St. Louis – Montreal 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 5:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:6 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:5 (kon.)
NY Islanders – Carolina 3:4 (po pr.) | Chicago – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 5:4 (2:1 po s.n.)
Seattle – Calgary 3:6 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 2:10 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:0 (kon.)
Vegas – Colorado 7:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:4 (1:2, 1:1, 3:1)
Boston Bruins
Neděle 05.11.2023, 00:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:11 David PASTRŇÁK - 5:4
     
    54:11
    Boston právě vstřelil branku!
    DAVID PASTRŇÁK dostal u modré čáry spoustu prostoru, sjel si s pukem před pravý kruh a prudkou střelou nad ledem na vzdálenější tyč snižuje na 4:5! Asistence: Matthew Poitras, Hampus Lindholm.
    50:34 Andrew COPP - 5:3
     
    50:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings předvedli bleskový protiútok, při němž Compher napálil horní tyč, od které se puk odrazil do pravé strany k ANDREWOVI COPPOVI, jenž měl snadnou práci s doklepnutím do odkryté branky! Asistence: J.T. Compher, David Perron.
    48:56 David PERRON - 4:3
     
    48:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól Detroitu! DAVID PERRON chtěl z levého kruhu střílet, ale promáchl. Ullmark šel naprázdno do zákroku a dostal se mimo pozici, načež Perron udělal s pukem úkrok do strany a poslal ho mezi betony hostujícího brankáře. První minela nyní neskutečně Perronovi pomohla. Asistence: J.T. Compher, Jeff Petry.
    46:50 Dylan LARKIN - 3:3
     
    46:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krátký nápor Bostonu končí pro hosty nejhorším možným způsobem. Do protiútoku vyrazil DYLAN LARKIN, který natlačil své tělo před vracejícího se obránce a před brankovištěm dokázal po naznačení kličky prostřelit Ullmarka. Je vyrovnáno. Asistence: Lucas Raymond, Alex DeBrincat.
    33:41 Charlie COYLE - 2:3
     
    33:41
    Boston právě vstřelil branku!
    Boston se prosazuje z protiútoku a vrací se do vedení! Jake DeBrusk přihrál zpoza kruhů na pravou stranu brankoviště, kde se povedlo CHARLIEMU COYLEOVI protečovat puk za záda povyjetého Hussa. Tomu se nepovedlo vrátit ke své tyči. Asistence: Jake DeBrusk, Parker Wotherspoon.
    29:59 Jake WALMAN - 2:2
     
    29:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    V podstatě s koncem trestu Lohreie se povedlo JAKEOVI WALMANOVI vypálit z voleje z pravého kruhu a vyrovnat na 1:1! Parádní střela pod horní tyč, kterou se Ullmarkovi nepovedlo ramenem vyrazit. Asistence: Moritz Seider, Daniel Sprong.
    16:20 Lucas RAYMOND - 1:2
     
    16:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se ovšem vrátili rychle do útoku, přišla přihrávka do pravého kruhu na LUCASE RAYMONDA, jenž si zamíchal kotoučem a po pečlivém zamíření prostřelil Ullmarka. Detroit využívá přesilovou hru. Asistence: David Perron, Dylan Larkin.
    09:28 Matthew POITRAS - 0:2
     
    09:28
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins zvyšují na 2:0 po krásné brance MATTHEWA POITRASE, jenž přejel před brankoviště a po parádní kličce do bekhendu obstřelil Hussa k levé tyči. Asistence: Kevin Shattenkirk, James van Riemsdyk.
    05:21 James van Riemsdyk - 0:1
     
    05:21
    Boston právě vstřelil branku!
    Vhazování v pásmu Detroitu ústí v první gól zápasu! Střelu Davida Pastrňáka sice Husso chytil, ale puk mu vypadl do strany, kam se přiřítil JAMES VAN RIEMSDYK, jenž zakončoval už do odkryté klece a otevírá skóre. Asistence: David Pastrňák, Pavel Zacha.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 17. Raymond (Perron, Larkin), 30. Walman (Seider, Sprong), 47. Larkin (Raymond, DeBrincat), 49. Perron (Compher, Petry), 51. Copp (Compher, Perron) – 6. J. van Riemsdyk (Pastrňák, Zacha), 10. Poitras (Shattenkirk, J. van Riemsdyk), 34. Coyle (DeBrusk, Wotherspoon), 55. Pastrňák (Poitras, H. Lindholm)


    Detroit Red Wings: Husso (Reimer) – Walman, Seider, Määttä, Gostisbehere, Chiarot (A), Holl, Petry – DeBrincat, Larkin (C), Raymond – Copp, Compher, Veleno – Perron (A), Rasmussen, Sprong – Kostin, Czarnik.
    Trenér: Derek Lalonde

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – H. Lindholm (A), Shattenkirk, Lohrei, Carlo, Wotherspoon, Mitchell – J. van Riemsdyk, Zacha, Pastrňák (A) – Marchand (C), Coyle, DeBrusk – Frederic, Poitras, Geekie – Beecher, Steen, Heinen.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Rank, Markovic – Murray, Berg

    Diváci: 18676
    bahis siteleri