Columbus – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 5:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Seattle – NY Islanders 4:3 (3:2 po s.n.)
Los Angeles – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 5:1 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Pátek 17.11.2023, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Brandon HAGEL - 2:4
     
    59:12
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté definitivně potvrzují dnešní vítězství. Vítěznou tečku dal zápasu BRANDON HAGEL, který jel za volným kotoučem až téměř do nulového úhlu oproti brance, kterou však nakonec trefil. Asistence: Michail Sergačjov.
    51:53 Victor HEDMAN - 2:3
     
    51:53
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté se se štěstím dostávají zpět do vedení! Černák pálil od modré čáry mimo, jenže kotouč se nečekaně odrazil zpět před branku, kde zrovna operoval VICTOR HEDMAN, který kotouč pohotově dorazil do volné části branky. Asistence: Erik Černák a Brayden Point.
    42:09 Corey PERRY - 2:2
     
    42:09
    Chicago právě vstřelilo branku! Přečíslení Blackhawks znamená srovnání na úvod poslední třetiny! COREY PERRY posunul z kruhu na druhou stranu, spoluhráč mu ale kotouč před volnou branku vrátil a bývalý hráč Tampy už měl velmi jednoduchou práci. Asistence: Dickinson a Katchouk.
    29:01 Michail SERGAČJOV - 1:2
     
    29:01
    Tampa právě vstřelila branku! Po hezké kombinaci dostal k modré čáře kotouč MICHAIL SERGAČJOV, který se toho vůbec nebál a vypálil. A bylo to dobře, kotouč poslal přímo do spodního růžku Mrázkovy branky. Asistence: Point a Stamkos.
    24:40 Brayden POINT - 1:1
     
    24:40
    Tampa právě vstřelila branku! Lightning skórují po dvou zápasech a více než 150 minutách bez branky! Krásnou kombinaci v přesilovce zakončil pěkným doklepnutím BRAYDEN POINT. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    12:59 Lukas REICHEL - 1:0
     
    12:59
    Chicago právě vstřelilo branku! Chvíli po obrovské šanci Tampy ve vlastním oslabení se prosazuje domácí tým! Kurashev si našel skvěle pozici, následně vypálil, ale jeho střelu ještě parádně přizvedl LUKAS REICHEL, jehož rána se odrazila do branky. Asistence: Philipp Kurashev a Kevin Korchinski.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 13. Reichel (Kurashev, Korchinski), 43. Perry (Dickinson, Katchouk) – 25. Point (Hedman, Kučerov), 30. Sergačjov (Point, Stamkos), 52. Hedman (Černák, Point), 60. Hagel (Sergačjov)


    Chicago Blackhawks: Mrázek (Söderblom) – S. Jones (A), A. Vlasic, Murphy (A), Korchinski, I. Phillips, Kaiser – Kurashev, Bedard, N. Foligno (C) – T. Raddysh, Reichel, T. Johnson – Perry, Dickinson, Katchouk – Re. Johnson, Entwistle, Donato.
    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Tomkins) – Černák, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačjov, Perbix, de Haan – Kučerov (A), Point, Hagel – Paul, Cirelli, Stamkos (C) – Motte, Eyssimont, Jeannot – Barré-Boulet, Glendening, Merelä – Watson.
    bahis siteleri