vykopl pravým betonem a nikdo jiný už se k dorážce nedostal.
     
    42:57
    Hosté v plném počtu. Toto oslabení Poruba po třech předchozích neúspěšných pokusech ubránila.
     
    43:33
    Hraje se především ve středním pásmu, ani jednomu celku se nedaří bez problémů dostat do útoku.
     
    44:06
    Hru opět doprovází známá zakázaná uvolnění. Valaši toho nyní neuvyžili a pásmu se neudrželi. Nicméně po krátké době budou mít opět šanci.
     
    44:33
    Vsetínské přihrávky v útočném pásmu nejsou přesné. Hrdý hledal z pravého kruhu Heinricha u levé tyče, ale nevedl si dobře. Poruba dostává puk z pásma.
     
    45:28
    Valaši mají ve třetí třetině problém s udržením útočného pásma, i když jsou na kotouči aktivnější. Až nyní se toho však hosté pokusili využít k útočnému výpadu. Postaral se o to Šťastný, který dostal přihrávku do jízdy a zakončoval svůj brejk k levé tyči. Pavlíček jeho střelu zastavil a k dorážece se nikdo nedostal.
     
    46:33
    Poruba si od 47. minuty zahraje první přesilovou hru v utkání. Kovář dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    47:09
    Dlouhou kombinaci hostů zakončil od modré čáry Telnov. Trefil připraveného Pavlíčka, k dorážce se ještě u levé tyče dostal Janeček.
     
    47:43
    Valaši vybojovali kotouč v rohu za svou brankou a vyhazují kotouč přes celé kluziště.
     
    48:09
    Juráň si vedl dobře na obranné modré čáře, když obral o kotouč Chromyšyna. Vsetín dostává puk do středního pásma a sbírá cenné vteřinky.
     
    48:33
    Domácí v plném počtu. Přesilovka Poruby zprvu vypadala velmi dobře, po dlouhé kombinaci se ovšem hosté prosadit nedokázali.
     
    49:09
    Hosté si ještě ponechali svou aktivitu z přesilovky a hned po vhazování před Pavlíčkem vystřelil Činčala. Zblokovaná střela ale dala za vznik přečíslení dva na jednoho. Tuto akci na pravém křídle zakončoval Hrdý střelou ke vzdálenější tyči, kterou Drabčík vytěsnil koncem hole.
     
    50:32
    Po pasáži plné střeleckých pokusů na obou stranách se náznakem vracíme do hry, kdy oba celky spíše nahazují kotouče do útočného pásma.
     
    51:02
    Janeček vyslal dělovku od modré. Jeho rána ovšem nebyla přesná, Pavlíček zasahovat nemusel a puk končí na zadním mantinelu.
     
    51:55
    Pavlíček měl ve svém brankovišti plné ruce práce, když Šťastný dotěrně zakončoval na hranici modrého půlkruhu po Martiňákově přihrávce z rohu kluziště. Poruba se až příliš tlačí do vsetínského brankoviště, což se domácím samozřejmě nelíbí a vidíme menší potyčku v útočném pásmu Poruby.
     
    52:27
    Problémy má také Cakl, který byl po odpískání v takové rychlosti, že nestačil zabrzdit svůj útočný výpad.
     
    53:15
    Koida s Hanselem měli v přečíslení dva na jednoho na hokejkách snížení, ale Pavlíček si s jejich akcí skvěle poradil. Nejprve vychytal druhého jmenovaného, který střílel z pravého kruhu. Koida poté vyražený puk nasměroval ke zcela odkryté pravé tyči, ale domácí brankář se stačil přemístit.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Stodůlka L. – 2 min., hákování.
     
    54:15
    Hraje se za brankou Poruby. Domácím se daří držet puk v bezpečí.
     
    54:32
    Hosté se až nyní probojovali do útočného pásma a začali s přesilovkovou kombinací.
     
    54:54
    Valaši tentokrát vyhazují, a to až za branku soupeře. Poruba s rozehrávkou zpoza Drabčíkovy brány čeká.
     
    55:30
    Poruba se dostala do útočné třetiny, ale jen na malou chvíli. Příhrávka podél mantinelu na modrou čáru totiž nebyla přesná a kotouč končí ve středním pásmu.
     
    55:47
    Domácí v plném počtu. Valaši své druhé oslabení přečkali bez problémů, Poruba během této přesilovky nevystřelila na branku.
     
    56:07
    Lukáš Stodůlka se ihned po návratu z trestné lavice zapojil do hry a dostal se také do individuální akce, když po pravém křídle uháněl k hostující brance. Na kruhu byl však tvrdě zastaven a hra je přerušena.
     
    56:53
    Pavlíček si u své levé tyče poradil s přečíslením Poruby tři na dva. Ostravané stále marně dobývají vsetínské brankoviště, nyní budou mít k dispozici vhazování po Pavlíčkově levé ruce.
     
    57:04
    Po buly se Valaši provinili zakázaným uvolněním. Následné vhazování vyhrála Poruba a od modré čáry vystřelil Bodnar. Hra je opět přerušena.
     
    57:33
    Hamřákovu střelu od modré zblokoval jeden z bránících hráčů. Na kotouč si sáhl také ostravský brankář a puk končí v ochranné síti.
     
    57:46
    Hra se v posledních minutách třetí třetiny často přerušuje. Nyní skončil kotouč na hostující střídačce.
     
    58:03
    Valaši získali kotouč za brankou soupeře, rozhodli se rozestavit formaci a začít s kombinací. Jelikož se ale v rohu kluziště z ledu těžce zvedal jeden z ostravských hráčů, tak stačil jeden dotyk hostů s pukem, aby byla hra přerušena.
     
    58:39
    Domácí opět vybojovali útočné pásmo, Zedek na nic nečekal a vypálil z vrcholu pravého kruhu. Kotouč jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    58:52
    Nyní se dopředu nahnala naopak Poruba, který donutila Pavlíčka zasáhnout lapačkou. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu hostů.
     
    59:25
    Hraje se ve středním pásmu, oba týmy svádí souboj o kotouč. O výsledku už je rozhodnuto, ale Poruba přesto chce ještě Pavlíčkovi sebrat čisté konto.
     
    59:50
    A málem se to povedlo Martiňákovi, který na hranici brankoviště čekal na teč střely z vrcholu pravého kruhu. Teď už je však kotouč ve středním pásmu a nezdá se, že by se skóre mělo měnit.
     
    Konec zápasu. (18:05:05)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hrdý (Hamřík), 21. Stodůlka L. (Cakl, Hamřík), 22. Hamřík (Kotala, Hrdý)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Hamřík, Kotala, Mošnička (C), Zedek, Šedlbauer, M. Stodůlka, Herman – Koláček, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Ürge.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Drabčík (Mareček) – Ševčuk, Kalužík, Bodnar, Janeček (A), Činčala, Telnov, Karal – Hansel, Skřipčák (C), Koida, Graněčný, Rigo, Šrubař, Martiňák, Veselý, Krasnohorský, Šťastný, Chromyšyn, Dobša.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Filip Návrat, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri