Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 01.11.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:31 Kamil WALEGA - 2:3
     
    64:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté doslova po sto letech vítězí v soutěžním utkání a daří se jim to na ledě Přerova, výrazně jim k tomu ale pomohli rozhodčí! Zubři mohli unikat do brejku, na středovém kruhu ale sudí přehlédli naprosto jasný faul, kde zřejmě Svačina nechal nohu v jízdě unikajícímu Máchovi. Přerovský hráč ležel na ledě, nepřišlo ale ani přerušení hry a z brejku se po chvíli urodilo přečíslení, které zakončoval KAMIL WALEGA. Postava si na puk "sáhl" betonem, lépe už ale situaci zabránit nemohl. Přerovští fanoušci jsou teď po právu velmi naštvaní, to však Zubrům body nevrátí. Asistence: Vladimír Svačina, Daniel Kowalczyk.
    35:45 Joshua James Mácha - 2:2
     
    35:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně lepším celkem, nyní je ale sráží gól de facto z ničeho! JOSHUA MÁCHA nabral velkou rychlost po pravém křídle a z ostrého úhlu nakonec zvolil střelu, kterou napasoval mezi Švančarovy betony! Hostující brankář teď své spoluhráče nepodržel! Asistence: Daniel Indrák, Jiří Krisl.
    19:59 Filip HAMAN - 1:2
     
    19:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, domácí euforii rysi rychle brzdí a do přestávky si berou zpátky zejména pro psychiku velmi důležité vedení. Na ose hřiště napřáhl FILIP HAMAN, který dopravil puk do branky 0,3 vteřiny před první sirénou! Asistence: Rostislav Marosz.
    19:05 Daniel INDRÁK - 1:1
     
    19:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro trápící se celek Frýdku-Místku velká rána! Namísto toho, aby využili dvojnásobnou přesilovku, tak během dlouhého pětiminutového trestu pro Jakuba Svobodu sami inkasují v přesilovce! Aktivním napadáním v útočném pásmu vybojoval puk Chludil, který se rázem dostal do dobré pozice, věděl však o DANIELU INDRÁKOVI, kterému zadovkou přenechal kotouč. Indrák měl pozici ještě lepší a parádně trefil horní rožek Švančarovy branky! Asistence: Lukáš Chludil.
    08:25 Rostislav MAROSZ - 0:1
     
    08:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Ještě před úvodní brankou, se kterou přicházejí rysi, se dostal po chybě domácí obrany do rychlého úniku Haas, Postavu ale nepřekonal. Podobná situace však přišla záhy znovu, tentokráte jdou ale hosté do vedení! Do podobného brejku se dostal ROSTISLAV MAROSZ, který Postavu prostřelil pod lapačkou! Asistence: Ondřej Hrachovský.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Indrák (Chludil), 36. Mácha (Indrák, Krisl) – 9. Marosz (Hrachovský), 20. Haman (Marosz), 65. Walega (Svačina, D. Kowalczyk)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Krisl (C), J. Adámek, Cubo, Hanák – Indrák, Pechanec, Jak. Svoboda – T. Doležal (A), Hejcman, Mácha – Tarnoczy, Chludil, Tomi – Goiš, Ministr, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Homola, Hrachovský – Haas, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – R. Veselý, Ćmiel, Klimša – Geidl, Šuhaj, Macháček – Hotěk.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Otáhal, Bezděk
    bahis siteleri