Vsetín – Písek 4:1 (kon.) | Havířov – Třemošná 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
HC Meteor Třemošná
Pátek 17.11.2023, 18:30 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    53:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro Havířov je tady! Obrovská bojovnost domácího Havířova byla odměněna. Několik soubojů musel podstoupit Havířov u mantinelu v útočném pásmu, přímo za brankou hostů. Tam se podařilo dostat puk do prostoru před branku Jakubu Lipkovi a MATEUSZ SIEKIERKA puk dorazil za Baštu!
    Asistence: Jakub Lipka.
     
    34:29
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hostující junioři se mohou radovat i počtvrté v tomto utkání. JAKUB PLUHAŘ se natlačil až do zakončení a prostřelil Müncha zblízka někde mezi betony.
    Asistence: Khann Tran Le, Jiří Reiser.
     
    26:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak domácí Havířov přeci jen přesilovku nakonec využil. A může být díky tomu zpátky v utkání. Okolo útočného pásma si nabruslil Jan Valouch, najel si na modrou a vypálil. Puk z jeho hole tečoval za záda bezmocného brankáře Bašty FILIP KONESZ.
    Asistence: Jakub Toma, Jan Valouch.
     
    22:53
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Tak to byl gól! Ve vlastní oslabení a z vlastního obranného pásma. Z bodu pro vhazování po levici Bašty vystřelil tvrdou střelu přes celé hřiště TOMÁŠ SKALA a puk k překvapení všech prošel až za záda Müncha.
    Bez asistence.
     
    19:10
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v první třetině přeci jen o něco lepším týmem. A potvrzují to i druhou brankou v utkání. DOMINIK FÁBERA dostal puk od Kaisera, projel do velkého úhlu, ale nějakou malou skulinkou dokázal puk dostat za záda Müncha, kterému tam puk prošel. Nejspíše to byla mezírka mezi levou tyčí a tělem havířovského brankáře.
    Asistence: Šimon Kaiser, Jiří Beníšek.
     
    05:12
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté jsou odměněni za větší aktivitu a za podcenění Havířova v pásmu. Zpoza branky dostal pěknou nahrávku mezi kruhy JAKUB SIEGER, který prostřelil Müncha nad levý beton.
    Asistence: Zdeněk Šmíd, Matyáš Krasanovský.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 27. Konesz (Toma, Valouch), 54. Siekierka (Lipka) – 6. Sieger (Šmíd, Krasanovský), 20. Fábera (Kaiser, Baníšek), 23. Skala, 35. Pluhař (Le, Reiser)


    AZ Havířov: Münch (Michalik) – Juřík, Maršálek, Valouch, Bortoli, Ćmiel, Kreutz, Kalina (A) – Kubečka, Konesz, Vizváry, Zálesňák, Middleton (A), Kolat (C), Toma, Žák, Siekierka, Lipka, Apolenář, Bielesz
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC Meteor Třemošná: Bašta (Ženíšek) – Tran Le, Matoušek, Malý, Holubec, Prošek, Skala (A) – Reiser, Routa, Krasanovský (C), Baníšek (A), Fábera, Sieger, Pluhař, Šmíd, Kaiser
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Hranoš – Bartek, Hladík
    bahis siteleri