Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 01.11.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:31 Kamil WALEGA - 2:3
     
    64:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté doslova po sto letech vítězí v soutěžním utkání a daří se jim to na ledě Přerova, výrazně jim k tomu ale pomohli rozhodčí! Zubři mohli unikat do brejku, na středovém kruhu ale sudí přehlédli naprosto jasný faul, kde zřejmě Svačina nechal nohu v jízdě unikajícímu Máchovi. Přerovský hráč ležel na ledě, nepřišlo ale ani přerušení hry a z brejku se po chvíli urodilo přečíslení, které zakončoval KAMIL WALEGA. Postava si na puk "sáhl" betonem, lépe už ale situaci zabránit nemohl. Přerovští fanoušci jsou teď po právu velmi naštvaní, to však Zubrům body nevrátí. Asistence: Vladimír Svačina, Daniel Kowalczyk.
     
    61:59
    Hosté mohli rozhodnout! V přečíslení po vyhraném buly zakončoval Walega, akce ale byla pomalá a Postava tak při přesunu ladně zasáhl!
     
    60:53
    Mácha nabral rychlost z vlastního pásma a nakonec obkroužil branku, zpoza které přihrál Pechancovi. Ten velkou šanci řešil pouze nepřesným nápřahem!
     
    54:51
    David Klimša se v mezikruží zjevil v obrovské šanci, Postava jej ale vychytal pravým betonem!
     
    50:54
    Havránek teď velmi dobře zastoupil Švančaru! Ten vyrazil puk na opačnou stranu pouze k Tomimu, kterému se odkryla branka, rychle ji ale zase zakryl hostující obránce.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Hotěk – 2 min., krosček.
     
    47:15
    Indrák vybídl Chrobočka po střetu ve středním pásmu do bleskového úniku, domácí bek v něm ale neměl moc prostoru k zakončení, a tak zkusil alespoň bekhend, na kterém mu ležel kotouč. Švančara vykryl.
     
    46:15
    Ministr se zkoušel obtočit kolem branky, Švančara ale levou tyč stihl uzavřít! Poté přišla ještě střela Kudělky z mezikruží, tu ale přizvedl jeden z frýdeckých obránců!
     
    43:39
    A nyní si teprve první přesilovku zahrají právě Hanáci. Hole Davida Klimši skončila v obličeji jednoho z přerovských obránců.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    David Klimša – 2 min., vysoká hůl.
     
    41:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Doležal – 2 min., hrubost.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Darek Hejcman – 2 min., hákování.
     
    37:40
    Frýdek-Místek si mohl stejně jako v prvním dějství vzít vedení rychle zpět, domácí teď ale měli veliké štěstí!
    35:45 Joshua James Mácha - 2:2
     
    35:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně lepším celkem, nyní je ale sráží gól de facto z ničeho! JOSHUA MÁCHA nabral velkou rychlost po pravém křídle a z ostrého úhlu nakonec zvolil střelu, kterou napasoval mezi Švančarovy betony! Hostující brankář teď své spoluhráče nepodržel! Asistence: Daniel Indrák, Jiří Krisl.
     
    34:26
    Hejcman pěknou sérií povedených kliček zavezl puk až ke kase, u které předložil křížný pas Indrákovi, toho ale před proměněním obrovské šance zastavil blok frýdeckého obránce před prázdnou brankou!
     
    29:02
    Velká šance pro Jakuba Doktora! Ten poměrně s přehledem přebruslil Krisla, což ovšem nepřečetl Postava, pro kotouč nevyrazil a pak musel čelit Doktorovu zakončení! To se napoprvé nepovedlo, a tak zkusil z ostrého úhlu trefit aspoň Krisla před prázdnou brankou a tady úspěch málem oslavil! Od přerovského beka puk vyskočil na horní síť branky, kde se zastavil!
     
    23:49
    V samém závěru už ale hosté dokázali vyprodukovat dobré šance! Více než dobrou pozici nezužitkoval Doktor, který stál ještě u nebezpečné teče.
     
    21:52
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    21:01
    Postava vyhodil puk pouze na Doktora, který rychle pálil příklepem, nechal ale vyniknout jen lapačku domácího brankáře!
     
