Boston – NY Islanders 5:2 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Minnesota 4:1 (kon.)
Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Tampa – Chicago 3:5 (kon.) | Columbus – Dallas 2:5 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 6:3 (kon.) | Colorado – Seattle 3:4 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | San Jose – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
New York Islanders
Pátek 10.11.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Charlie COYLE - 5:2
     
    58:39
    Boston právě vstřelil branku!
    Čepice na led, protože CHARLIE COYLE dosáhl hattricku! Pastrňák sice mohl zakončovat, ale přenechal gól do prázdné branky právě Coylovi, který tak může oslavit vůbec první hattrick v kariéře. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchard.
    49:26 Charlie COYLE - 4:2
     
    49:26
    Boston právě vstřelil branku!
    Další velmi pěkná akce Bostonu zakončená gólem. Z rohu kluziště si vybruslil k brance van Riemsdyk, který poté přesnou přihrávkou skrz brankoviště vybídl ke skórování CHARLIEHO COYLEA a ten se z první nemýlil. Asistence: James van Riemsdyk a Trent Frederic.
    43:33 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    43:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Vedení Bostonu je zpět. Na levém kruhu, kde je zvykem se o to postaral DAVID PASTRŇÁK, který střelou zápěstím trefil volný prostor mezi rukou a tělem Sorokina. Ten si na puk sáhl, ale puk přece jen zapadl za brankovou čáru. Asistence: Brad Marchand, Kevin Shattenkirk.
    42:50 Simon HOLMSTRÖM - 2:2
     
    42:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Na místo zvýšení náskoku je srovnáno! Vyhození hostů ve středním pásmu převzal Pageau, který přečíslení dva na jednoho vyřešil skvělou přihrávkou k levé tyči odkud SIMON HOLMSTRÖM z první přehodil beton Ullmarka. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Alexander Romanov.
    26:06 Charlie COYLE - 2:1
     
    26:06
    Boston právě vstřelil branku!
    Nádherně sehraná přesilová hra na jeden dotek, kde bleskovou akci Bostonu zakončoval před brankovištěm z voleje CHARLIE COYLE a propálil Sorokina. Asistence: Pavel Zacha a David Pastrňák.
    17:23 Brock NELSON - 1:1
     
    17:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Dělovku od modré čáry vyslal Dobson, se kterou si Ullmark ještě poradil, jenže ramenem vyrazil puk zpět do hry a ze vzduchu dokázal sklepnout puk do sítě BROCK NELSON. Asistence: Noah Dobson a Mathew Barzal.
    14:05 Trent FREDERIC - 1:0
     
    14:05
    Boston právě vstřelil branku!
    Velmi pěkná akce Bostonu. Přihrávku zpoza branky poslal mezi kruhy van Riemsdyk a našel volného TRENTA FREDERICA, jenž přesnou ránou prostřelil Sorokina. Asistence: James van Riemsdyk a Charlie Coyle.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 15. Frederic (J. van Riemsdyk, Coyle), 27. Coyle (Zacha, Pastrňák), 44. Pastrňák (Marchand, Shattenkirk), 50. Coyle (J. van Riemsdyk, Frederic), 59. Coyle (Pastrňák, Marchand) – 18. Nelson (Dobson, Barzal), 43. Holmström (Pageau, Romanov)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – H. Lindholm, Mitchell, Lohrei, Carlo, Forbort, Shattenkirk – Marchand, Zacha, Pastrňák – J. van Riemsdyk, Coyle, Frederic – Heinen, Poitras, DeBrusk – P. Brown, Beecher, Steen.
    Trenér: Jim Montgomery

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pelech, Dobson, Romanov, Pulock, S. Aho I, Mayfield, Bolduc – Lee, Barzal, Wahlstrom – Nelson, Palmieri, Holmström – Pageau, Fasching, M. Martin – Cizikas, Horvat, Clutterbuck.
    Trenér: Lane Lambert

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri