Švédsko – Česko 8:12 (kon.)
konec
Švédsko
8:12 (4:3, 1:3, 3:6)
Česko
Pátek 10.11.2023, 18:30 • Baltiska hallen, Malmö • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    59:10
    Ještě trest pro Švédy, kteří měli brankáře mezi tyčemi a zároveň na hřišti šest hráčů.
     
    58:00
    Švédové hrají i v oslabení bez brankáře! Emil Kalentun prověřil Bauera, který vyrazil jeho střelu.
     
    56:41
    Kevin Haglund se dostal do strkanice s Ondřejem Němečkem. Vyloučen je pouze švédský hráč a tak je tu ještě k tomu česká přesilovka. To už vypadá hodně dobře!
     
    56:04
    Švédové hrají bez brankáře!
    55:41 Jiří BESTA - 8:12
     
    55:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je neskutečné! Českým hráčům tam teď padá vše! JIŘÍ BESTA převzal míček na vlastní polovině. Popoběhl s ním dopředu a ranou k levé tyčce překonává nešťastného Torella-Hagströma – 8:12. Asistence: Martin Tokoš.
    55:24 Matěj HAVLAS - 8:11
     
    55:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle tady ještě nebylo! Český tým dnes nastřílel Švédům už jedenáct gólů! Navíc na jejich půdě. MATĚJ HAVLAS sebral soupeřům míček na půlce, na pravé straně si pár kroky vylepšil střeleckou pozici a švihem vypálil přesně. Bez asistence.
    53:12 Albin SJÖGREN - 8:10
     
    53:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je přestřelka jako hrom! Střelu Emila Kalentuna vyrazil Bauer. Langer ale nedokázal míček odehrát a toho využil ALBIN SJÖGREN, který vykřesal pro domácí naději – 8:10. Bez asistence.
    52:23 Marek BENEŠ - 7:10
     
    52:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přichází ale okamžitá česká odpověď! Ondřej Němeček nahrál MARKOVI BENEŠOVI, který zůstal na levém křídle před brankou úplně sám. Nic nevymýšlel a Torella-Hagströma překvapil přízemní střelou na bližší tyč. Beneš završuje hattrick – 7:10.. Asistence: Ondřej Němeček.
    52:12 Albin SJÖGREN - 7:9
     
    52:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle snižují na rozdíl dvou gólů! Ruud posunul míček na ALBINA SJÖGRENA, který se trefil pod víko – 7:9. Asistence: Emil Ruud.
    51:34 Marek BENEŠ - 6:9
     
    51:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sérii švédských chyb trestá MAREK BENEŠ! Ten svou první šanci ještě neproměnil. Brankář Torell-Hagström následně rozehrál na svého obránce, který však balónek trestuhodně namazal přímo na střed právě pro Beneše a ten tvrdou střelou z první upravuje už na rozdíl tří zásahů – 6:9. Bez asistence.
    50:29 Patrik SUCHÁNEK - 6:8
     
    50:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK SUCHÁNEK oslavuje svůj stý start v národním týmu už druhým přesilovkovým gólem! Na levé straně se z první opřel do krosu Marka Beneše a trefil se nad pravou ruku Totrella-Hagströma. Poprvé v zápase je tu české vedení o dvě branky – 6:8. Asistence: Marek Beneš.
     
    49:36
    Dlouhá výhoda přinesla i několik zajímavých střel. Teď už si Johan Samuelsson sedá na trestnou lavici.
     
    47:39
    Sakarias Ulriksson nedokázal dostat míček do poloodkryté branky! Následně přepadl přes brankáře Bauera a Švédům už byl odpískán útočný faul. Tady ale bylo vyrovnání blízko!
    46:10 Matěj PĚNIČKA - 6:7
     
    46:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou zpět své vedení! MATĚJ PĚNIČKA se odhodlal ke střele z levé strany a trefil se k bližší tyčce někam pod ruku brankáře. Asistence: Filip Forman.
    45:00 Hampus AHRÉN - 6:6
     
    45:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    HAMPUS AHRÉN skóruje z poměrně nenápadné situace. Švédský hráč vystřelil z osy přes bránícího Tokoše a míček prošel mezi nohama Bauera až do branky – 6:6. Asistence: Tobias Gustafsson.
    36:06 Filip FORMAN - 5:6
     
    36:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól ve vlastním oslabení! Jakub Buršík na půlce posunul míč do běhu FILIPOVI FORMANOVI. Toho nedokázal zastavit bránící Enström a Forman posílá krásnou střelou Česko do vedení 6:5. Asistence: Jakub Buršík.
     
    35:43
    Lukáš Bauer se fantasticky natáhl proti zakončení Malteho Lundmarka! Skvělý zákrok.
     
    34:35
    Matěj Pěnička se snažil vybojovat míček na útočné polovině. Pomohl si ale seknutím do soupeře a posílá tak Česko do oslabení. Velká šance pro Tre kronor dostat se do vedení.
     
    30:29
    Fantastický Bauer! Ten dokázal v pádu vyrazit zakončení Ulrikssona, který střílel na téměř odkrytou branku.
    29:45 Kevin HAGLUND - 5:5
     
    29:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Čeští hráči propadli v rohu za vlastní brankou a před ní tak došlo k přesilové situaci. Míček se dostal k Sebastianovi Palmqvistovi, který ho předložil KEVINOVI HAGLUNDOVI a ten pálil do odkryté klece – 5:5. Asistence: Sebastian Palmqvist.
     
    25:05
    Mohlo být srovnáno, ovšem Bauer se dokázal v brance rychle přesunout!
    24:33 Filip LANGER - 4:5
     
    24:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase český tým vede! FILIP LANGER využil toho, že mu dali Švédové u levého mantinelu hodně prostoru. Langer si tak potáhl míček dopředu a střelou na vzdálenější tyčku překvapil Torella-Hagströma – 4:5. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    23:36
    Malte Lundmark se dostal na levé straně k míčku a ještě dokázal nahrát na osu Rasmusovi Enströmovi. Jeho prudká střela těsně minula Bauerovu branku!
    20:29 Marek BENEŠ - 4:4
     
    20:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup českého týmu do druhé části! Matěj Havlas před brankou posunul míček na hůl MARKA BENEŠE, který bez problémů vyrovnal. Asistence: Matěj Havlas.
    19:59 Sakarias ULRIKSSON - 4:3
     
    19:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla obrovská česká smůla! Filip Langer chtěl na vlastní polovině založit ještě jednu útočnou akci, ale při nápřahu zlomil florbalku. Míčku se tak ujal SAKARIAS ULRIKSSON, který tvrdou ranou z levé strany posouvá domácí opět do vedení. Do konce třetiny scházela jediná sekunda – 4:3. Bez asistence.
    18:51 Filip FORMAN - 3:3
     
    18:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští florbalisté využívají přesilovku! Staženou švédskou čtveřici dobře rozpohybovali kombinující Němeček, Suchánek a nakonec střílející FILIP FORMAN, na jehož střelu z pravé strany, která se možná otřela o botu bránícího hráče, Torell-Hagström nedosáhl – 3:3. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    17:52
    Emil Nilsen dostal dvě minuty za sekání a český tým si tak zahraje přesilovku.
    16:07 Sakarias ULRIKSSON - 3:2
     
    16:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové si berou vedení zpět! A byl to krásný gól! Hampus Ahrén poslal od levého mantinelu před branku polovysokou přihrávku a SAKARIAS ULRIKSSON dokázal balónek zasáhnout přímo ze vzduchu tak, že ho uklidil za bezmocného Bauera. Asistence: Hampus Ahrén.
    14:51 Patrik SUCHÁNEK - 2:2
     
    14:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vida! Je vyrovnáno. Prosazuje se navrátilec do národního týmu PATRIK SUCHÁNEK, který přebral na levé straně přihrávku od Mikuláše Krbce a z jedničky vymetl bližší horní růžek za Torellem-Hagströmem – 2:2. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    13:41
    Sakarias Ulriksson sebral na pravé straně míček bránícímu hráči a natlačil se před branku. Místo zakončení ještě předkládal balónek Albinovi Sjögrenovi, proti jehož střele by se už Bauer nestihl přesunout. Pomohla ale obrana!
     
    10:14
    A mohlo být srovnáno! Švédské obraně utekl Marek Beneš, jehož střelu vyrazil Torell-Hagström. Dorážející Filip Langer pak přestřelil odkrytou branku, do níž se už švédský gólman přesouval skokem!
     
    8:40
    Hned tři švédské šance v krátkém sledu. Do nich se dostali Emilové Kalentun a Ruud. Bauer svůj tým velmi podržel!
    7:44 Adam HEMERKA - 2:1
     
    7:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Čeští hráči dokázali vytvořit zmatek u švédského brankoviště. Míček se nakonec odrazil příhodně pro ADAMA HEMERKU, který ho zblízka poslal za záda švédského brankáře – 2:1. Bez asistence.
     
    6:44
    Teď už pokračuje zase tlak Švédska. Za Bauerem dokonce zvonila tyčka!
    5:18 Jesper SANKELL - 2:0
     
    5:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky přidávají druhý gól! Ten padl po další svižné kombinaci. Kevin Hanglund převzal míček na úrovni brankové čáry a zadovkou našel zcela volného JESPERA SANKELLA, který přesným švihem nedal Bauerovi šanci – 2:0. Asistence: Kevin Haglund.
    2:11 Kevin HAGLUND - 1:0
     
    2:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové svůj úvodní nápor gólově zužitkovali! Anton Nilsson našel dlouhým pasem z vlastní poloviny Jespera Sankella. Ten to udělal skvěle, když míček předložil před úplně prázdnou branku KEVINOVI HAGLUNDOVI a tomu stačilo jen správně nastavit čepel hole. Asistence: Jesper Sankell.
     
    0:47
    První těžké chvíle pro brankáře Lukáše Bauera! Po střele z levé strany míček skákal po brankovišti. Emil Ruud nezvládl dorazit míček za ležícího českého gólmana.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Haglund (Sankell), 6. Sankell (Haglund), 17. Ulriksson (Ahrén), 20. Ulriksson, 30. Haglund (Palmqvist), 45. Ahrén (Gustafsson), 53. Sjögren (Ruud), 54. Sjögren – 8. Hemerka, 15. Suchánek (Krbec), 19. Forman (Němeček), 21. Beneš (Havlas), 25. Langer (Němeček), 37. Forman (Buršík), 47. Pěnička (Forman), 51. Suchánek (Beneš), 52. Beneš, 53. Beneš (Němeček), 56. Havlas, 56. Besta (Tokoš)


    Využití: 0:2. Zásahy brankářů: 19:31.
    Švédsko: Torell-Hagström (Hedlund) – Enström, E. Kalentun, Nilsberth, Gustafsson, Nilsson, Nilsen – Samuelsson, Lundmark, Ruud – Ahrén, Sjögren, Ulriksson – Palmqvist, Sankell, Malmström – Holmgren, Haglund, Kohonen.
    Trenér: Thomas Brottman a Klas Skoglund

    Česko: Bauer (Jurco) – Hemerka, Němeček (C), Suchánek, Krbec, Rýpar, Zouzal, Punčochář, Besta – Langer, Havlas, Beneš – Forman, Pěnička, Buršík – Hanák, Majer, Delong – Tokoš.
    Trenér: Jaroslav Berka
    bahis siteleri