Vsetín – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Havířov – Technika Brno 3:4 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 27.10.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    53:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Stodůlka L. – 2 min., hákování.
     
    53:15
    Koida s Hanselem měli v přečíslení dva na jednoho na hokejkách snížení, ale Pavlíček si s jejich akcí skvěle poradil. Nejprve vychytal druhého jmenovaného, který střílel z pravého kruhu. Koida poté vyražený puk nasměroval ke zcela odkryté pravé tyči, ale domácí brankář se stačil přemístit.
     
    49:09
    Hosté si ještě ponechali svou aktivitu z přesilovky a hned po vhazování před Pavlíčkem vystřelil Činčala. Zblokovaná střela ale dala za vznik přečíslení dva na jednoho. Tuto akci na pravém křídle zakončoval Hrdý střelou ke vzdálenější tyči, kterou Drabčík vytěsnil koncem hole.
     
    46:33
    Poruba si od 47. minuty zahraje první přesilovou hru v utkání. Kovář dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    45:28
    Valaši mají ve třetí třetině problém s udržením útočného pásma, i když jsou na kotouči aktivnější. Až nyní se toho však hosté pokusili využít k útočnému výpadu. Postaral se o to Šťastný, který dostal přihrávku do jízdy a zakončoval svůj brejk k levé tyči. Pavlíček jeho střelu zastavil a k dorážece se nikdo nedostal.
     
    40:57
    Blízko snížení byl Koida, který na hranici brankoviště usměrňoval letící kotouč za Pavlíčkova záda. Nepovedlo se a na druhé straně zastavil Graněčný nedovoleně výpad Valachů. Vylučuje se za podrážení.
     
    37:47
    K trestnému střílení se postavil Heinrich, kterému se ale zakončení vůbec nepovedlo. Puk proklouzal kolem pravé tyče k zadnímu mantinelu a hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Činčala – TS, hákování.
     
    36:28
    Zmatky ve vsetínském brankovišti. Hraje se nahoru dolů a teď byl v problémech Pavlíček, který se zapomněl u své pravé tyče. Hostující střely do prázdné brány zastavila domácí obrana a nejnebezečnější zakončení Karala z vrcholu levého kruhu už Pavlíček zastavil svým pravým betonem.
     
    30:22
    Pavlíček našel dlouhou přihrávkou Heinricha, který zůstal sám za obranou. Domácí útočník ale v brejku se zakončením na betony neuspěl.
     
    27:35
    Kotalovu střelu od modré hostující gólman vyrazil přesně na hokejku Hrdého, který měl před sebou odkrytou levou tyč. Drabčík se proti střele domácího útočního stačil na poslední chvíli přemístit a vychytal jej vyrážečkou.
     
    23:45
    Po levém křídle spěchal sám do útoku Hrdý. Zezadu byl ovšem v posledních metrech těsně bráněn, a tak neměl moc prostoru pro vymyšlení zakončení. Střela tak směřevala jen do výstroje hostujícího gólmana.
     
    21:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i klasickou přesilovku a vedou o tři branky. A JAN HAMŘÍK mimo jiné ke svým dvěma asistencím přidává také vstřelenou branku. Hostující Rigo sice dostal kotouč z pásma, ale ne na dlouho. Valaši se opět usadili v pásmu a právě Hamříka střela od modré proklouzla pod pravým betonem porubského gólmana. Asistence: Matěj Kotala, Ondřej Hrdý.
     
    20:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši po skvělé souhře v předbrankovém prostoru využívají dvojnásobnou početní výhodu. Jan Hamřík střílel od modré čáry a u pravé tyče Drabčíkovy branky se pak už o vše postarali Ondřej Cakl s LUKÁŠEM STODŮLKOU, který na druhý pokus dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Ondřej Cakl, Jan Hamřík.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Ševčuk – 2 min., hrubost.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Koida – 2 min., nebezpečná výstroj.
     
    12:23
    Kotouč léta po hostujícím brankovišti. Nejprve to na pravém křídle zkusili Koláček s Hrdým, následně se přidal i Cakl, který si chtěl po minulém neúspěchu napravit reputaci, ale ani nyní neusměrnil letící puk za dezorientovaného Drabčíka. Z druhé strany to zkoušel ještě Heinrich, ale také nebyl úspěšný a hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    09:24
    Vsetínští byli blízko ke druhé brance v utkání. Hamřík udržel útočné pásmo a poslal kotouč na protější pravé křídlo. Drabčík si proti střele z kruhu povyjel, a když se k vyraženému kotouč dostal v mezikruží Cakl, měl před sebou prázdnou bránu. Ani v této situace ale nedokázal vsetínský útočník přidat gólovou koncovku.
     
    07:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A krátce před koncem početní výhody ji domácí také využívají k otevření skóre. ONDŘEJ HRDÝ dostal kotouč na modrou čáru, odkud nepříliš prudkou střelou propálil hostujícího brankáře. Ten měl zhoršený výhled, kotouč uviděl až na poslední chvíli a nedokázal jej svým pravým betonem zastavit. Asistence: Jan Hamřík.
     
    05:18
    Valaši se usadili v útočném pásmu a začali s kombinací, kterou po přihrávce od mantinelu zakončoval bekhednovou zadovkou z mezikurží Kovář. Zároveň se ovšem taky bude vylučovat. Hosté jdou do čtyř, protože Šťastný hrál se zlomenou hokejkou.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hrdý (Hamřík), 21. Stodůlka L. (Cakl, Hamřík), 22. Hamřík (Kotala, Hrdý)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Hamřík, Kotala, Mošnička (C), Zedek, Šedlbauer, M. Stodůlka, Herman – Koláček, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Ürge.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Drabčík (Mareček) – Ševčuk, Kalužík, Bodnar, Janeček (A), Činčala, Telnov, Karal – Hansel, Skřipčák (C), Koida, Graněčný, Rigo, Šrubař, Martiňák, Veselý, Krasnohorský, Šťastný, Chromyšyn, Dobša.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Filip Návrat, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri