Montreal – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa – Carolina 0:4 (kon.)
Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Nashville – Arizona 5:7 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:8 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:8 (0:3, 1:1, 1:4)
St. Louis Blues
Neděle 12.11.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Jack JOHNSON - 2:8
     
    59:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově reagují na osmý inkasovaný gól, nicméně skóre upravují opravdu jen kosmeticky. Drouin přihrál na modrou čáru JACKU JOHNSONOVI, Binnington přes spoluhráče neviděl úplně ideálně a touš mu zaplaval do pravé šibenice. Asistence: Jonathan Drouin.
    59:11 Alexej TOROPČENKO - 1:8
     
    59:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě zápasu ještě hosté vylepšují konečnou podobu výsledku. ALEXEJ TOROPČENKO tělem odstavil posledního obránce a bekhendovou kličkou neuspěl, ovšem byl dostatečně důrazný a touš napodruhé zdárně dotlačil pod levým betonem gólmana za brankovou čáru. Asistence: Oskar Sundqvist.
    55:57 Pavel BUČNĚVIČ - 1:7
     
    55:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dva hattricky v jednom utkání, to je rarita! Po Schennovi tohoto úspěchu dosáhl i PAVEL BUČNĚVIČ. Ruský útočník v oslabení ujel do úniku, naznačil forhendovou střelu, ale nakonec udělal ještě bekhendový blafák a zakončoval podél levého betonu Prosvetova, v početní nevýhodě dnes navíc skóroval už podruhé. Asistence: Robert Thomas.
     
    55:20
    Po buly pokračoval souboj mezi Nathanem MacKinnonem a Kevinem Hayesem, který nakonec ukončil svým hvizdem rozhodčí, hostujícího centra vyloučil za držení.
     
    52:47
    Před vlastní bránou neúmyslně fauloval Alexej Toropčenko, zahákl hokejku do Olofssona a konkurenta nešikovně podrazil.
     
    42:49
    Alexandar Georgijev toho má dost a po šestém inkasovaném gólu jeho působení v zápase končí, do brankoviště Colorada se staví Ivan Prosvetov.
    42:49 Brayden SCHENN - 1:6
     
    42:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Moc jich ale zřejmě neuvidíme, protože jej obstaral hostující kapitán BRAYDEN SCHENN, když si trpělivě počkal u levého kruhu na přihrávku Thomase, načež vyslal gólovou střelu na vyrážečku brankáře. Asistence: Robert Thomas a Jordan Kyrou.
     
    42:12
    Domácí navíc znovu budou hrát v oslabení, protože Cale Makar hasil nebezpečí v podobě ujíždějícího Kasperiho Kapanena jeho podražením.
    41:20 Pavel BUČNĚVIČ - 1:5
     
    41:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Drama se podle všeho konat nebude, neboť Bluesmani využívají přesilovku a opět vedou čtyřbrankovým rozdílem. Schenn posunul po levém křídle kotouč na Thomase, centr elitní lajny posléze s hlavou nahoře vybídl křižným pasem ke skórování PAVLA BUČNĚVIČE a Georgijev se za ránou k levé tyči přesouval neúspěšně. Asistence: Robert Thomas a Brayden Schenn.
     
    39:58
    V brankovišti St. Louis se strhla velká bitva o puk, kterou nakonec utnul hvizd rozhodčího, slovenský útočník Tomáš Tatar si totiž počínal nedovoleným způsobem, zezadu proti pravidlům strčil k ledu Sundqvista.
    36:07 Mikko RANTANEN - 1:4
     
    36:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Lavina určitě nesloží zbraně předčasně, prolomená střelecká smůla navíc bude velkou vzpruhou! Od modré cíleně nahazoval na teč Makar a MIKKO RANTANEN se nenechal dvakrát pobízet, puk parádně sklepl k pravé tyčce. Asistence: Cale Makar a Nathan MacKinnon.
     
