Třinec – Olomouc 5:0 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 0:2 (kon.)
Sparta – Plzeň 5:3 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:2 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
HC Kometa Brno
Neděle 05.11.2023, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    České Budějovice právě vstřelily branku! Pátá je tady! Matěj Toman trefuje odkrytou branku. Bez asistence.
     
    51:19
    Kometa právě vstřelila branku! Možné drama? Nabídku do předbrankového prostoru od LUKÁŠE CINGELA si jeden z obránců Motoru srazil do vlastní sítě. Asistence: Jakub Flek.
     
    49:39
    Kometa právě vstřelila branku! Brno se přece jenom dočkává. V úniku dva na jednoho Strmeň sice zastavil dva pokusy Holíka, ale na dorážku v podání MARTINA ZAŤOVIČE už nedosáhl. Asistence: Petr Holík.
     
    40:31
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor nemá dost! Zpětnou přihrávkou o mantinel našel Kondelík ADAM KUBÍKA, který překonal nic netušícího Furch. Asistence: Jáchym Kondelík, Roman Vráblík.
     
    37:15
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor utíká Kometě na dři branky. Nahození Štencela vyrazil Furch pouze před JÁCHYMA KONDELÍKA, který střílí svojí druhou branku v utkání. Asistence: Jan Štencel.
     
    26:56
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor odskakuje na rozdíl dvou branek. Nahození na bránu od modré sebral v předbrankovém prostoru JÁCHYM KONDELÍK, který překonal svojí kličkou brankáře Furcha. Asistence: Asistence: Martin Beránek, Jan Štencel.
     
    15:31
    České Budějovice právě vstřelily branku! Oslabení a Motor, to jde k sobě! Do samostatného úniku se dostal MARTIN BERÁNEK, který si pohrál s Furchem a posílá Jihočechy do vedení. Asistence: Brant Harris, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Václav Plachta

    Branky a nahrávky: 16. M. Beránek (Harris, Vráblík), 27. Kondelík (M. Beránek, Štencel), 38. Kondelík (Štencel), 41. Kubík (Kondelík, Vráblík), 60. Toman – 50. Zaťovič (Holík), 52. Cingel (Flek)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Vráblík, Štencel, Hovorka, Gulaši, Štich, Doudera, Kachyňa – Gulaš, Kondelík, Kubík – D. Simon, Harris, Ordoš – M. Beránek, Hanzl, F. Přikryl – Chlubna, Vopelka, Toman.
    Trenér: Ladislav Čihák

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Lintuniemi, Ščotka (A), Holland, Kučeřík, Gazda, Ďaloga, Kaňák – Moses, Cingel, Pospíšil – Kos, Marcinko (A), Okál – Flek, Holík, Zaťovič (C) – Kratochvíl, Zbořil, Vincour.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Jeřábek, Jaroš – Svoboda, Hnát

    Diváci: 6184
    bahis siteleri