Německo – Česko 3:2 (kon.)
konec
Německo
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Česko
Pátek 10.11.2023, 14:30 • Vierumäki • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    57:10 Anna ROSEOVÁ - 3:2
     
    57:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velký šok! Chybu české hráčky na útočné modré využila ANNA ROSEOVÁ, která se dostala k puku a podél levého mantinelu se vydala dopředu. Z poměrně nenápadné pozice pak vystřelila a našla prostor nad pravým ramenem nešťastné Hořínkové. Česká brankářka si určitě bude vyčítat, že tohle si měla lépe pokrýt. Gól padl už při hře 5 na 5. Vyloučená němka akorát skákala na led – 3:2. Asistence: Martina Schricková a Anastasia Grussová.
    47:41 Linda VOCETKOVÁ - 2:2
     
    47:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám stačilo na vyrovnání 15 sekund! Po buly ve středovém kruhu okamžitě vyrazily do útočného pásma. LINDA VOCETKOVÁ zavezla kotouč k pravému mantinelu a vyměnila si ho s Johannou Tischler. Pak s ním vybruslila do střelecké pozice a z vrcholu pravého kruhu překonala německou brankářku – 2:2. Asistence: Johanna Tischler.
    47:26 Anabel SEYEROVÁ - 2:1
     
    47:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky dnes podruhé vedou! Přihrávka z levé strany směřovala na před branku najíždějící Hannu Weichenhainovou. Tu zasáhl kotouč nejprve do brusle a odrazil se na českou svatyni. Před ní se po něm natáhla hokejkou ještě ANABEL SEYEROVÁ a hrací předmět propadl za záda české brankářky – 2:1. Asistence: Hanna Weichenhaimová a Theresa Zielinskiová.
    37:38 Viktorie JÍLKOVÁ - 1:1
     
    37:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně je vyrovnáno! Střelu Adély Fromové od modré čáry vyrazila Loistová na levý kruh. Tam operovala VIKTORIE JÍLKOVÁ, která puk poslala do bližšího horního růžku. Asistence: Magdaléna Felcmanová a Adéla Fromová.
    26:38 Hanna WEICHENHAINOVÁ - 1:0
     
    26:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se ujímají vedení! Ojedinělý brejk táhla HANNA WEICHENHAINOVÁ, která se v situaci 2 na 1 rozhodla pro zakončení z pravého kruhu a zamířila ke vzdálenější tyčce mimo dosah Šenkovčé. Asistence: Theresa Zielinskiová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Weichenhainová (Zielinskiová), 48. Seyerová (Weichenhaimová, Zielinskiová), 58. Roseová (Schricková, Grussová) – 38. Jílková (Felcmanová, Fromová), 48. Vocetková (Tischler)


    Německo: Loistová (Siebertová) – Schricková (C), Hoppeová, Pietschmannová(A), Mannsová, Zimmermannová, Georgiová – Klareová, Grussová, Roseová (A) – Seyrerová, Zielinskiová, Weichenhaimová – Ibachová, Heineová, Poindlová – Plaumannová, Bergmannová, Wintgenová.
    Trenér: Josef Huber

    Česko: Šenková (34. Hořínková) – Paroubková, Hujová, Tischler, Fromová, Panešová, Slavíčková (A), Chladová, Jeřábková – Vocetková (C), Mazancová, Pánková – Felcmanová, Gildainová, Jílková (A) – Skořepová, Jebousková, Nogová – Pěnčíková, Musilová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Lusiová, Oksanenová – Frohaugová, Silanderová (FIN)
    bahis siteleri