Boston – NY Islanders 5:2 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Minnesota 4:1 (kon.)
Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Tampa – Chicago 3:5 (kon.) | Columbus – Dallas 2:5 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 6:3 (kon.) | Colorado – Seattle 3:4 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | San Jose – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
Dallas Stars
Pátek 10.11.2023, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Jason ROBERTSON - 2:5
     
    57:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars potvrzují své vítězství, protože se JASON ROBERTSON přes celé kluziště trefuje do opuštěné klece. Asistence: Joe Pavelski.
    43:47 Tyler SEGUIN - 2:4
     
    43:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars odskakují na rozdíl dvou branek! Kotouč se dostal na modrou čáru k Lundkvistovi, jehož následné nahození dokázal tečovat TYLER SEGUIN a puk poté prošel Martinovi mezi jeho betony. Asistence: Nils Lundkvist, Matt Duchene.
    36:34 Matt DUCHENE - 2:3
     
    36:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj tohoto utkání! Lundkvist v obranné třetině obral o kotouč Beana a následně ho jen poslal do středního pásma, kde si jej přebral MATT DUCHENE, jenž jel sám na Martina, kterého překonal zakončením mezi betony domácího brankáře, ikdyž to chvíli vypadalo, že touš zůstal v jeho výstroji, tak nakonec vyplul až za jeho záda. Asistence: Nils Lundkvist.
    30:20 Craig SMITH - 2:2
     
    30:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se vymanili z tlaku první formace Columbusu a hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho, jenž Faksa řešil střelou, kterou sice Martin vyrazil, ale pouze přímo na hůl CRAIGA SMITHA, jenž už dorazil puk do domácí sítě. Asistence: Radek Faksa, Esa Lindell.
    09:29 Mason MARCHMENT - 2:1
     
    09:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars však mají připravenou okamžitou odpověď. Dalllas totiž díky Seguinovi udržel kotouč v útočném pásmu a Duchene nakonec nahrál mezi kruhy MASONU MARCHMENTOVI, jehož okamžitá střela proletěla za záda Martina. Asistence: Matt Duchene, Tyler Seguin.
    08:43 Kirill MARČENKO - 2:0
     
    08:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek, když se Blue Jackets dostali do přečíslení dvou na jednoho a Fantili nakonec parádně nahrál KIRILLU MARČENKOVI, jenž si kotouč zpracoval a poté ho poslal do horních pater hostující klece. Asistence: Adam Fantili, Dmitrij Voronkov.
    01:08 Boone JENNER - 1:0
     
    01:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají skóre tohoto utkání! Roslovic prošel na pravé straně kolem Sutera, aby následně křižně nahrál na Gaudreaua, jenž vrátil touš mezi kruhy na kapitána BRUCE JENNERA od jehoš hole se puk odrazil do Pavelského a následně do brány Dallasu. Asistence: Johny Gaudreau, Jack Roslovic.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Jenner (J. Gaudreau, Roslovic), 9. Marčenko (Fantilli, Voronkov) – 10. Marchment (Duchene, Seguin), 31. Cr. Smith (Faksa, Lindell), 37. Duchene (Lundkvist), 44. Seguin (Lundkvist, Duchene), 58. J. Robertson (Pavelski)


    Columbus Blue Jackets: S. Martin (Merzlikins) – Werenski, Severson, Provorov, Peeke, Gudbranson, Bean – J. Gaudreau, Jenner, Roslovic – Voronkov, Fantilli, Marčenko – Texier, Sillinger, Činachov – Danforth, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Pascal Vincent

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Lindell, Hakanpää, Lundkvist, Harley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Benn, W. Johnston, Dadonov – Marchment, Duchene, Seguin – Steel, Faksa, Cr. Smith.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: McIsaac, South – Tobias, Grillo

    Diváci: 15 253
    bahis siteleri