    20:33
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Doležal – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Hotěk – 2 min., hrubost.
    19:59 Filip HAMAN - 1:2
     
    19:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, domácí euforii rysi rychle brzdí a do přestávky si berou zpátky zejména pro psychiku velmi důležité vedení. Na ose hřiště napřáhl FILIP HAMAN, který dopravil puk do branky 0,3 vteřiny před první sirénou! Asistence: Rostislav Marosz.
    19:05 Daniel INDRÁK - 1:1
     
    19:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro trápící se celek Frýdku-Místku velká rána! Namísto toho, aby využili dvojnásobnou přesilovku, tak během dlouhého pětiminutového trestu pro Jakuba Svobodu sami inkasují v přesilovce! Aktivním napadáním v útočném pásmu vybojoval puk Chludil, který se rázem dostal do dobré pozice, věděl však o DANIELU INDRÁKOVI, kterému zadovkou přenechal kotouč. Indrák měl pozici ještě lepší a parádně trefil horní rožek Švančarovy branky! Asistence: Lukáš Chludil.
     
    17:05
    Walega měl na hokejce další tutovku! Pozici mu vylepšil Svačina, stoprocentní šance ale zůstává neproměněna!
     
    16:27
    Rysi blízko druhého gólu! a brankovišti dotíral Walega, pod Postavou ale kotouč do branky neprocedil! Buly po pravici domácího brankáře.
     
    16:07
    Jakub Svoboda teď pořádně zavařil svým spoluhráčům! Nevybíravým způsobem dohrál Hamana, za což obdržel trest do konce utkání! Přerov tak čeká minuta a 44 vteřin ve třech!

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Svoboda – 5 min. + OK, vražení na hrazení, odpyká Patrik Tarnoczy.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Goiš – 2 min., napadení.
     
    14:53
    Další problém pro hosty! Výtisk dlouho držel kotouč za vlastní brankou a nakonec jej natáhl k vyhození podél mantinelu, než jej začal atakovat Doležal. Právě ten ale mohl využít nepřirozeného odrazu od hrazení, který puk vrátil směrem ke Švančarovi. Doležal, přestože by šlo o velmi velmi smolný moment pro soupeře, se situací nenaložil dobře!
     
    13:04
    Přerov ale opět přichází s dvojící dobrých šancí! Nejprve dostal v přečíslení možnost Krisl, kterému rána nesedla, z následné skrumáže v mezikruží ale vyplaval puk na Chrobočka. Další nápřah končí zblokován v ochranné síti!
     
    09:55
    Přerov mohl rychle srovnat! Frýdek si už poněkolikáté nepohlídal předbrankový prostor, když měl za brankou jiného soupeře. Odtud přišel přesný puk zase do mezikruží na Indráka, ani ten ale Švančaru zblízka nepřekonal!
    08:25 Rostislav MAROSZ - 0:1
     
    08:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Ještě před úvodní brankou, se kterou přicházejí rysi, se dostal po chybě domácí obrany do rychlého úniku Haas, Postavu ale nepřekonal. Podobná situace však přišla záhy znovu, tentokráte jdou ale hosté do vedení! Do podobného brejku se dostal ROSTISLAV MAROSZ, který Postavu prostřelil pod lapačkou! Asistence: Ondřej Hrachovský.
     
    07:50
    Jakub Svoboda opět v gólovce a puk opět letí nad! Z rohu kluziště dostal skvělou přihrávku, tak chtěl zamířit do horního rohu Švančarovy branky, ale přestřelil!
     
    03:11
    Zubři blízko prvního gólu! Pechanec si vyměnil puk za brankou s Indrákem, ten ale potom vyplaval před Švančarou do prostoru, kde nebyl patřičně pohlídán Jakub Svoboda! Jeho střelu přizvedl na poslední chvíli holí jeden z frýdeckých obránců poblíž.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Indrák (Chludil), 36. Mácha (Indrák, Krisl) – 9. Marosz (Hrachovský), 20. Haman (Marosz), 65. Walega (Svačina, D. Kowalczyk)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Krisl (C), J. Adámek, Cubo, Hanák – Indrák, Pechanec, Jak. Svoboda – T. Doležal (A), Hejcman, Mácha – Tarnoczy, Chludil, Tomi – Goiš, Ministr, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Homola, Hrachovský – Haas, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – R. Veselý, Ćmiel, Klimša – Geidl, Šuhaj, Macháček – Hotěk.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Otáhal, Bezděk
    bahis siteleri