Finsko – Švýcarsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 9:1 (kon.)
konec
Švédsko
9:1 (2:1, 3:0, 4:0)
Slovensko
Pátek 10.11.2023, 18:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    53:34 Rasmus RUDSLÄTT - 9:1
     
    53:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přečíslení tří proti dvěma končí devátým švédským gólem. Střelu Forsfjälla z levého kruhu po ledě Gadzhiev jenom vyrazil před sebe, proti dorážce RASMUSE RUDSLÄTTA z mezikruží už neměl nárok. Asistence: Zeb Forsfjäll.
     
    48:52
    Slovensko si zahraje přesilovku. Ve střední třetině si proti pravidlům pomohl Mattias Hävelid, nedovoleným bráněním si pomohl proti ujíždějícímu konkurentovi.
    46:56 Anton WAHLBERG - 8:1
     
    46:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Slovenská demolice pokračuje. Lekkerimäki si vyměnil kotouč s Östlundem a ránou z úhlu na Eliaše nevyzrál, jenže brankář puk vyrazil přímo k ANTONU WAHLBERGOVI a tento útočník již rozvlnil síť střelou k levé tyčce. Asistence: Jonathan Lekkerimäki a Noah Östlund.
     
    46:40
    Na závěrečných třináct minut dostává prostor ve slovenském brankovišti Shikhabutdin Gadzhiev, zápas po sedmi inkasovaných gólech končí předčasně pro Rastislava Eliaše.
    43:09 Jonathan LEKKERIMÄKI - 7:1
     
    43:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché. Po úspěšném bloku Wahlberg nastartoval JONATHANA LEKKERIMÄKIHO, jenž si s velkou lehkostí obhodil posledního obránce a svižnou forhendovou střelu poslal Eliašovi touš nad pravý beton. Bez asistence.
    40:56 Fabian WAGNER - 6:1
     
    40:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Místo snížení střílí Švédové gól v oslabení! Ve středním pásmu získal puk Born a do úniku vyslal FABIANA WAGNERA, forvard nevymýšlel zbytečné kličky a kotouč usměrnil do pravé šibenice. Asistence: Isac Born.
     
    40:33
    Švédové míří do čtyř a Slováci mají jednu z posledních šancí, jak ještě zdramatizovat střetnutí. Dvě minuty za podrážení dostal Anton Wahlberg.
    35:59 M. HÄVELID - 5:1
     
    35:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    O švédském vítězství je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Born si na modré čáře všiml MATTIASE HÄVELIDA, který během chvilky zamířil a forhendem vypálil do pravé šibenice, Eliaš reagoval příliš pozdě. Asistence: Isac Born.
     
    28:36
    Jednou Slovensko přesilovku využilo, tak proč by ne podruhé? Za katr odjel obránce Mattias Hävelid, důvodem je nebezpečný krosček.
     
    25:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ano, využijí! A zase udeřilo z pravého kruhu, kam Sandin-Pellikka poslal kotouč na hokejku NOAHA ÖSTLUNDA a za křižným projektilem natahoval Eliaš vyrážečku bez úspěchu. Asistence: Axel Sandin-Pellikka.
     
    25:20
    Slovenský kapitán Alex Čiernik spoluhráčům v oslabení nepomůže, protože to je právě on, kdo je vyloučen na dvě minuty za podrážení. Využijí Švédové i druhou přesilovku?
    22:03 Fabian WAGNER - 3:1
     
    22:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po Slovácích využívají přesilovku i Švédové, kteří tak znovu vedou o dvě branky! Bystedt při poměrně dlouho trvající kombinaci posunul touš do pravého kruhu na FABIANA WAGNERA, který párkrát zakvedlal a puk ve finále pověsil nechytatelně do bližšího víka. Asistence: Filip Bystedt a Mattias Hävelid.
     
    21:13
    První přesilovku v zápase si zkusí Švédové. Důvodem je prohřešek Alexe Šoteka, jenž vyhodil touš mimo hrací plochu z obranného pásma a bez doteku tvrzeného skla.
    10:20 Tomáš POBEŽAL - 2:1
     
    10:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Naši východní sousedé se vrací na dostřel! Cedzo přihrál kousek za pravý kruh TOMÁŠI POBEŽALOVI, jehož forhendový pokus po ledě propadl Hävelidovi mezi betony. Asistence: Adan Cedzo a Milan Pišoja.
     
    08:51
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší Slováci. V blízkosti středové čáry si Jakob Norén pomohl proti osobnímu strážci držením.
    07:41 Filip BYSTEDT - 2:0
     
    07:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Favorit odskakuje na rozdíl dvou branek. Nahození Oskara Petterssona od pravého mantinelu i s notnou dávkou štěstí propadlo do levého kruhu k FILIPU BYSTEDTOVI a ten uspěl ránou na přední tyč. Asistence: Oskar Pettersson a Axel Landén.
     
    01:32
    Hokejisté ve žlutých dresech byli blízko ke druhému vstřelenému gólu, po svižné ráně zápěstím zachránila Eliaše branková konstrukce.
    00:46 Anton WAHLBERG - 1:0
     
    00:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Tre Kronor udeřila z první pořádné akce! Östlund se procpal přes dva konkurenty, střela mu nevyšla, ovšem ukázal výborný přehled ve hře a před bránou našel ANTONA WAHLBERGA, který uspěl střelou na lapačku brankáře. Asistence: Noah Östlund.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Wahlberg (Östlund), 8. Bystedt (O. Pettersson, Landén), 23. Wagner (Bystedt, M. Hävelid), 26. Östlund (Sandin-Pellikka), 36. M. Hävelid (Born), 41. Wagner (Born), 44. Lekkerimäki, 47. Wahlberg (Lekkerimäki, Östlund), 54. Rudslätt (Forsfjäll) – 11. Pobežal (Cedzo, Pišoja)


    Švédsko: H. Hävelid (Thelin) – Odelius, Landén, E. Pettersson, M. Hävelid, Norén, Sandin-Pellikka (C) – Wahlberg, Östlund (A), Lekkerimäki, Wagner (A), Bystedt, O. Pettersson, Eriksson, Nilsson, Unger Sörum, Born, Forsffäll, Rudslätt.
    Trenér: Magnus Hävelid

    Slovensko: Eliaš (47. Gadzhiev) – Nátny (A), Radivojevič, Pišoja, Žabka, Čulík, Nahalka, Sluka, Královič – Čiernik (C), Pobežal, Šotek (A), Jenčko, Gabriel, Cedzo, Dudáš, Adamčík, Ondriš, Vojtech, Mamonov, Lupták.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Bohuněk, Teršíp

    Diváci: 110
    bahis siteleri