Německo – Česko 3:2 (kon.)
konec
Německo
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Česko
Pátek 10.11.2023, 14:30 • Vierumäki • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    S konstatováním, že české hokejistky překvapivě padly s Německem, se s Vámi loučím a přeji příjemně strávený víkend! (16:37:02)
     
    Střely na branku – 11:31
     
    České hokejistky do 18 let prohrály ve svém druhém utkání na turnaji ve finském Vierumäki s Německem 2:3. Lvice sice měly většinu zápasu územní převahu a více střel na branku, ovšem přes dobře fungující německou obranu se moc nedostávaly do vyložených šancí. Svěřenkyně Dušana Andrašovského v utkání dokázaly dvakrát srovnat. Na úvodní trefu Hanny Weichenhainové odpověděla na konci druhé části v přesilovce Viktorie Jílková. Ve 48. minutě šly Němky do vedení podruhé, když se prosadila Anabel Seyerová, ovšem o 15 sekund později vyrovnala kapitánka Linda Vocetková. Češky dostaly v závěru možnost rozhodnout v početní výhodě. Na jejím konci však přišla chyba na útočné modré, kterou Anna Roseová potrestala parádní střelou nad rameno brankářky. Ve zbývajícím čase už Lvice odpovědět nedokázaly, byť Nogová se ještě dostala do samostatného úniku, který ovšem neproměnila.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Němky už pak dokázaly udržet puk u zadního mantinelu a připíší si cenné vítězství!
     
    59:49
    Kateřina Nogová měla v závěru vyrovnání na hokejce! Dostala se do samostatného úniku, který zakončila střelou těsně levé tyčky z pohledu Loistové!
     
    59:01
    Běží poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:23
    Česká branka je už prázdná!
    57:10 Anna ROSEOVÁ - 3:2
     
    57:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velký šok! Chybu české hráčky na útočné modré využila ANNA ROSEOVÁ, která se dostala k puku a podél levého mantinelu se vydala dopředu. Z poměrně nenápadné pozice pak vystřelila a našla prostor nad pravým ramenem nešťastné Hořínkové. Česká brankářka si určitě bude vyčítat, že tohle si měla lépe pokrýt. Gól padl už při hře 5 na 5. Vyloučená němka akorát skákala na led – 3:2. Asistence: Martina Schricková a Anastasia Grussová.
     
    56:32
    Závar před německou brankou. Jedna z českých útočnic to zkoušela po objetí branky. Pak ještě přišla snaha o dorážky, ovšem brankářka Loistová nakonec dokázala kotouč přikrýt.
     
    56:08
    Němky vyhazují a polovinu oslabení mají za sebou.
     
    55:09
    Hanna Weichenhainová dostává trest za podrážení. Dušan Andrašovský si vyžádal oddechový čas.
     
    54:43
    Český tým je nyní kompletní.
     
    54:21
    Češky se zatím dobře brání. Nyní dokonce získaly buly v útočném pásmu.
     
    53:01
    Německou snahu v přesilové hře zastavil ofsajd.
     
    52:42
    Vyloučení v týmu Česko:
    Ellen Jeřábková – 2 min., sekání.
     
    51:50
    Teď už je to přeci jen opatrnější. Ani Češky nechtějí udělat chybu, kterou by pustily soupeřky do dalšího vedení.
     
    50:02
    Před námi je posledních deset minut normální hrací doby. Uvidíme, zda se rozhodne.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Weichenhainová (Zielinskiová), 48. Seyerová (Weichenhaimová, Zielinskiová), 58. Roseová (Schricková, Grussová) – 38. Jílková (Felcmanová, Fromová), 48. Vocetková (Tischler)


    Německo: Loistová (Siebertová) – Schricková (C), Hoppeová, Pietschmannová(A), Mannsová, Zimmermannová, Georgiová – Klareová, Grussová, Roseová (A) – Seyrerová, Zielinskiová, Weichenhaimová – Ibachová, Heineová, Poindlová – Plaumannová, Bergmannová, Wintgenová.
    Trenér: Josef Huber

    Česko: Šenková (34. Hořínková) – Paroubková, Hujová, Tischler, Fromová, Panešová, Slavíčková (A), Chladová, Jeřábková – Vocetková (C), Mazancová, Pánková – Felcmanová, Gildainová, Jílková (A) – Skořepová, Jebousková, Nogová – Pěnčíková, Musilová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Lusiová, Oksanenová – Frohaugová, Silanderová (FIN)
    bahis siteleri