Švédsko – Česko 8:12 (kon.)
konec
Švédsko
8:12 (4:3, 1:3, 3:6)
Česko
Pátek 10.11.2023, 18:30 • Baltiska hallen, Malmö • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Druhý zápas na turnaji Česko absolvuje již v sobotu odpoledne proti Švýcarsku. To je z mé strany vše a přeji hezký zbytek večera! (21:01:07)
     
    Branky a nahrávky: 3. Haglund (Sankell), 6. Sankell (Haglund), 17. Ulriksson (Ahrén), 20. Ulriksson, 30. Haglund (Palmqvist), 45. Ahrén (Gustafsson), 53. Sjögren (Ruud), 54. Sjögren – 8. Hemerka, 15. Suchánek (Krbec), 19. Forman (Němeček), 21. Beneš (Havlas), 25. Langer (Němeček), 37. Forman (Buršík), 47. Pěnička (Forman), 51. Suchánek (Beneš), 52. Beneš, 53. Beneš (Němeček), 56. Havlas, 56. Besta (Tokoš). Vyloučení: 4:1. Využití: 0:2. Zásahy brankářů: 19:31.
     
    Český florbal dnes zažívá historický večer! Svěřenci kouče Jaroslava Berky dokázali teprve počtvrté vyhrát nad Švédskem. Dnes navíc úřadujícím mistrům světa nasázeli 12 gólů a ještě k tomu na jejich půdě v Malmö!

    Úvod zápasu přitom ničemu takovému nenapovídal. Domácí totiž začali obrovským tlakem a v 6. minutě vedli 2:0. Po kontaktním gólu Adama Hemerky však čeští reprezentanti postupně zachytili tempo zápasu a po první části nakonec prohrávali jen 3:4, když navíc rozdílový zásah inkasovali sekundu před přestávkou poté, co Langer při rozehrávce nešťastně zlomil hůl. V prostřední dvacetiminutovce už čeští florbalisté zažili pocit z vedení a po čtyřiceti minutách se šlo do kabin za stavu 7:6 v jejich prospěch. Po pěti minutách třetí třetiny ještě srovnal Hampus Ahrén, ale pak už přišel rozhodující nástup Česka. Naši florbalisté postupně navýšili skóre na 9:6 a následně dokázali v obou případech reagovat na korekci soupeře na rozdíl dvou branek. Závěrečný nápor Tre kronor se již ani nekonal. Ten definitivně odvanuly další dva české zásahy.

    Hattrickem a důležitými trefami ve třetí části se na triumfu podílel Marek Beneš. Skvělý návrat do národního týmu a zároveň stý reprezentační start oslavil dvěma zásahy Patrik Suchánek.
     
    Nejlepším českým hráčem je vyhlášen autor hattricku Marek Beneš. Na domácí straně byl oceněn Kevin Haglund, který dva góly dal a na jeden nahrál.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Ještě trest pro Švédy, kteří měli brankáře mezi tyčemi a zároveň na hřišti šest hráčů.
     
    58:56
    Čeští hráči nedohráli akci do prázdné branky! Beneš odmítl skórovat. Čekal na Formana. Vracející se Švéd ale situaci doběhl a tečoval přihrávku.
     
    58:42
    Švédové kompletní. Na vstřelení čtyř gólů už ale nemají čas.
     
    58:00
    Švédové hrají i v oslabení bez brankáře! Emil Kalentun prověřil Bauera, který vyrazil jeho střelu.
     
    57:31
    Čeští hráči nyní v klidu kombinují. Nejdou za každou cenu do zakončení. To jim stačí.
     
    56:41
    Kevin Haglund se dostal do strkanice s Ondřejem Němečkem. Vyloučen je pouze švédský hráč a tak je tu ještě k tomu česká přesilovka. To už vypadá hodně dobře!
     
    56:04
    Švédové hrají bez brankáře!
    55:41 Jiří BESTA - 8:12
     
    55:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je neskutečné! Českým hráčům tam teď padá vše! JIŘÍ BESTA převzal míček na vlastní polovině. Popoběhl s ním dopředu a ranou k levé tyčce překonává nešťastného Torella-Hagströma – 8:12. Asistence: Martin Tokoš.
    55:24 Matěj HAVLAS - 8:11
     
    55:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle tady ještě nebylo! Český tým dnes nastřílel Švédům už jedenáct gólů! Navíc na jejich půdě. MATĚJ HAVLAS sebral soupeřům míček na půlce, na pravé straně si pár kroky vylepšil střeleckou pozici a švihem vypálil přesně. Bez asistence.
     
    54:28
    Patrik Suchánek si šel pro hattrick! V krátkém sledu hned dvakrát vyzkoušel Torella-Hagströma, který tentokrát odolal.
    53:12 Albin SJÖGREN - 8:10
     
    53:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je přestřelka jako hrom! Střelu Emila Kalentuna vyrazil Bauer. Langer ale nedokázal míček odehrát a toho využil ALBIN SJÖGREN, který vykřesal pro domácí naději – 8:10. Bez asistence.
    52:23 Marek BENEŠ - 7:10
     
    52:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přichází ale okamžitá česká odpověď! Ondřej Němeček nahrál MARKOVI BENEŠOVI, který zůstal na levém křídle před brankou úplně sám. Nic nevymýšlel a Torella-Hagströma překvapil přízemní střelou na bližší tyč. Beneš završuje hattrick – 7:10.. Asistence: Ondřej Němeček.
    52:12 Albin SJÖGREN - 7:9
     
    52:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle snižují na rozdíl dvou gólů! Ruud posunul míček na ALBINA SJÖGRENA, který se trefil pod víko – 7:9. Asistence: Emil Ruud.
    51:34 Marek BENEŠ - 6:9
     
    51:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sérii švédských chyb trestá MAREK BENEŠ! Ten svou první šanci ještě neproměnil. Brankář Torell-Hagström následně rozehrál na svého obránce, který však balónek trestuhodně namazal přímo na střed právě pro Beneše a ten tvrdou střelou z první upravuje už na rozdíl tří zásahů – 6:9. Bez asistence.
     
    50:49
    Po chybě v české rozehrávce minul branku Sakarias Ulriksson, který sahá po hattricku.
    50:29 Patrik SUCHÁNEK - 6:8
     
    50:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK SUCHÁNEK oslavuje svůj stý start v národním týmu už druhým přesilovkovým gólem! Na levé straně se z první opřel do krosu Marka Beneše a trefil se nad pravou ruku Totrella-Hagströma. Poprvé v zápase je tu české vedení o dvě branky – 6:8. Asistence: Marek Beneš.
     
    49:36
    Dlouhá výhoda přinesla i několik zajímavých střel. Teď už si Johan Samuelsson sedá na trestnou lavici.
     
    48:40
    Marek Beneš ukázal šikovné ruce. Škoda, že se nevykličkoval až do šance. Rozhodčí ale signalizují vyloučení na domácí straně. Čeští hráči zatím využívají výhody.
     
    47:39
    Sakarias Ulriksson nedokázal dostat míček do poloodkryté branky! Následně přepadl přes brankáře Bauera a Švédům už byl odpískán útočný faul. Tady ale bylo vyrovnání blízko!
     
    47:17
    Čeští hráči se snažili rozehrávat v poklidném tempu, ale napadající Ulriksson jim nadělal problémy. Na to pozor.
    46:10 Matěj PĚNIČKA - 6:7
     
    46:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou zpět své vedení! MATĚJ PĚNIČKA se odhodlal ke střele z levé strany a trefil se k bližší tyčce někam pod ruku brankáře. Asistence: Filip Forman.
     
    45:39
    Torell-Hagström musel reagovat na střelu, kterou český hráč schoval za obránce.
    45:00 Hampus AHRÉN - 6:6
     
    45:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    HAMPUS AHRÉN skóruje z poměrně nenápadné situace. Švédský hráč vystřelil z osy přes bránícího Tokoše a míček prošel mezi nohama Bauera až do branky – 6:6. Asistence: Tobias Gustafsson.
     
    44:09
    Ostrá švédská střela z pravé strany minula českou branku. Na hřišti se objevuje také další z náhradníků – Martin Tokoš.
     
    43:37
    Pěnička odevzdal míč Lundmarkovi, který běžel dopředu na pravé straně. Měl tam ještě spoluhráče, ale zkusil to sám a do Bauera.
     
    43:09
    Češi rychle rozehráli standardku na útočné polovině. Před brankou byl Hemerka, ale ten si počínal nedovoleně pro změnu v souboji s Gustafssonem.
     
    41:59
    Poprvé v zápase se objevil na hřišti i Jiří Besta. Před brankou soupeře se dokonce dostával do zajímavé situace, ale dokonale nezkrotil skákavý míček.
     
    41:19
    Míček mají nyní Švédové, zatím ale působí rozvážně.
     
    40:29
    Čeští hráči jsou zatím v úvodu třetí třetiny na míčku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku – 29:20
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:05.
     
    Čeští florbalisté za sebou mají povedenou druhou třetinu, po níž vedou nad domácími Švédy 6:5. Svěřenci kouče Berky do ní měli výborný nástup. Hned po 29 sekundách srovnal Marek Beneš. Ve 25. minutě už Češi poprvé vedli, když se hezkou střelou prosadil Filip Langer. V polovině duelu srovnal na 5:5 Kevin Haglund, ovšem další branku už domácím nedovolil skvělý Lukáš Bauer, jenž se v prostřední dvacetiminutovce výborně rozchytal. Naopak, v čase 36:06 skóroval dokonce ve vlastním oslabení Filip Forman.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Ještě švédský protiútok. Na vzdálenější tyčce naštěstí netrefil míček Haglund.
     
    39:06
    Běží poslední minuta druhé třetiny. Teď by bylo dobré vedení udržet až do přestávky.
     
    38:24
    Švédové se samozřejmě nechtějí spokojit s tím, že prohrávají. České akcie drží skvělými zákroky Lukáš Bauer, který se v průběhu druhé části výtečně rozchytal.
     
    37:01
    Marek Beneš v další české šanci! Zblízka ale nedokázal posunout míček za záda Torella-Hagströma.
     
    36:36
    Český tým v plném počtu. Tak tohle bylo úspěšné oslabení.
    36:06 Filip FORMAN - 5:6
     
    36:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól ve vlastním oslabení! Jakub Buršík na půlce posunul míč do běhu FILIPOVI FORMANOVI. Toho nedokázal zastavit bránící Enström a Forman posílá krásnou střelou Česko do vedení 6:5. Asistence: Jakub Buršík.
     
    35:43
    Lukáš Bauer se fantasticky natáhl proti zakončení Malteho Lundmarka! Skvělý zákrok.
     
    35:29
    Střela Švédů z pravé strany skončila na boční síťce.
     
    35:03
    V oslabení se dokázal dostat do příležitosti Marek Beneš. Míček skákal a český útočník ho musel hrát bekhendem. Zamířil nepřesně.
     
    34:35
    Matěj Pěnička se snažil vybojovat míček na útočné polovině. Pomohl si ale seknutím do soupeře a posílá tak Česko do oslabení. Velká šance pro Tre kronor dostat se do vedení.
     
    34:02
    Gustafsson se ocitl u brankoviště v šanci po nabídce Sjögrena. Bauer ve spolupráci s obranou odolal.
     
    33:24
    Ke střele se dostal Marek Beneš. Míček je v náručí švédského brankáře.
     
    33:06
    Čeští florbalisté nyní otupili předchozí český tlak. Desítky sekund kombinovali na útočné polovině, byť bez nějakého zakončení.
     
    31:32
    Do šance se dostával Marek Beneš, který se tlačil z pravé strany do brankoviště. Vrátit se ale stačil Kalentun, jenž Benešovi zkomplikoval zakončení. Torell-Hagström dokázal dobře zasáhnout.
     
    30:29
    Fantastický Bauer! Ten dokázal v pádu vyrazit zakončení Ulrikssona, který střílel na téměř odkrytou branku.
    29:45 Kevin HAGLUND - 5:5
     
    29:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Čeští hráči propadli v rohu za vlastní brankou a před ní tak došlo k přesilové situaci. Míček se dostal k Sebastianovi Palmqvistovi, který ho předložil KEVINOVI HAGLUNDOVI a ten pálil do odkryté klece – 5:5. Asistence: Sebastian Palmqvist.
     
    28:16
    Ztráta Hemerky v rozehrávce a Malte Lundmark se dostával do šance. Přes padajícího Bauera však mířil vedle tyčky.
     
    26:51
    Švédům zatím druhá třetina nevychází podle představ. Čeští hráči mohou být spokojeni s tím, jak si zatím vedou.
     
    25:29
    Nyní dobrý zásah české obrany. Střela Malteho Lundmarka byla sražena.
     
    25:05
    Mohlo být srovnáno, ovšem Bauer se dokázal v brance rychle přesunout!
    24:33 Filip LANGER - 4:5
     
    24:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase český tým vede! FILIP LANGER využil toho, že mu dali Švédové u levého mantinelu hodně prostoru. Langer si tak potáhl míček dopředu a střelou na vzdálenější tyčku překvapil Torella-Hagströma – 4:5. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    23:36
    Malte Lundmark se dostal na levé straně k míčku a ještě dokázal nahrát na osu Rasmusovi Enströmovi. Jeho prudká střela těsně minula Bauerovu branku!
     
    22:39
    Švédové chybovali v rozehrávce a čeští hráči vyrazili ve třech na jednoho. Škoda špatné Formanovy přihrávky na Pěničku.
     
    21:34
    Nilsen našel křížnou přihrávkou Jespera Sankella. Tomu střela úplně nesedla a míček skončil pod Bauerem.
    20:29 Marek BENEŠ - 4:4
     
    20:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup českého týmu do druhé části! Matěj Havlas před brankou posunul míček na hůl MARKA BENEŠE, který bez problémů vyrovnal. Asistence: Matěj Havlas.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    Za námi je hodně zajímavá a divácky atraktivní první třetina. V úvodu to spíše vypadalo na český debakl. Švédové totiž začali drtivým náporem, vytvořili si spoustu šancí a v 6. minutě vedli po trefách Kevina Haglunda a Jespera Sankella 2:0. Českému týmu rozhodně pomohl kontaktní zásah Adama Hemerky. Od té chvíle se totiž začal obraz hry srovnávat. V 15. minutě dokonce dorovnal skóre Patrik Suchánek, který se vrátil do reprezentace po čtyřleté pauze. V závěru periody ale úřadoval Sakarias Ulriksson. Ne jeho první trefu zareagoval v přesilovce Filip Forman. V úplném závěru však Langer při rozehrávce nešťastně zlomil hůl a toho Ulriksson sekundu před klaksonem využil. Švédsko tak vede 4:3.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Sakarias ULRIKSSON - 4:3
     
    19:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla obrovská česká smůla! Filip Langer chtěl na vlastní polovině založit ještě jednu útočnou akci, ale při nápřahu zlomil florbalku. Míčku se tak ujal SAKARIAS ULRIKSSON, který tvrdou ranou z levé strany posouvá domácí opět do vedení. Do konce třetiny scházela jediná sekunda – 4:3. Bez asistence.
     
    19:44
    Český tým je při chuti a dohrává první třetinu v útoku.
    18:51 Filip FORMAN - 3:3
     
    18:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští florbalisté využívají přesilovku! Staženou švédskou čtveřici dobře rozpohybovali kombinující Němeček, Suchánek a nakonec střílející FILIP FORMAN, na jehož střelu z pravé strany, která se možná otřela o botu bránícího hráče, Torell-Hagström nedosáhl – 3:3. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    18:10
    Z osy střílel Ondřej Němeček. Švédská obrana míček srazila mimo.
     
    17:52
    Emil Nilsen dostal dvě minuty za sekání a český tým si tak zahraje přesilovku.
     
    17:33
    Dobré je, že čeští hráči už docela chytili tempo zápasu a Švédové je zdaleka tak nepřehrávají jako na začátku.
     
    16:34
    Na české straně se snažil prosadit Jakub Buršík. Proti švédské obraně neuspěl, ale je dobře, že i mladý útočník Bohemians si proti věhlasnému soupeři troufá.
    16:07 Sakarias ULRIKSSON - 3:2
     
    16:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové si berou vedení zpět! A byl to krásný gól! Hampus Ahrén poslal od levého mantinelu před branku polovysokou přihrávku a SAKARIAS ULRIKSSON dokázal balónek zasáhnout přímo ze vzduchu tak, že ho uklidil za bezmocného Bauera. Asistence: Hampus Ahrén.
    14:51 Patrik SUCHÁNEK - 2:2
     
    14:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vida! Je vyrovnáno. Prosazuje se navrátilec do národního týmu PATRIK SUCHÁNEK, který přebral na levé straně přihrávku od Mikuláše Krbce a z jedničky vymetl bližší horní růžek za Torellem-Hagströmem – 2:2. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    13:41
    Sakarias Ulriksson sebral na pravé straně míček bránícímu hráči a natlačil se před branku. Místo zakončení ještě předkládal balónek Albinovi Sjögrenovi, proti jehož střele by se už Bauer nestihl přesunout. Pomohla ale obrana!
     
    12:36
    Švédové se snaží rozhodit českou obranu přihrávkami na jeden dotek. Hodně dobře o sobě vědí.
     
    11:20
    Na druhé straně pomohla Bauerovi obrana. Jeden ze spoluhráčů zablokoval střelu, která by asi mířila do odkryté branky.
     
    10:52
    Čeští hráči pak pokračovali v aktivním střídání a také oni ukazují, že dopředu umějí hrát.
     
    10:14
    A mohlo být srovnáno! Švédské obraně utekl Marek Beneš, jehož střelu vyrazil Torell-Hagström. Dorážející Filip Langer pak přestřelil odkrytou branku, do níž se už švédský gólman přesouval skokem!
     
    9:42
    Švédové zatím působí při kombinacích hodně lehce. Čeští hráči vpředu také občas zahrozí, v defenzivě však zatím mají velké problémy.
     
    8:40
    Hned tři švédské šance v krátkém sledu. Do nich se dostali Emilové Kalentun a Ruud. Bauer svůj tým velmi podržel!
     
    8:25
    Ránu Lundmarka dokázal pokrýt Bauer. Při brejku našeho týmu se pak vrátila obrana Švédska.
    7:44 Adam HEMERKA - 2:1
     
    7:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Čeští hráči dokázali vytvořit zmatek u švédského brankoviště. Míček se nakonec odrazil příhodně pro ADAMA HEMERKU, který ho zblízka poslal za záda švédského brankáře – 2:1. Bez asistence.
     
    6:44
    Teď už pokračuje zase tlak Švédska. Za Bauerem dokonce zvonila tyčka!
     
    6:29
    Konečně česká příležitost. Buršík hledal Matěje Pěničku. Ten míček před Torellem-Hagströmem i zasáhl, ovšem švédský brankář vše vyřešil.
    5:18 Jesper SANKELL - 2:0
     
    5:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky přidávají druhý gól! Ten padl po další svižné kombinaci. Kevin Hanglund převzal míček na úrovni brankové čáry a zadovkou našel zcela volného JESPERA SANKELLA, který přesným švihem nedal Bauerovi šanci – 2:0. Asistence: Kevin Haglund.
     
    4:35
    Za českou obranou už čekal Enström a moc nescházelo, aby se k němu míček dostal. Protiútok Česka skončil útočným faulem Pěničky.
     
    4:02
    V úvodu zápasu zatím hrají dopředu jen Švédové. To je těžký začátek pro český tým.
    2:11 Kevin HAGLUND - 1:0
     
    2:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové svůj úvodní nápor gólově zužitkovali! Anton Nilsson našel dlouhým pasem z vlastní poloviny Jespera Sankella. Ten to udělal skvěle, když míček předložil před úplně prázdnou branku KEVINOVI HAGLUNDOVI a tomu stačilo jen správně nastavit čepel hole. Asistence: Jesper Sankell.
     
    1:15
    Rasmus Enström dostal přihrávku na pravou stranu. Dokázal zakončit z otočky a mířil vedle pravé tyčky Bauerovy branky.
     
    0:47
    První těžké chvíle pro brankáře Lukáše Bauera! Po střele z levé strany míček skákal po brankovišti. Emil Ruud nezvládl dorazit míček za ležícího českého gólmana.
     
