St. Louis – Montreal 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 5:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:6 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:5 (kon.)
NY Islanders – Carolina 3:4 (po pr.) | Chicago – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 5:4 (2:1 po s.n.)
Seattle – Calgary 3:6 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 2:10 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:0 (kon.)
Vegas – Colorado 7:0 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Dallas Stars
Neděle 05.11.2023, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Stars už to nyní zkusí bez svého brankáře!
     
    45:45
    Tak to byla obrovská šance hostujícího Smitha! Robertson jej našel svým pasem v levém kruhu a útočník Dallasu se následně dostal až k bráně, kde zkusil bekhendové zakončení, které zřejmě skončilo na boční síti.
     
    39:31
    Naopak pořádně horko bylo před bránou Vancouveru, kde pořádně zatopili domácím Dellandrea a Steel, ale hostům se nepodařilo protlačit touš za ležícího Demka.
     
    38:12
    Ian Cole (VAN) vyslal tvrdý hit Duchenovi, kterého ihned šel pomstít Mason Marchment (DAL) a oba dva za své počínání dostávají pět minut. Marchment ješta navíc dostává dvě minuty za nesportovní chování. Menší trest odsedí Jevgenij Dadonov.
    35:54 Elias PETTERSSON - 2:0
     
    35:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích hráčů přináší jejich druhou branku v utkání! Hronek parádně využil volného prostoru před sebou, aby si sjel k pravému kruhu, kde od něj všichni čekali střelu, ale on místo toho nahrál před zcela prázdnou klec ELIASI PETTERSSONOVI, jenž nedal Oettingerovi šanci. Asistence: Filip Hronek, Ilja Michejev.
     
    30:35
    Vancouver bude hrát svou čtvrtou přesilovou hru, protože dvě minuty za držení dostává Wyatt Johnston (DAL).
     
    24:29
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Filip Hronek (VAN), jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    24:23 Pius SUTER - 1:0
     
    24:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre tohoto utkání! Joshua se snažil dostat kotouč až před bránu Dallasu, ale jeho pas byl nakonec zblokován mezi kruhy, kde zrovna projížděl PIUS SUTER, jenž okamžitou střelou prostřelil Oettingera. Asistence: Dakota Joshua, Carson Soucy.
     
    23:39
    Hughes opět využil velkého prostoru před sebou a najel si až skoro mezi kruhy, ale Oettinger předvedl další fantastický zákrok.
     
    21:55
    Esa Lindell (DAL) putuje na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za krosček, ale že by to tedy bylo nějak ostré se říct rozhodně nedeá.
    20:20 Michejeva vychytal Oettinger.
     
    20:20
    Michejev se hned zkraje druhé třetiny dostal do obrovské příležitosti, avšak jeho střelu Oettinger vyrazil svým betonem.
     
    15:23
    Svou druhou přesilovou hru budou tentokrát hrát hosté z Dallasu, protože na trestnou lavici usedá Sam Lafferty (VAN) na dvě minuty za hákování.
     
    14:24
    V samotném závěru přesilové hry nahazoval kotouč z modré čáry Michejev a jeho pokus končí na brankové konstrukci!
     
    12:26
    Craig Smith (DAL) je druhým vyloučeným hráčem Dallasu, ikdyž se mu jeho trest vůbec nelíbí, tak si posedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:39
    Přesilová hra Dallasu končí předčasně kvůli faulu Jamieho Benna (DAL), jenž dostává dvě minuty za hákování.
    05:28 Neskutečný zákrok Demka, jenž vychytal jasnou šanci Johnstona!
     
    05:28
    tak to byl fantastický zákrok domácího brankáře Demka! Po odražené střele se kotouč dostal na levou stranu k Seguinovi, jenž ho rychle vrátil mezi kruhy na Johstona, který měl před sebou zcela odkrytou klec, ale domácí brankář se zde parádně vrátil a lapačkou touš chytá!
     
    05:18
    Až nyní se domácí hokejisté dotknuli kotouče, a tak na trestnou lavici míří Philipp Di Giuseppe (VAN), jenž si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    00:55
    Boeser dostal přihrávku na útočnou modrou, kde však neměl potřebnou rychlost, a tak musel volit zakončení z mezikruží, které skončilo na vyrážečce Oettignera.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 25. P. Suter (Joshua, Soucy), 36. E. Pettersson (Hronek, Michejev)


    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Q. Hughes, Hronek, Soucy, Myers, Cole, Friedman – Michejev, E. Pettersson, Kuzmenko – J. Miller, Boeser, Di Giuseppe – Joshua, P. Suter, Garland – Höglander, Beauvillier, Lafferty.
    Trenér: Rick Tocchet

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, R. Suter, Lindell, Lundkvist, Harley, Hakanpää – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Benn, W. Johnston, Dadonov – Marchment, Duchene, Seguin – Steel, Cr. Smith, Dellandrea.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Beach, Skilliter – Knorr, Nansen
    bahis siteleri