Columbus – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 5:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Seattle – NY Islanders 4:3 (3:2 po s.n.)
Los Angeles – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 5:1 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Florida Panthers
Pátek 17.11.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Králové v napínavém utkání přetlačili floridské Pantery
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 26 – 31 | Přesilová hra: 1/2 – 0/5 | Trestné minuty: 12 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Cam Talbot (LAK) – 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,8 %, odchytal 59:40
    Sergej Bobrovskij (FLA) – 24 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,3 %, odchytal 57:43

    Česká a slovenská stopa
    Bez české a slovenské účasti

    Tři hvězdy utkání
    1. Kevin Fiala (LAK) – 1+1
    2. Anže Kopitar (LAK) – 1+0
    3. Cam Talbot (LAK) – 30 zákroků (07:23:33)
     
    Utkání přihlíželo 17 243 diváků.
     
    Los Angeles v napínavém utkání tahali za pomyslný delší konec provazu, v domácí hale udolali Floridu těsným výsledkem 2:1.

    Každá třetina přinesla jednu branku. Během čtyřiceti minut domácí mužstvo získalo dvoubrankový náskok zásluhou tref Kevina Fialy a kapitána Anže Kopitara. V závěrečné dvacetiminutovce měli herně navrch Panteři, kteří snížili v 52. minutě ránou Sama Reinharta nad levé rameno gólmana. Kýženého srovnání se nicméně hosté nedočkali, Králové ubránili i závěrečnou powerplay.

    Svěřenci trenéra McLellana se díky vítězství posunuli v tabulce Západní konference na čtvrté místo před Colorado, Florida zůstává na Východě třetí za Bostonem a newyorskými Rangers.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Už to vypadalo, že by do prázdné brány mohl dovézt kotouč Quinton Byfield, ovšem Oliver Ekman-Larsson obětavě skočil soupeři pod nohy a kotouč mu vypíchl.
     
    59:25
    Matthew Tkachuk nahrával do předbrankového prostoru, kde se pohyboval Evan Rodrigues, před ním ovšem puk do středního pásma poslal Kevin Fiala.
     
    58:30
    Oddechový čas pro tým Florida Panthers.
     
    58:30
    Zpoza levého kruhu vyprodukoval střelu zápěstím Aleksander Barkov, jenže přímo doprostřed brány, takový pokus Talbota nemohl ohrozit.
     
    58:00
    Hráči v bílých dresech získali útočné pásmo a Sergej Bobrovskij dostal signál k opuštění brány. Panteři zkouší powerplay.
     
    57:42
    Ruského gólmana ve službách Panthers zaměstnal i Carl Grundström, forhendovou střelou zápěstím z levého kruhu na zadní tyč na něj nevyzrál.
     
    57:15
    Razítko na vítězství Kings mohl dát Jordan Spence, tvrdou střelu od modré čáry ovšem Sergej Bobrovskij pokryl vyrážečkou.
     
    56:57
    Finský zadák Niko Mikkola nabral vysokou rychlost po pravém mantinelu a dojel až za domácí svatyni, odtud bekhendem přihrál mimo dosah Barkova.
     
    56:16
    Trevor Moore zabojoval a získal puk u obranné modré čáry, bekhendem potom kus černé gumy poslal mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    55:39
    Zakázané uvolnění vrací hru do obranného pásma Floridy. Aleksander Barkov se rval statečně, ale nedokázal se protlačit mezi dvěma konkurenty včas.
     
    55:00
    Forhendovou střelou po ledě vyprodukoval od levého mantinelu Carl Grundström, Sergej Bobrovskij úspěšně zasáhl pravým betonem.
     
    54:38
    Blake Lizotte udržel puk u pravého mantinelu proti dvěma a bekhendovou zadovkou posléze přihrál Trevoru Mooreovi těsně za brusle.
     
    54:14
    Do levého kruhu dobruslil Nick Cousins, jenž volil svižnou střelu zápěstím přes Doughtyho, Cam Talbot bez problémů skryl puk ve výstroji.
     
