St. Louis – Montreal 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 5:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:6 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:5 (kon.)
NY Islanders – Carolina 3:4 (po pr.) | Chicago – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 5:4 (2:1 po s.n.)
Seattle – Calgary 3:6 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 2:10 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:0 (kon.)
Vegas – Colorado 7:0 (kon.)
konec
Seattle Kraken
3:6 (2:1, 0:1, 1:4)
Calgary Flames
Neděle 05.11.2023, 03:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Rasmus ANDERSSON - 3:6
     
    59:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    RASMUS ANDERSSON obloučkem poslal puk ze svého pásma a přes celé hřiště trefil prázdnou branku Seattlu! Bez asistence.
    59:12 Mikael BACKLUND - 3:5
     
    59:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND posílá kotouč přes více než polovinu hřiště odrazem o mantinel do prázdné branky Seattlu. Hodně šťastný gól! Bez asistence.
     
    58:40
    Grubauer opět míří na střídačku.
    58:29 Jaden SCHWARTZ - 3:4
     
    58:29
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí dávají kontaktní gól a ještě tvoří zápletku pro závěr! JADEN SCHWARTZ byl nalepen na brankovišti Calgary a trefila ho střílená přihrávka Benierse, kterou protečoval do odkryté sítě. Vladař vůbec nestíhal přesun. Asistence: Matty Beniers, Vince Dunn.
     
    57:49
    Grubauer vyrazil na střídačku, Seattle je v šesti.
     
    49:03
    Po přerušení hry došlo k šarvátce mezi Zadorovem a Bellemarem. Oba míří na trestnou lavici za hrubost a bude se hrát ve čtyřech. Komerční pauza.
     
    49:03
    Kartye vyjel s pukem od zadního mantinelu, trestuhodně ho nechala obrana Calgary projet kolem brankoviště a dokonce i vystřelit. Vladař však fantastickým zákrokem lapačkou svůj tým podržel!
    44:00 Mikael BACKLUND - 2:4
     
    44:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují do vedení o dvě branky! Seattle byl v útoku, ale o puk přišel a do brejku vyrazil Greer. Útočníka Calgary dokázal Grubauer vychytat a následně zachytit i jeho přihrávku zpoza klece, jenže na puk bylo moc dobře vidět, jelikož ho brankář Seattlu neměl pod sebou. Hostům se jej povedlo vydolovat a MIKAEL BACKLUND neměl moc problémů s tím, aby překonal ležícího brankáře. Asistence: Walker Duehr, A.J. Greer.
    41:31 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:3
     
    41:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Nikita Zadorov vyslal vysokou střelu od modré čáry, kterou výborně protečoval JEGOR ŠARANGOVIČ a brankář Grubauer nedokázal na tuto teč zareagovat. Asistence: Nikita Zadorov, Nick DeSimone.
    39:00 Noah HANIFIN - 2:2
     
    39:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A tato kanonáda nakonec na poslední chvíli ústí v přesilovkový gól! NOAH HANIFIN si sjel s pukem od modré čáry až k levému kruhu, vypálil k pravé tyči a Grubauerovi propadl puk pod rukou do sítě. Asistence: Jonathan Huberdeau, Connor Zary.
     
    37:01
    Zajímavá šance pro Calgary. McCann chtěl baseballově odpálit kotouč, který byl vysoko ve vzduchu a dost nešetrně trefil Šarangoviče hokejkou do obličeje. Flames budou hrát proti třem!
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Eeli Tolvanen – 2 min., vražení na hrazení.
     
    32:16
    Obrovská šance Kartyeho, jenž přijal mezi kruhy křižný pas a ocitl se nebráněn v souboji pouze s Vladařem. Zakončení k levé tyči mu však český brankář vytěsnil.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Dillon Dubé – 2 min., podrážení.
    16:22 Eeli TOLVANEN - 2:1
     
    16:22
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení! EELI TOLVANEN překonává Dana Vladaře, když mezi kruhy využil přesné přihrávky Gourdeho od mantinelu a obstřelil hostujícího brankáře, jenž se nestačil přesunout. Asistence: Yanni Gourde, Devin Shore.
    14:00 Martin POSPÍŠIL - 1:1
     
    14:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vybojovali ve svém pásmu kotouč a vyrazili do protiútoku, na jehož konci MARTIN POSPÍŠIL při svém debutu v NHL dává první gól v nejslavnější hokejové lize světa! Úspěšně dorazil za záda Grubauera Dubého střelu a srovnává na 1:1. Asistence: Nazem Kadri, Dillon Dubé.
    09:56 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    09:56
    Seattle právě vstřelil branku!
    Seattle využívá přesilovou hru! OLIBER BJORKSTRAND vypálil zpoza pravého kruhu do vzdálenějšího horního rohu a otevírá skóre zápasu. Přesilovka Seattlu bude nadále pokračovat. Asistence: Justin Schultz, Yanni Gourde.
     
    08:45
    Mangiapane dostává trest ve hře. Pětiminutová přesilovka pro Seattle. A může počítat s tím, že se na tento zákrok podívá disciplinárka.
     
    08:45
    Mangiapane v utkání po kontrole videa po zásluze končí, tohle do hokeje nepatří.
    08:45 Brutální faul Mangiapaneho proti McCannovi, za který v utkání končí
     
    08:45
    Tak tohle bylo hodně zbytečné. McCann se snažil blokovat střelu Mangiapaneho a vjel mu pod nohy. Mangiapane ležícího protihráče přimáčkl krosčekem do helmy zeshora k ledu.
     
    08:29
    Domácí vyrazili do rychlého protiútoku, Eberle přinutil Vladaře k hodně těžkému zákroku rybičkou, načež Wennberg trefil dorážkou ležícího brankáře. Vladař nyní zamezil nejhoršímu.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 10. Bjorkstrand (Schultz, Gourde), 17. Tolvanen (Gourde, Shore), 59. Schwartz (Beniers, Dunn) – 14. Pospíšil (Kadri, Dubé), 39. Hanifin (Huberdeau, Zary), 42. Šarangovič (Zadorov, DeSimone), 44. Backlund (Duehr, Greer), 60. Backlund, 60. R. Andersson


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Dunn, Larsson (A), Oleksiak, Borgen, Dumoulin, Schultz – Kartye, Beniers, Bjorkstrand – Schwartz, Wennberg, Eberle (A) – Tolvanen, Gourde, McCann – Shore, Bellemare, Yamamoto.
    Trenér: Dave Hakstol

    Calgary Flames: Vladař (Markström) – Weegar, R. Andersson (A), Hanifin, C. Tanev, Zadorov, DeSimone – Huberdeau (A), E. Lindholm, Mangiapane – Zary, Kadri, Šarangovič – Pospíšil, Backlund (C), Coleman – Greer, Dubé, Duehr.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: Hanson, Pollock – Mills, Hunt

    Diváci: 17151
    bahis siteleri