    0:05
    Úvodní vhazování vyhrál domácí Hampus Ahrén. Švédové tak mají míček v držení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Švédsko: Parsjö-Tegnér – Ramirez, Johansson, Jonsson, Gustafsson, Nilsberth – Ahrén, Haglund, Kohonen, D. Kalentun, E. Kalentun, L. Malmström, Lundmark, Nilsen, Andersson, Backby, Eriksson, Hedlund, Holmgren, Nilsson, Persson, Ruud, Sankell, Torell-Hagström, Ulriksson, Samuelsson, Carlström, Sjögren, Palmqvist, Enström.
    Trenéři: Thomas Brottman a Klas Skoglund

    Česko: Bauer (Jurco) – Hemerka, Němeček (C), Suchánek, Krbec, Rýpar, Zouzal, Punčochář, Besta – Langer, Havlas, Beneš – Forman, Pěnička, Buršík – Hanák, Majer, Delong – Tokoš.
    Trenér: Jaroslav Berka.
     
    Nominace Česka na turnaj v Malmö:

    Brankáři: Lukáš Bauer (Florbal MB), Tomáš Jurco (Tatran Střešovice).

    Obránci: Jiří Besta, Lukáš Punčochář, Patrik Suchánek (vš. Florbal MB), Adam Hemerka (SC Classic, Fin.), Ondřej Němeček (Storvreta IBK, Švéd.), Josef Rýpar (Linköping IBK, Švéd.), Marek Zouzal (Sparta Praha).

    Útočníci: Marek Beneš, Tomáš Hanák, Matěj Havlas (vš. Tatran Střešovice), Jakub Buršík (FbŠ Bohemians), Adam Delong, Martin Tokoš ( oba Florbal MB), Filip Forman (FBC Kalmarsund, Švéd.), Matěj Jendrišák (Linköping IBK, Švéd.), Mikuláš Krbec (Sparta Praha), Filip Langer (Storvreta IBK, Švéd.), Petr Majer (Westend Indians, Fin.), Matěj Pěnička (EräViikingit, Fin.), Adam Zubek (1. SC Vítkovice).
     
    Švédové jsou nejúspěšnějším týmem florbalové historie a pro český tým to tedy bude velmi těžká prověrka. Skandinávská země ovládla devět ze třinácti světových šampionátů, ve zbylých čtyřech případech navlékli švédští florbalisté stříbrné medaile, když ve finálových duelech nestačili na Finsko. V posledních dvou případech ale triumfovaly právě Tři korunky.
     
    Vítám tu všechny florbalové příznivce! Českou reprezentaci čeká turnaj Euro Floorball Tour ve švédském Malmö. Ten svěřenci kouče Ladislava Štancla zahájí v pátek v podvečer soubojem s domácími Švédy. Poté budou následovat zápasy proti Švýcarsku a Finsku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Haglund (Sankell), 6. Sankell (Haglund), 17. Ulriksson (Ahrén), 20. Ulriksson, 30. Haglund (Palmqvist), 45. Ahrén (Gustafsson), 53. Sjögren (Ruud), 54. Sjögren – 8. Hemerka, 15. Suchánek (Krbec), 19. Forman (Němeček), 21. Beneš (Havlas), 25. Langer (Němeček), 37. Forman (Buršík), 47. Pěnička (Forman), 51. Suchánek (Beneš), 52. Beneš, 53. Beneš (Němeček), 56. Havlas, 56. Besta (Tokoš)


    Využití: 0:2. Zásahy brankářů: 19:31.
    Švédsko: Torell-Hagström (Hedlund) – Enström, E. Kalentun, Nilsberth, Gustafsson, Nilsson, Nilsen – Samuelsson, Lundmark, Ruud – Ahrén, Sjögren, Ulriksson – Palmqvist, Sankell, Malmström – Holmgren, Haglund, Kohonen.
    Trenér: Thomas Brottman a Klas Skoglund

    Česko: Bauer (Jurco) – Hemerka, Němeček (C), Suchánek, Krbec, Rýpar, Zouzal, Punčochář, Besta – Langer, Havlas, Beneš – Forman, Pěnička, Buršík – Hanák, Majer, Delong – Tokoš.
    Trenér: Jaroslav Berka
    bahis siteleri