    53:58
    Vysokou rychlost vyvinul Pierre-Luc Dubois, procpal se za záda Dmitrije Kulikova, leč forhendový blafák mu nevyšel, touš mu ještě předtím sjel z čepele hole.
     
    53:24
    Po pravém mantinelu nahodil bekhendem Sam Reinhart. Příliš daleko nedojel, stopku mu vystavil úspěšným vypíchnutím kotouče Vladislav Gavrikov.
     
    52:51
    Gustav Forsling si rozmyslel zakončení, místo toho nahodil za bránu po levém mantinelu, kde bránící Matt Roy přetlačil Nicka Cousinse.
     
    52:18
    Za nástřelem Aleksandera Barkova vystartoval Sam Reinhart, ale dobře zareagoval i Drew Doughty, který soka udržel na zádech a hned puk dostal d střední třetiny.
    51:45 Sam REINHART - 2:1
     
    51:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! Verhaeghe za bránou soupeře vybojoval kotouč a před ní našel SAMA REINHARTA, jenž po kvalitním zpracování vypálil zápěstím nechytatelně nad levé Talbotovo rameno. Asistence: Carter Verhaeghe a Aleksander Barkov.
     
    51:23
    Zpoza levého kruhu pálil zápěstím Vladislav Gavrikov. Sergeje Bobrovského nezaměstnal, rozvlnil pouze boční síťku.
     
    50:59
    Ryan Lomberg ze středu udělal kličku doleva a vyslal tvrdou fohendovou střelu, kterou svou hokejkou zvládl zblokovat Jordan Spence.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby a Los Angeles je kompletní, kýžené vítězství a přerušení série dvou porážek v řadě je zase o kousek blíž.
     
    49:49
    Do pravého kruhu dostal nabito Anton Lundell. Střela finskému útočníkovi nesedla ideálně, Cam Talbot ji vyrážečkou přizvedl do ochranné sítě.
     
    49:17
    Od modré vypálil Gustav Forsling. Před Camem Talbotem byl otevřený prostor, střela navíc mířila doprostřed, takže zakročil s jistotou.
     
    48:55
    Výbornou práci odvedl za vlastní bránou Vladislav Gavrikov, který tak dlouho obtěžoval Barkova, až ho obral o puk a po levém mantinelu jej pak poslal přes všechny čáry.
     
    48:05
    Pokud chce Florida se zápasem ještě něco udělat, měla by nabídnutou přesilovku využít. V útočné třetině fauloval Kevin Fiala, loktem smolně trefil Balinskise.
     
    47:46
    Kevin Fiala si věřil jeden na jednoho, nicméně Josh Mahura konkurenta výborně vystál a za svá záda jej nepustil.
     
    47:27
    Kanadský zadák Drew Doughty rychle zkontroloval situaci kolem sebe a z obranné třetiny přihrál po pravém mantinelu na osamoceného Danaulta.
     
    46:52
    Anže Kopitar vysunul forčekink, čímž překvapil Gustava Forslinga, Švéd poslal prudkou přihrávku mimo dosah Sama Bennetta.
     
    46:11
    Nejprve Pierre-Luc Dubois ujel Mikkolovi, načež na hraně faulu poslal k ledu Kulikova, rozhodčí tento střet jako držení nevyhodnotili a hraje Lundell.
     
    45:40
    Los Angeles v plném počtu. Florida rozjela další útok do plných, Steven Lorentz neuspěl jeden na jednoho proti Mikeymu Andersonovi.
     
    45:01
    Forhendový projektil Cartera Verhaegheho už domácího brankáře zaměstnal, Cam Talbot koncem lapačky vyrazil puk nad břevno. Výborný zákrok.
     
    44:44
    Z pravého kruhu vyslal pořádnou dělovku Matthew Tkachuk, nicméně Cam Talbot mohl zůstat v klidu, puk prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    44:15
    Králové se zatím brání bez problémů. Na závěr drhnoucí kombinace Barkov našel pouze hokejku Kopitara, domácí kapitán vyhazoval středem.
     
    43:27
    O pár vteřin později míří Drew Doughty na trestnou lavici, protože při vyhození z obranné třetiny nasměroval touš mimo hrací plochu bez doteku tvrzeného skla.
     
    43:13
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Oliver Ekman-Larsson, avšak Talbota nezaměstnal, trefil totiž brusle dobře postaveného Doughtyho.
     
    42:57
    Do pravého kruhu dostal nabito Mikey Anderson, velkou rychlostí letící forhendový projektil Sergej Bobrovskij zkrotil v lapačce.
     
    42:29
    Marně se hokejisté v bílých dresech snaží vytvořit si souvislejší tlak, kličkujícího Sama Reinharta s přehledem zastavil Drew Doughty.
     
    41:43
    Jaret Anderson-Dolan bekhendem přihrával do středu, kudy najížděl před bránu Panthers Pierre-Luc Dubois, Oliver Ekman-Larsson ovšem konkurenta šikovně odclonil.
     
    41:16
    Nástřel Nika Mikkoly kontroloval Matt Roy, přes forčekujícího Barkova dostal kus černé gumy za obrannou modrou čáru, což byl primární cíl.
     
    40:47
    Právě Sam Reinhart následně získal útočnou třetinu pro Floridu, leč bekhendový pas úspěšně zastavil Andreas Englund.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny a útokem ji odstartovali domácí hokejisté, Adriana Kempeho zastavil v rozletu Sam Reinhart.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:33.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 18 – 18.
     
    Prostřední dvacetiminutovka taktéž nabídla jednu branku, o kterou se opět postarali Králové, kteří tedy do závěrečného dějství nastoupí s dvoubrankovým vedeným v zádech. Ve 34. minutě využil přesilovou hru kapitán mužstva Anže Kopitar, jenž z mezikruží uspěl forhendovou střelou po ledě k levé tyči. Bleskovou reakci na druhý inkasovaný gól měl na hokejce Ekman-Larsson, jeho rána od modré ovšem skončila na pravé tyči.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Zaskočit gólmana se pokusil Eetu Luostarinen překvapivou střelou z otočky zpoza levého kruhu, střelu po ledě Talbot kontroloval pravým betonem.
     
    39:11
    Přestože Anton Lundell dobře clonil Talbotovi, tak ten si našel místo, odkud viděl na střelu Gustava Forslinga a kotouč podržel ve výstroji.
     
    38:49
    Matthew Tkachuk si vyměnil hrací předmět s Carterem Verhaeghem, z vrcholku levého kruhu posléze pálil zápěstím těsně nad břevno.
     
    38:06
    Adrian Kempe tělem udržel na zádech Forslinga a zleva nabil do středu do druhé vlny Mattu Royovi, jehož svižný projektil ze zápěstí Bobrovskij vyrazil lapačkou.
     
    37:45
    Zakončení Matthewa Tkachuka již bylo o poznání povedenější, nicméně kontaktní trefa nepřišla, Cam Talbot předvedl úspěšný zákrok lapačkou.
     
    37:22
    Od levého mantinelu vypálil bez přípravy Dmitrij Kulikov a podle toho to také vypadalo, kus černé gumy zamířil o kus vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    36:42
    Králové zvládli i druhé oslabení v utkání a hned se vydali dopředu, Adrian Kempe ovšem na přihrávku navrátilce Kaliyeva nedosáhl.
     
    36:16
    Další střelu Olivera Ekmana-Larssona gólman Talbot vyrazil před sebe, lapačkou potom přikryl kotouč před o dorážku se snažícím Barkovem.
     
    35:58
    Barkov si na modré vyměnil touš s Ekmanem-Larssonem a vypálil tvrdou forhendovou střelu, ta se mezi tři tyče nevešla, byť těsně.
     
    35:22
    Do přehuštěného prostoru nahazoval Oliver Ekman-Larsson, jenže puk do něj ani nedoputoval, úspěšným blokem se prezentoval Lizotte.
     
    34:36
    Panteři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedl Arthur Kaliyev, Barkovovi zabránil v zakončení jen za cenu sekání.
     
