Columbus – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 5:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Seattle – NY Islanders 4:3 (3:2 po s.n.)
Los Angeles – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 5:1 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Vancouver Canucks
Pátek 17.11.2023, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Elias LINDHOLM - 5:2
     
    58:08
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Jenomže Jonathan Huberdeau zachytil pass Canucks, dostal ve středním pásmu puk na ELIASE LINDHOLMA a ten mezi nohami obránce poslal puk do prázdné klece. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    50:06 Nils HÖGLANDER - 4:2
     
    50:06
    Vancouver právě vstřelil branku!

    Máme tu snížení! Tentokrát vůbec nenapadala domácí defenzíva a NILS HÖGLANDER skvěler mezi kruhy tečoval střelu Myerse od modré. Asistence: Tyler Myers a Sam Lafferty.
    45:53 Jonathan HUBERDEAU - 4:1
     
    45:53
    Calgary právě vstřelilo branku!

    A náskok Flames se začíná znatelně prohlubovat! Checking line Calgary dobře napadala, naopak obrana Canucks v čele s Filipem Hronkem vůbec neměla sílu odpovědět. To tak připravilo půdu pro JONATHANA HUBERDEAUA, který z levého kruhu pod celkem ostrým úhlem zamířil přes bližší rameno DeSmitha do víka. Asistence: Mikael Backlund a Blake Coleman.
    39:25 Noah HANIFIN - 3:1
     
    39:25
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Domácí opět skórují! NOAH HANIFIN si vzal puk na bekhend, projel až do brankoviště, kde si přehodil puk na forhend a s pomocí teče od Petterssona zasunul kotouč pod DeSmitha. Elias Pettersson tak na střídačce pořádně vypěnil, jelikož zavinil druhý gól. Asistence: Blake Coleman a Elias Lindholm.
    30:49 Dillon DUBÉ - 2:1
     
    30:49
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Domácí jdou do vedení a tohle si Casey DeSmith nedá na vitrínu! Ačkoliv sklapl betony před Anderssonem včas, kotouč mu po teči Petterssona propadl a zůstal v brankovišti, kde ho pohotově doklepl DILLON DUBÉ. Asistence: Rasmus Andersson a Elias Lindholm.
    17:53 MacKenzie WEEGAR - 1:1
     
    17:53
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Je srovnáno! Hronek ztratil v útočné třetině puk, což dostalo do úniku Lindholma a přes Greera se puk dostal až k MACKENZIEMU WEEGAROVI, který zamířil pod víko! Vtipnou situaci to přineslo pro Dubého, který v moment vstřelení branky stoupl na střídačku a nedostane tak plusový bod. Asistence: A. J. Greer a Elias Lindholm.
    09:36 Elias PETTERSSON - 0:1
     
    09:36
    Vancouver právě vstřelil branku!

    Hosté zkrácenou přesilovku dokázali využít a otevírají skóre hry! Kombinaci přes celou šířku hřiště zakončil dělovkou z voleje a v kleče ELIAS PETTERSSON, který zůstal na pravém kruhu absolutně nehlídán a Jacob Markström mu otevřel celou bránu. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 18. Weegar (Greer, E. Lindholm), 31. Dubé (R. Andersson, E. Lindholm), 40. Hanifin (Coleman, E. Lindholm), 46. Huberdeau (Backlund, Coleman), 59. E. Lindholm (Huberdeau) – 10. E. Pettersson (J. Miller, Q. Hughes), 51. Höglander (T. Myers, Lafferty)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson, Hanifin, C. Tanev (A), Zadorov, DeSimone – Ružička, E. Lindholm, Mangiapane – Zary, Kadri, Pospíšil – Huberdeau (A), Backlund (C), Coleman – Greer, Šarangovič, Dubé.
    Trenér: Ryan Huska

    Vancouver Canucks: DeSmith (Demko) – Q. Hughes (C), Juulsen, Cole, Hronek, T. Myers, Friedman – Michejev, E. Pettersson (A), Kuzmenko – Di Giuseppe, J. Miller (A), Boeser – Joshua, Garland, Höglander – Lafferty, Beauvillier, L. Karlsson – Blueger.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: O'Rourke, South – Gibbons, Galloway

    Diváci: 17 501
    bahis siteleri