    33:10
    Aby toho nebylo málo, tak hráčská lavice Avalanche dostává menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě, ten míří odpykat Jonathan Drouin.
    31:52 Pavel BUČNĚVIČ - 0:4
     
    31:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani skórují při vlastním oslabení a dělají další velký krok směrem k vítězství! Puk získal Parayko a po levém křídle rozjel Sundqvista, který počkal na správnou chvíli k přihrávce do předbrankového prostoru na PAVLA BUČNĚVIČE, jemuž se povedlo hrací předmět nasměrovat mimo dosah brankářovy lapačky. Asistence: Oskar Sundqvist a Colton Parayko.
     
    30:21
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší Lavina. Menší dvouminutový trest vyfasoval Robert Thomas za přidržení útočnou akci rozvíjejícího Makara.
     
    24:23
    Tlak Avalanche pokračoval a na další střelu Calea Makara z levého kruhu na přední tyč sice Jordan Binnington nedosáhl, nicméně podruhé ho dnes zachránila branková konstrukce.
    19:58 Torey KRUG - 0:3
     
    19:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A další studená sprcha pro domácí mužstvo! Faulk při ráně od modré čáry zlomil hokejku, ovšem tím akce neskončila, pohotově reagující Thomas propasíroval touš do pravého kruhu na TOREYHO KRUGA a americký zadák uspěl tvrdou střelou na lapačku. Asistence: Robert Thomas a Justin Faulk.
    18:53 Brayden SCHENN - 0:2
     
    18:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Lavina se dostává pod ještě větší tlak, v roli velkého favorita prohrává už o dva góly! Saad se v brejku protáhl mezi Makarem a Ničuškinem, aby následně nezazmatkoval po vyjetí z palebné pozice a zpoza brány vrátil kotouč před ni přesně do prostoru, kam najel BRAYDEN SCHENN a ten zvládl prvním dotekem poslat touš za Georgijeva a zaznamenat tak svou druhou trefu v utkání. Asistence: Brandon Saad.
     
    11:40
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté St. Louis. Na lavici hanby odjel člen druhého útoku Riley Tufte, jenž si na obranné modré čáře pomohl podražením proti Saadovi.
    04:08 Colton zakončil pěknou individuální akci střelou do levé tyče
     
    04:08
    Ross Colton nevěří vlastním očím! Z levého křídla totiž strhnul hru do středu, Binningtona vyřadil povedeným bekhendovým blafákem, jenže ve finále zakončoval místo do prázdné brány do levé tyče.
     
    02:03
    Ani teď to není gól! Krátce po buly vypálil pořádnou dělovku Devon Toews a bezmocného Binningtona v tomto případě zachránilo břevno.
    01:08 Brayden SCHENN - 0:1
     
    01:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácího favorita, který brzy inkasuje! Ránu Kruga od modré lehce tečoval BRAYDEN SCHENN, nicméně rozhodující roli sehrál bránící Girard, jenž smolně srazil touš mimo dosah Georgijeva. Asistence: Torey Krug a Justin Faulk.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 37. Rantanen (Makar, MacKinnon), 60. J. Johnson (Drouin) – 2. B. Schenn (Krug, Faulk), 19. B. Schenn (Saad), 20. Krug (Thomas, Faulk), 32. Bučněvič (Sundqvist, Parayko), 42. Bučněvič (Thomas, B. Schenn), 43. B. Schenn (Thomas, Kyrou), 56. Bučněvič (Thomas), 60. Toropčenko (Sundqvist)


    Colorado Avalanche: Georgijev (43. Prosvetov) – Makar (A), Toews, Byram, Girard, Manson, J. Johnson, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Drouin – Ničuškin, R. Johansen, Tufte – L. O'Connor, Colton, Wood – Tatar, F. Olofsson.
    Trenér: Jared Bednar

    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Perunovich, Scandella – Kapanen, Thomas (A), Bučněvič – Kyrou, B. Schenn (C), Saad – Toropčenko, Hayes, Vrána – Neighbours, Sundqvist, Blais.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: MacDougall, Chmielewski – Apperson, Knorr

    Diváci: 18 132
    bahis siteleri