    34:15
    Florida se mohla okamžitě vrátit na dostřel, chyběly centimetry! Od modré vypálil parádní ránu na zadní, pravou tyč Oliver Ekman-Larsson, orazítkoval však právě brankovou konstrukci.
    33:53 Anže KOPITAR - 2:0
     
    33:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo v přesilovce odskakuje na rozdíl dvou branek! Fiala si poradil se zpracováním u levého mantinelu a vzápětí nabil do mezikruží kapitánovi ANŽE KOPITAROVI, forhendová rána po ledě zamířila do brány podél levého betonu brankáře. Asistence: Kevin Fiala a Drew Doughty.
     
    33:17
    Z levého kruhu střílel Anže Kopitar. Bobrovskij puk jenom vyrazil před sebe, načež nadvakrát pokryl dorážejícího Kevina Fialu.
     
    32:43
    Florida míří do čtyř. Proti pravidlům se provinil Kevin Stenlud, v útočném pásmu u pravého mantinelu ukázkově podrazil Danaulta.
     
    32:27
    Drew Doughty si všiml středem najíždějícího Anže Kopitara, ovšem nahrávka mezi dva konkurenty nevyšla dle představ, zastavil ji Gustav Forsling.
     
    31:58
    Na druhou polovinu kluziště se vydal Trevor Moore, ale ani on se příliš daleko nedostal, ztroskotal na dobře pozičně pracujícím Mikkolovi.
     
    31:29
    Situaci dvou proti dvěma řešil Aleksander Barkov individuálně, jeden na jednoho proti Mattu Royovi však neuspěl.
     
    30:42
    Florida získala útočné pásmo, ale nic moc zajímavého nevymyslela, nahození od pravého mantinelu Cam Talbot s přehledem skryl v lapačce.
     
    30:10
    Ve střední třetině zastavil prudkou nahrávku Adrian Kempe, po přejetí středového kruhu nahodil za bránu soupeře a oba týmy střídají.
     
    29:49
    Nahození Carla Grundströma po pravém mantinelu měl pod kontrolou Sergej Bobrovskij, vyrážečkou posunul touš na volného Kulikova.
     
    29:27
    Sam Bennett nabral vysokou rychlost, ovšem zpomalil jej Andreas Englund, k volnému puku po příliš dlouhé kličce dojel nejrychleji jiný zadák Vladislav Gavrikov.
     
    28:49
    Hokejisté v černých dresech spustili zámek v útočné třetině, leč k zakončení nedošlo, protože Trevoru Mooreovi ujel puk do středního pásma.
     
    28:16
    Po levém mantinelu se Anže Kopitar uvolnil přes osobního strážce, ale evidentně už neměl moc sil, proto střílel hned po najetí do levého kruhu a pokus zápěstím na přední tyč Bobrovskij kontroloval.
     
    27:36
    V předbrankovém prostoru Floridy se strhla velká bitva o puk, nakonec Jaret Anderson-Dolan slabě posunul puk pod gólmanovy betony.
     
    27:22
    Do levého kruhu si sjel a nahrávku dostal Arthur Kaliyev, jemuž Sergej Bobrovskij výborně zmenšil úhel a střelu dostal do oblasti hrudi.
     
    26:58
    Pierre-Luc Dubois si pořádně zahrával, protože nechybělo moc, aby na bekhendový pas dosáhl Anton Lundell, Fin nakonec jenom lehkým dotykem prodloužil puk na Moorea.
     
    26:25
    Početní převaha Panthers je u konce. Nebyla sehrána zle, ale chyběla dobře vyřešená finální fáze, Králové nadále udržují těsný náskok.
     
    25:39
    Potlesk fanoušků si vysloužil Adrian Kempe, který rozhodil Ekmana-Larssona a rybičkou ve finále posunul touš aspoň do středního pásma.
     
    25:13
    Od modré čáry vypálil Oliver Ekman-Larsson nepřesnou ránu vedle pravé tyče, kombinace Floridy v útočné třetině pokračuje.
     
    24:49
    Z levého kruhu vyslal Aleksander Barkov táhlou střelu zápěstím na bližší tyčku, kus černé gumy poslal o kousek nad břevno.
     
