Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 3:4 (kon.)
Tampa – Seattle 3:4 (po pr.) | Winnipeg – NY Rangers 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 3:4 (po pr.)
Dallas – Columbus 5:3 (kon.) | Arizona – Chicago 8:1 (kon.) | Vegas – Montreal 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 31.10.2023, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:13 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:3
     
    56:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brind'Amourova družina strhává v blížící se koncovce základní hrací doby těsný náskok na svou stranu a hlasitě si říká o vítězství! Bunting bekhendem zvládl posunout puk z předbrankového prostoru za sebe na TEUVA TERÄVÄINENA, proti jehož ráně forhendem o levou tyč byl Hart bezmocný. Asistence: Michael Bunting a Jesperi Kotkaniemi.
    29:02 Michael BUNTING - 2:2
     
    29:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tenhle gól už platit bude, Carolina vyrovnává! Kotkaniemi vyhrál buly na Noesena, který přihrál kousek za pravý kruh MICHAELU BUNTINGOVI a kanadský útočník potrestal faul na svou osobu ostrým forhendovým projektilem k levé tyči. Asistence: Stefan Noesen.
    18:23 Garnet HATHAWAY - 2:1
     
    18:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, domácí jdou těsně před koncem úvodní dvacetiminutovky do vedení! Deslauriers zprava nadvakrát dostal touš před bránu na GARNETA HATHAWAYE a ten bekhendem propasíroval hrací předmět mezi Andersenovými betony, čímž zaznamenal premiérovou trefu v dresu Flyers. Asistence: Nicolas Deslauriers a Scott Laughton.
    15:09 Owen TIPPETT - 1:1
     
    15:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Rozehrávku soupeře vystihl ve středním pásmu OWEN TIPPETT, vyměnil si kotouč s Couturierem a z pravého kruhu uspěl pokusem ze zápěstí na přední tyč nad lapačku Andersena. Asistence: Sean Couturier.
    03:11 Stefan NOESEN - 0:1
     
    03:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    První přerušení v utkání je způsobeno gólem hostujícího celku! Orlovovu nahrávku Svečnikov z první sklepl doleva na STEFANA NOESENA, jenž po rychlém zpracování zkontroloval postavení Harta a puk mu forhendem nasměroval neomylně mezi betony. Asistence: Andrej Svečnikov a Dmitrij Orlov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Tippett (Couturier), 19. Hathaway (Deslauriers, Laughton) – 4. Noesen (Svečnikov, Orlov), 30. Bunting (Noesen), 57. Teräväinen (Bunting, Kotkaniemi)


    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – York, Sanheim, Se. Walker, Zamula, Belpedio, Seeler – Atkinson, Couturier, Tippett – Foerster, Frost, Konecny – Brink, N. Cates, Farabee – Hathaway, Laughton (A), Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Burns, Slavin (A), DeAngelo, Skjei, Chatfield, Orlov – Jarvis, S. Aho II (A), Teräväinen – Nečas, Kotkaniemi, Bunting – Fast, J. Staal (C), Martinook – Noesen, Drury, Svečnikov.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Hebert, Halkidis – Jackson, Berg

    Diváci: 15 569
    bahis siteleri