Chomutov – Vrchlabí 6:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 13.11.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Chomutovští v dnešním utkání byli lepším mužstvem, měli více šancí a vsítili také šest gólů. Piráti tak připisují do tabulky další tři body, čímž se posunuli na druhou pozici, bod za Příbram. Vrchlabí se do útoku dostalo spíše sporadicky, připravilo si také pár šancí, ale vsítilo pouze jedinou trefu.

    Z ROCKENT ARÉNY už je to vše, a tak se na vás budeme znovu těšit v sobotu, kdy Severočeši přivítají Letňany. (19:45:45)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Cink! Přihrávka zpoza branky mířila mezi kruhy, kde si kotouč chvíli podržel Tadeáš Svoboda, jehož zakončení bylo až příliš přesné a mířilo do pravé tyče!
     
    59:00
    Viktor Hübl se ve středním pásmu zmocnil kotouče, který po otočce poslal za modrou čáru. Avšak z branky vyrazil Jakub Červinka, jenž hokejkou rozehrál do neutrální zóny.
     
    58:01
    Hostujícímu celku se početní výhoda vůbec nepovedla a pomaličku už se blížíme k závěrečné siréně.
     
    56:25
    Mezi kruhy si najížděl Patrik Urban, který chtěl okamžitě vystřelit, ale do pokusu mu vložil hůl Tomáš Koblížek. Chomutovští poté vyhodili do bezpečí.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Mála – 2 min., sekání.
    53:36 Martin TŮMA - 6:1
     
    53:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po přejetí modré čáry natáhl před obráncem ke střele MARTIN TŮMA, jehož pokus mířil do vinglu a dokonce sestřelil flašku položenou na brance. Bez asistence.
     
    53:25
    Petr Eret viděl před brankou Jaan Svobodu, který v dobré pozici černou gumu netrefil.
     
    51:29
    Piráti získali kotouč ve středním pásmu a po prknech ho posunuli za soupeřovu klec.
     
    50:45
    Chomutovská čtveřice se vytáhla vysoko a před brankou zůstala hned dvojice soupeřů! David Chalupa v klíčové příležitosti přihrál na zadní tyč, kde byl Lukáš Kastner. Jeho pokus mířil zhruba třicet centimetrů nad ledem, ale Martin Altrichter se skvěle přesunul a vytáhl parádní zákrok lapačkou!
     
    50:10
    Po vyhraném vhazování přišla přihrávka na pravou stranu, kde zůstal osamocený David Sýkora. Ten zkoušel najít místečko u vzdálenější tyče, ale Martin Altrichter byl připravený puk vyrazit.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., hákování.
     
    49:27
    Chomutovští potřebovali vystřídat, a tak chvíli hru pozdrželi ve vlastní třetině. Vypadá to, že už budou spíše myslet na zadní vrátka.
     
    47:44
    V přesilové hře hledal Milan Kostourek dvakrát Petra Ereta. Tentokrát to ale vzal na sebe a z pravé strany trefil nohu soupeře.
     
    46:46
    Dalším pokusem od modré čáry se chtěl prezentovat Jakub Březák, jenž trefil prvního bránícího hráče a pak zamířil do ochranné sítě.
     
    46:04
    Viktor Hübl zpoza branky přihrál na vrchol pravého kruhu, odkud střelu po ledě vyslal Jakub Březák. Jeho pumelici zastavil Jakub Červinka betonem.
     
    45:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Martin Kozák – 2 min., sekání.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. M. Tůma (Eret), 24. Kostourek (Zajíček), 33. Kostourek (Eliáš, Koblížek), 38. Zajíček (Eliáš, Kostourek), 44. Eret (Seemann, J. Svoboda), 54. M. Tůma – 22. D. Chalupa (Krsek)


    Piráti Chomutov: Altrichter (A. Horák) – Březák, Kadeřávek, Eliáš, Seemann, Hora, Váchal, Záruba – T. Svoboda, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Zajíček, Koblížek, Kostourek – Chrpa (A), Putz, Mála – Remeš.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – D. Sýkora, Hladík, Abraham (A), P. Fiala, Kozák, Rychlovský – Jirků, Kastner, Chrtek (A) – Moník, P. Urban (C), Tatar – D. Chalupa, Šlaicher, Krsek – Cerman.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Hlinka – Sýkora, Brtník

    Diváci: 1453
    bahis siteleri