    24:22
    Panteři si vyzkouší premiérovou početní převahu. Důvodem je nedovolené bránění Vladislava Gavrikova, jímž se Rus provinil proti Rodriguesovi.
     
    23:49
    Ještě ze střední třetiny nahazoval Adrian Kempe a cíl v podobě vhazování v útočné třetině splnil, Sergej Bobrovskij si po zákroku lapačkou na rozehrávku netroufl.
     
    23:20
    Po levém mantinelu vyslal Dmitrij Kulikov střílený centr na Evana Rodriguese, ten jenom protečoval do útočného pásma na hokejku protihráče Roye.
     
    22:59
    Na teč cíleně nahazoval zpoza levého kruhu Drew Doughty, Anže Kopitar touš usměrnil těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    22:45
    Průnik po levém mantinelu Stevenu Lorentzovi vůbec nevyšel, tělem forvarda Panthers přetlačil Jaret Anderson-Dolan.
     
    21:55
    Kdo do útočného pásma projel, to byl Kevin Fiala, který se rozhodl pro forhendovou střelu z ostrého úhlu a Bobrovského trefil do masky.
     
    21:29
    Po levém mantinelu nabral vysokou rychlost Adrian Kempe, ale až do útočné třetiny se nedostal, těsně před modrou ho zastavil Dmitrij Kulikov.
     
    20:57
    Matt Roy moc dobře věděl, že se k němu zezadu blíží Aleksander Barkov, proto posunul touš po mantinelu k Englundovi a následný hit bez problémů ustál.
     
    20:17
    Úvodní buly druhé části patřilo Floridě, která ihned najela do útočné třetiny a do levého kruhu obdržel přihrávku Carter Verhaeghe, trefil však pouze Doughtyho.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:38.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 9 – 8.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Los Angeles a Floridou přinesl jediný gól, o nějž se postaralo domácí mužstvo. Skóre střetnutí udává situace ze 2. minuty, kdy Danault v přečíslení dvou na jednoho našel Kevina Fialu, jenž vyzrál na Bobrovského bekhendovým blafákem. I ve zbytku třetiny měli Králové navrch, ale navýšení náskoku se do sirény nedočkali, Panteři pro zbytek utkání rozhodně mají co zlepšovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Od levého mantinelu nahazoval Mikey Anderson. Quinton Byfield se pokoušel neúspěšně tečovat, Bobrovskij zaznamenal snadný zákrok.
     
    19:16
    Do dvou protihráčů se vydal Aleksander Barkov a k ohrožení Talbotovy svatyně se nedostal, ztroskotal na Doughtym.
     
    18:47
    Přes Kulikova se Pierre-Luc Dubois procpal za soupeřovu bránu, kde však jeho cesta s kotoučem skončila, tělem ho zpacifikoval Niko Mikkola.
     
    18:18
    Oliver Ekman-Larsson rozjel po levém mantinelu Sama Reinharta, ten se dostal až do kruhu a odtud zápěstím vypálil do clonícího Roye.
     
    17:21
    Nick Cousins se rozhodl strhnout hru do levého kruhu, odkud vyprodukoval ostrou střelu ze zápěstí, tou o kousek minul cílové zařízení.
     
    17:09
    Po přerušení hry došlo k potyčce, v níž byli nejaktivnější Adrian Kempe a Matthew Tkachuk, oba si vykoledovali dvě minuty za hrubost.
     
    16:33
    V mezikruží počkal na nahrávku Anton Lundell a dočkal se, forhendový projektil po ledě pokryl Cam Talbot levým betonem.
     
    16:01
    Vysokou rychlostí Evan Rodrigues dobruslil až do pravého kruhu, svižným projektilem ze zápěstí trefil Talbota do masky.
     
    15:38
    Za Floridu k modré zacouval Aleksander Barkov, svižný pokus ze zápěstí Cam Talbot vykopl pravým betonem do bezpečí.
     
    15:02
    Na modré čáře si připravil kotouč Matt Roy a vyslal táhlou ránu ze zápěstí, tu hostující gólman bez větších problémů lapil do lapačky.
     
