Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 3:4 (kon.)
Tampa – Seattle 3:4 (po pr.) | Winnipeg – NY Rangers 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 3:4 (po pr.)
Dallas – Columbus 5:3 (kon.) | Arizona – Chicago 8:1 (kon.) | Vegas – Montreal 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Dallas Stars
5:3 (1:2, 1:0, 3:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 31.10.2023, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Sean KURALY - 5:3
     
    57:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přeci jen přidávají svou třetí branku! Provorov dostal přihrávku na střed útočného pásma a jeho střela sice letěla mimo, jenže touš se poté odrazil zpět před domácí klec, kde byl SEAN KURALY, který už bekhendem dopravil puk za záda Oettingera. Asistence: Ivan Provorov, Mathieu Olivier.
    56:21 Wyatt JOHNSTON - 5:2
     
    56:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují své vítězství! Benn posunul kotouč na Dadonova, který poté ve středním pásmu přihrál WYATTU JOHNSTONOVI, jenž se z útočné modré trefuje do opuštěné klece. Asistence: Jevgenij Dadonov, Jamie Benn.
    52:39 Jevgenij DADONOV - 4:2
     
    52:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhodili kotouč z obranného pásma obloukem, kde jej až útočné modré netrefil obránce Columbusu a naopak domácí Johnston ano, který tak přihrál JEVGENIJI DADONOVI do pravého kruhu, jenž se odtud trefil přesně do bližší šibenice. Asistence: Wyatt Johnston, Jamie Benn.
    42:50 Matt DUCHENE - 3:2
     
    42:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars přeci jen otáčejí zápas na svou stranu! Kotouč se odrazil na levou stranu, kam si najel Suter, který se do něj pořádně opřel a Merzlikins jeho ránu vyrazil jen přímo na hokejku MATTA DUCHENA, jenž už musel trefit zcela odkrytou klec a konečně se tedy dočkal své premiérové trefy v dresu Dallasu. Asistence: Ryan Suter, Mason Marchment.
    25:52 Roope HINTZ - 2:2
     
    25:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak nyní už se konečně tlak Dallasu ujal a domácí srovnávají stav utkání! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou, kde si jej Robertson vyměnil s Lundkvistem, následně nahodil puk směrem na hostující klec, kde se lehce otřel o ROOPEHO HINTZE a zaletěl přesně pod břevno brány Columbusu. Asistence: Jason Robertson, Nils Lundkvist.
    13:41 Damon SEVERSON - 1:2
     
    13:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets otáčejí stav tohoto utkání! Fantili dokázal dostat puk do levého kruhu na DAMONA SEVERSONA, jenž nad ničím nepřemýšlel a to kotouče se pořádně opřel, a ten následně prošel Oettingerovi mezi jeho rukou a tělem. Severson tedy slaví svou první trefu v novém dresu! Asistence: Adam Fantili, Zach Werenski.
    04:37 Dmitrij VORONKOV - 1:1
     
    04:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš tedy platí na druhé straně. Johnson objel bránu Dallasu a poté ho předal Sillingerovi, jenž z otočky poslal touš před Oettingera, kde stál DMITRIJ VORONKOV a od něj se puk odrazil za záda domácího brankáře. Pro ruského brankáře je to jeho první trefa v NHL! Asistence: Cole Sillinger, Kent Johnson.
    00:27 Thomas HARLEY - 1:0
     
    00:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars z bleskového protiútoku vstřelují první branku utkání! Hintz posunul touš do útočného pásma Robertsonovi, který v akci dvou na jednoho nahrál před zcela prázdnou klec THOMASI HARLEYMU, jenž už měl před sebou velmi snadnou práci. Asistence: Jason Robertson, Roope Hintz.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Harley (J. Robertson, Hintz), 26. Hintz (J. Robertson, Lundkvist), 43. Duchene (R. Suter, Marchment), 53. Dadonov (W. Johnston, Benn), 57. W. Johnston (Dadonov, Benn) – 5. Voronkov (Sillinger, K. Johnson), 14. Severson (Fantilli, Werenski), 58. Kuraly (Provorov, Olivier)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Harley, Hakanpää, Lundkvist, Lindell – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Benn, W. Johnston, Dadonov – Marchment, Duchene, Seguin – Dellandrea, Faksa, Cr. Smith.
    Trenér: Peter DeBoer

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (S. Martin) – Severson, Werenski, Provorov, Jiříček, Bean, Gudbranson – J. Gaudreau, Jenner, Roslovic – Texier, Fantilli, Bemström – Voronkov, Sillinger, K. Johnson – Danforth, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Pascal Vincent

    Rozhodčí: Sandlak, Dwyer – Hughes, MacPherson

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri