Michalovce – Nitra 2:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 5:1 (kon.) | Zvolen – Humenné 4:3 (kon.)
HC Slovan – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 2:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:0 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 31.10.2023, 18:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Egle prenikal po pravej strane útočného pásma, hostia mu puk síce zobrali, no následne sa k nemu dostal MARTIN RÉWAY a presným zakončením vracia domácich do zápasu – 2:3.
    Asistencia: Haralds Egle
     
    33:14
    Trenčín dal gól!
    Bleskovo využitá presilová hra hostí. Baláž síce z pravého kruhu nezakončil, keďže puk mu skĺzol, no dôležité pre hostí bolo, že touto nepodarenou strelou paradoxne prihral MATEJOVI GIĽÁKOVI, ktorý zblízka zasunul puk do bránky – 1:3.
    Asistencie: Jozef Baláž, Denis Hudec
     
    32:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostávajú späť do zápasu. Trenčania chybovali v rozohrávke, Réway prihrával z pravej strany Eglemu, ktorého síce najprv vychytal Lacouveé, no domáci útočník potom ukázal výborný prehľad a priťukol puk MATTOVI BERRYMU, ktorý už do prázdnej bránky nezaváhal – 1:2.
    Asistencie: Haralds Egle, Martin Réway
     
    25:32
    Trenčín dal gól!
    PHIL PIETRONIRO zakončil dobrú hernú pasáž hostí, počas ktorej pritlačili domácich v obrannom pásme. Starosta mu posunul puk na modrej čiare a taliansky obranca strelou z väčšej vzdialenosti nádherne namieril do horného rohu domácej bránky – 0:2.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Jozef Baláž
     
    17:59
    Trenčín dal gól!
    Nátny stratil puk v obrannom pásme, konkrétnejšie v pravom kuhu, na túto situáciu dobre zareagoval MATEJ GIĽÁK, ktorý následne vypálil na bránku a zakončením pod bližšiu hornú žŕdku otvoril skóre – 0:1.

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 33. Berry (Egle, Réway), 40. Réway (Egle) – 18. Giľák, 26. Pietroniro (Starosta, Baláž), 34. Giľák (Baláž, Hudec)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Nátny, Wardley, Mezovský, Miller, D. Jendroľ, Fekiač, Lalík, Nespala – Sukeľ (C), Uhrík, Vojtech – Avcin, Quince, Réway – Valigura, Egle, Berry – Tkáč, Klíma, Žilka
    Trenér: Juraj Faith

    HK DUKLA Trenčín: Lacouveé (Borák) – Starosta (C), Pietroniro, Bokroš, Kupec, Nemčík, M. Hudec, Hlaváč – D. Hudec, Baláž, Giľák – Immo, Conway, Charbonneau – Krajčovič, Mikúš, Feranec – Sloboda, Vaňo, Petráš
    Trenér: Milan Bartovič

    Rozhodčí: Hronský, J. Konc – Tichý, D. Konc

    Diváci: 1396
    bahis siteleri