    14:51
    Příležitostí na navýšení náskoku pohrdl Arthur Kaliyev, jenž od Andersona-Dolana dostal výbornou nahrávku mezi kruhy, leč tváří v tvář Bobrovskému mířil do jeho výstroje.
     
    14:26
    Adrian Kempe na jedničku splnil defenzivní povinnosti, podržel za sebou Antona Lundella a bekhendem navíc propasíroval kotouč ke Kopitarovi.
     
    13:58
    Los Angeles je kompletní. Jordan Spence vyzkoušel oblouček za obranu na Kevina Fialu, Švýcar si se zpracováním puku směřujícího na jeho brusle neporadil.
     
    13:24
    Matthew Tkachuk se zprava přesunul doleva, odkud vymyslel nepovedenou střelu zápěstím, trefil prvního clonícího Moorea, jemuž se navíc povedlo vyhodit.
     
    12:51
    V levém kruhu kouzlil s kotoučem Aleksander Barkov, načež udělal otočku a napříč kruhy nabil doprava Carterovi Verhaeghemu, i on minul.
     
    12:18
    V pravém kruhu si připravil palebnou pozici Matthew Tkachuk a nakonec pálil táhlou střelu zápěstím, jež prosvištěla těsně nad břevnem.
     
    11:34
    Nicméně poté, co Cam Talbot úspěšně zakročil, tak bránící Matt Roy hodně zbytečně zvedl hokejku právě do obličeje Lomberga a oslabil tak svůj tým.
     
    11:34
    Z ostrého úhlu nahazoval zleva na bránu Niko Mikkola a ani on Cama Talbota nepřekvapil, udržel puk ve výstroji a znemožnil tak dorážku číhajícímu Lombergovi.
     
    11:00
    Anton Lundell napadal Mikeyho Andersona, ale když viděl, že to k ničemu nepovede, tak se vydal na střídačku, obránce tedy dostal čas na rozehrávku.
     
    10:44
    Na tvrdou střelu Balinskise od modré čáry Cam Talbot po celou dobu velmi dobře viděl, puk bez problémů zachytil mezi betony.
     
    10:25
    Kevin Fiala ve vysoké rychlosti dojel až do levého kruhu a mezi nimi našel Phillipa Danaulta, ten zakončoval jen do výstroje zakleknuvšího brankáře.
     
    09:50
    Dokonce dva hokejisté se vydali napadat Mikeyho Andersona, jehož tato skutečnost nijak zvlášť nerozhodila, po mantinelu vyhodil do středního pásma.
     
    09:16
    Uvis Janis Balinskis měl co dělat, aby na zádech udržel vysoko forčekujícího Grundströma. Uspěl, bekhendem posunul kotouč po pravé ruce k Rodriguesovi.
     
    08:43
    Už při hře pět na pět najel do útočného pásma Anže Kopitar a před bránou hledal bekhendovým pasem Quintona Byfielda, toho pokryl Niko Mikkola.
     
    08:16
    Vyhození po pravém mantinelu zastavil až Cam Talbot. Spoluhráči střídali, takže chvíli počkal, pak poslal puk Doughtymu.
     
    07:48
    Do předbrankového prostoru nahazoval kus černé gumy Trevor Moore a adresát Pierre-Luc Dubois jen těsně na puk nedosáhl.
     
    07:27
    Zpoza kruhů vyslal ostrý forhendový projektil Arthur Kaliyev a Sergej Bobrovskij měl štěstí, že touš proletěl těsně vedle levé tyče.
     
    06:35
    První přesilovou hru si zahraje domácí celek. Na lavici hanby usedl Sam Reinhart, jenž při forčekinku zvedl hokejku do obličeje Andersona.
     
    06:12
    Individuálně si věřil Steven Lorentz, ale příliš daleko se nedostal, jeden na jednoho ho za svá záda nepustil Andreas Englund.
     
    05:55
    Dobrou práci odvedl Sergej Bobrovskij, který vyrážečkou alespoň ztlumil puk, u ně byl nejdříve Josh Mahura a před Kempem ho dokázal nasměrovat pryč z obranné třetiny.
     
