Kometa Brno – Třinec 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 31.10.2023, 17:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    63:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa rozhoduje v prodloužení! DENIS SVOBODA dostal nabito na modrou čáru, kde dlouho hledal cestu k brance. Jeho dobře mířená střela zápěstím ovšem zapadla do brány. Asistence: Jan Ekrt.
     
    54:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po přihrávce zmíněných asistentů JAN EKRT ujel třineckým obráncům a z mezikruží zakončil. Asistence: Denis Svoboda a Adam Boltvan.
     
    51:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovku a dostává se do kontaktu se soupeřem. Svobodova rána se od zadního mantinelu odrazila na hůl JANA EKRTA, jenž do prázdné branky dorazil. Asistence: Denis Svoboda, František Němec.
     
    50:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvou brankového vedení. Volasovo nahození od modré čáry tečoval mimo dosah Kavana VOJTĚCH SPĚVÁČEK. Asistence: Patrik Volas a Petr Sikora.
     
    42:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střeleckou smůlu jako první prolomili Oceláři. ADAM CEDZO dostal v přečíslení parádní pas do prázdné branky, který uklidil za bezmocného Kavana. Asistence: Vojtěch Spěváček.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 52. Ekrt (D. Svoboda, F. Němec), 55. Ekrt (D. Svoboda, Boltvan), 64. D. Svoboda (Ekrt, Boltvan) – 43. Cedzo (Spěváček), 51. Spěváček (Volas, Sikora)


    HC Kometa Brno: Kavan (Ondráček) – F. Němec, Ulbricht (A), Zubíček, D. Svoboda, Jurný, Bůžek, Kuswito – De. Bárta, Otava (C), Boltvan (A) – Rakus, Ekrt, Mots – Chludil, Zembol, Veselský – Habermann, Halačka, K. Horváth.
    Trenér: Karel Beran

    HC Oceláři Třinec: J. Král (A. Černý) – A. Horváth, Andrle (A), Kurbaka, Volas, M. Pospíšil, Ošmera, Buják (A) – Kozlík, Sikora, Cedzo – Gerych, Holinka (C), Šilar – Spěváček, Bartoš, Lysak – Mikula, Blaha.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Held, Čech – Kleprlík, Otáhal
    bahis siteleri