Buffalo – Boston 2:5 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Montreal – Calgary 1:2 (kon.)
Washington – Vegas 3:0 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.) | Nashville – Anaheim 2:3 (kon.)
St. Louis – Tampa 5:0 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:3 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 15.11.2023, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Jordan KYROU - 5:0
     
    59:19
    St. Louis právě vstřelilo branku! A Tampa přidává ještě jednu velkou chybu. Po levé straně unikl Schenn, který pak naservíroval kotouč na druhou stranu, kam si sjel JORDAN KYROU. Ten už černou pryž pouze poslal do odkryté části branky. Asistence: Brayden Schenn.
    55:36 Kasperi KAPANEN - 4:0
     
    55:36
    St. Louis právě vstřelilo branku! Bučněvič poslal míč pod pokládajícím se soupeřem na KASPERIHO KAPANENA, který už si dobře najel a poslal kotouč do odkryté branky. Tentokrát už regulérně. Asistence: Pavel Bučněvič.
    36:36 Jakub VRÁNA - 3:0
     
    36:36
    St. Louis právě vstřelilo branku! Neskutečné, Blues po necelých dvaceti sekundách skórují znovu. Kruh se chystal na střelu z kruhu, ale nakonec rychle poslal kotouč na pravý kruh, kde operoval JAKUB VRÁNA. Ten okamžitě pálil k tyči do volného prostoru v brance, Asistence: Torey Krug a Kevin Hayes.
    36:17 Jordan KYROU - 2:0
     
    36:17
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí jdou do vedení 2:0. Tampa byla v posledních minutách jednoznačně aktivnějším týmem, ale pak přišla jedna špatná rozehrávka, dlouhá přihrávka na JORDANA KYROUA. Ten si sjel z pravé strany před branku, přehodil si kotouč na bekhend a skóroval. Asistence: Torey Krug a Justin Faulk.
    11:09 Colton PARAYKO - 1:0
     
    11:09
    St. Louis právě vstřelilo branku! Domácí jdou do vedení! COLTON PARAYKO unikl v dobrém přečíslení po levé straně. Následně z kruhu sjel k brankáři, zkušeně si kotouč přehodil na forhend a zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Robert Thomas a Pavel Bučněvič.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 12. Parayko (Thomas, Bučněvič), 37. Kyrou (Krug, Faulk), 37. Vrána (Krug, Hayes), 56. Kapanen (Bučněvič), 60. Kyrou (B. Schenn)


    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Parayko, Leddy, Faulk (A), Krug, Perunovich, Scandella – Kapanen, Thomas (A), Bučněvič – Kyrou, B. Schenn (C), Saad – Toropčenko, Hayes, Vrána – Neighbours, Sundqvist, Blais.
    Trenér: Craig Berube

    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Tomkins) – Perbix, Hedman, D. Raddysh, Sergačjov, de Haan, Myers – Kučerov (A), Point, Hagel – Barré-Boulet, Paul, Stamkos (C) – Eyssimont, Cirelli, Jeannot – Merelä, Glendening, Motte (A).
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: G. Rank, F. St. Laurent
    bahis siteleri