    05:24
    Phillip Danault si všiml za obranu najíždějícího Carla Grundströma, ovšem přes dobře postaveného Dmitrije Kulikova puk nepropasíroval.
     
    04:54
    Na modrou si klepl o puk Mikey Anderson a dočkal se, ostrý projektil z první Sergej Bobrovskij bez větších problémů kryl pravým betonem.
     
    04:23
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Cam Talbot, když zastavil touš za vlastní bránou a s hlavou nahoře rozehrál na Trevora Moorea.
     
    03:48
    Eetu Luostarinen postupoval dopředu středem, nicméně když zjistil, že se mu nedostalo potřebné podpory, tak jenom nahodil a odjel vystřídat.
     
    03:21
    A znovu v akci slovinský forvard Anže Kopitar, jenž dostal nabito mezi kruhy, obětavě blokující Gustav Forsling přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    02:58
    Na druhé polovině kluziště si o pozornost řekl sám kapitán Anže Kopitar, tvrdou forhendovou střelu Bobrovskij udržel mezi betony.
     
    02:27
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Ryan Lomberg, ovšem sám proti dvěma neměl moc šancí na úspěch, o hrací předmět jej obral Andreas Englund.
    01:20 Kevin FIALA - 1:0
     
    01:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové na svou stranu strhávají brzké vedení! V přečíslení dvou na jednoho Danault přes Kulikova přihrál doleva KEVINU FIALOVI, švýcarský útočník nezazmatkoval a po kvalitním zpracování si ještě dovolil bekhendový blafák, jímž překvapil Bobrovského a puk následně nasměroval za brankovou čáru. Asistence: Phillip Danault a Trevor Moore.
     
    00:43
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Matt Roy, když do poslední chvíle počkal na kličku Sama Reinharta a obral jej o touš čistým způsobem.
     
    00:10
    Zápas mezi Los Angeles a Floridou odstartoval! Domácí se hned dostali do útočného pásma, Oliver Ekman-Larsson po zisku kotouče vyhazoval na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Moore, Danault (A), Fiala – Kaliyev, Dubois, Anderson-Dolan – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Balinskis, Mahura – Reinhart (A), Barkov (C), Rodrigues – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Cousins, Lundell, Luostarinen – Lorentz, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Skilliter, Samuels-Thomas – Cherrey, Grillo.
     
    Florida Panthers

    Rovněž Florida může být se svým dosavadním účinkováním v sezóně spokojená. V patnácti bodech urvala jednadvacet bodů a na Východě okupují třetí pozici, lépe na tom jsou jenom Boston s New Yorkem Rangers. Panteři momentálně táhnou parádní šňůru pěti výher v řadě, postupně porazili Columbus, Washington, Carolinu, Chicago a naposledy v gólově bohatém klání vyhráli v aréně trápícího se San Jose. Týmové produktivitě vévodí třiadvacetibodový Sam Reinhart.
     
    Los Angeles Kings

    Králové z Los Angeles prožívají solidní první čtvrtinu sezóny. V dosavadních čtrnácti utkáních posbírali devatenáct bodů a v tabulce Západní konference jim náleží pátá příčka s mankem šest bodů na vedoucí Vancouver. Svěřenci trenéra McLellana nicméně z posledních dvou střetnutí odcházeli jako poražení, po domácí prohře s Pittsburghem v prodloužení ve své hale v roli velkého favorita padli výsledkem 2:4 i s Philadelphií. Nejproduktivnějším hráčem týmu je švédský útočník Adrian Kempe s šestnácti body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné brzké ráno. Vítám vás při sledování nejlepší ligy světa, u zápasu mezi Los Angeles a Floridou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Fiala (Danault, Moore), 34. Kopitar (Fiala, Doughty) – 52. Reinhart (Verhaeghe, Barkov)


    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Moore, Danault (A), Fiala – Kaliyev, Dubois, Anderson-Dolan – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Balinskis, Mahura – Reinhart (A), Barkov (C), Rodrigues – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Cousins, Lundell, Luostarinen – Lorentz, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Skilliter, Samuels-Thomas – Cherrey, Grillo

    Diváci: 17 243
    bahis siteleri