Poprad – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Humenné – Nové Zámky 5:4 (kon.) | Košice – HC Slovan 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Michalovce 2:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Spišská N. Ves 3:2 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.11.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi Trenčínom a Zvolenom ponúkol dramatický priebeh, keď hostia stratili dvojgólové vedenie a domácim sa v tretej tretine podaril obrat po góloch Conwaya a Hudeca, takže mali na dosah tri body. Ale hostia sa nevzdali a v powerplay strelil vyrovnávajúci gól Zuzin, preto sa rozhodnúť muselo až v predĺžení. V ňom najprv zahodil obrovskú príležitosť na rozhodnutie Viedenský, čo o chvíľu potrestal rozhodujúcim gólom Sloboda, ktorý zabezpečil pre Trenčín už piate víťazstvo v rade a zároveň to je pre Zvolen tretia prehra za sebou. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok piatkového večera! (20:24:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:52
    Trenčín dal gól! A domácim sa víťazným gólom podarilo potrestať nevyužitú príležitosť hostí, keď Petráš zrýchlil hru prihrávkou na MAREKA SLOBODU, ktorý z ľavej strany prekonal prudkou strelou Kupskeho! Asistencia: Petráš
     
    61:00
    Hostia v útočnom pásme vykombinovali obranu domácich, ale Viedenský po prihrávke od Zuzina vo vyloženej tutovke prestrelil poloprázdnu domácu bránu!
     
    60:24
    Domáci začali predĺženie troch proti trom útočnou akciou, ktorá skončila zblokovanou strelou Baláža.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:41
    Zvolen dal gól! Hostia po oddychovom čase vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a PETER ZUZIN rýchlo vystrelil z pravého kruhu, LaCouvee mal zakrytý výhľad a puk prešiel do siete popod lapačku, takže zrejme uvidíme predĺženie!
     
    59:34
    Hostia už skúšajú hru bez brankára a Conway netrafil prázdnu bránu strelou z vlastného pásma, preto sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    57:46
    Trenčín dal gól! Domácim sa podarilo dokonať parádny obrat, keď sa dopredu vybral Baláž a jeho tvrdá strela z ľavej strany prepadla popod ľavú ruku Kupskemu, následne sa puk pomaly dokĺzal k pravej tyčke, najskôr bol pri ňom DENIS HUDEC a dotlačil ho za bránkovú čiaru! Asistenciea: Baláž
     
    54:43
    Domáci šancu na vedúci gól v presilovej hre zahodili a takú istú príležitosť už majú aj hostia, ale LaCouvee predviedol úspešný zákrok proti Šiškovej strele.
     
    54:34
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Nemčík – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    54:04
    Hostia vyhodili puk len na striedačku a vhadzovať sa bude pred Kupskym, pričom domácim ešte zostáva niekoľko sekúnd v presilovke.
     
    53:04
    Domáci sa môžu dostať do vedenia v presilovej hre, ale Kupsky predviedol v krátkom časovom slede hneď niekoľko zákrokov a prerušil hru po strele Baláža z pravej strany.
     
    52:23
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Rauhauser – 2 min., držanie.
     
    51:54
    Na opačnej strane mohol hostí opäť poslať do vedenia Rymsha, ale nedokázal zužitkovať vynikajúcu Bondrovu prihrávku pred bránu a LaCouvee sa blysol skvelým zákrokom.
     
    49:44
    Domáci teraz zatlačili hostí na dlhšiu dobu, ale Giľákovi sa nepodarilo z blízkosti prekonať Kupskeho, opäť však získali vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    47:03
    Trenčín dal gól! Domáci sa dostali do protiútoku, Charbonneau v útočnom pásme prenechal puk SCOTTOVI CONWAYOVI, ktorý predviedol vynikajúcu individuálnu akciu a na dvakrát prekonal Kupskeho, preto je vyrovnané! Asistencie: Charbonneau
     
    43:09
    Nedorozumenie domácich pri prechode cez stredné pásmo spôsobilo postavenie mimo hry.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 35. Charbonneau (Immo), 48. Conway (Charbonneau), 58. Hudec (Baláž), 63. Sloboda (Petráš) – 1. Sládek (Hain, Langkow), 32. Marcinek (Csányi, Kašlík), 60. Zuzin


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Starosta, Pietroniro, Bokroš, Ekberg, Nemčík, Hudec, Faranec, Goljer – Hudec, Baláž, Giľák – Immo, Conway, Charbonneau – Krajčovič, Mikúš, Vaňo – Sloboda, Sojčík, Petráš
    Trenér: M. Bartovič

    HKM Zvolen: Kupsky(Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Kapcheck, Rauhauser, Kubka, Čulík – Bondra, Langkow, Rymsha – Hecl, M. Hults, Mucha – Zuzin, Viedenský, Marcinek – Csányi, Šiška, Kašlík
    Trenér: P. Oremus

    Rozhodčí: Konc ml., Výleta – Kacej, Vyšný
    bahis siteleri