Spišská N. Ves – Trenčín 3:1 (kon.) | Michalovce – Poprad 4:1 (kon.) | Nitra – Humenné 6:2 (kon.)
HC Slovan – Banská Bystrica 6:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 3:6 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 19.11.2023, 17:15 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Už som si myslel, že je po akcii a idú sa udeľovať tresty a kde tu, zrazu ďalšia šarvátka pred striedačkou Košíc. V jednej chvíli ale bolo na ľade až sedem či osem Košičanov proti piatim domácim. Som zvedavý ako to rozhodcovia tie tresty podelia. Neodpustím si ale jednu poznámku, že tento záver je iba vyvrcholením katastrofálneho výkonu hlavných rozhodcov. Košice sú dnes jasné lepšie, o tom potom, ale rozhodcovia by dnes u mňa dostali veľmi chabé hodnotenie.
     
    58:56
    Tvrdý zákrok telom Marcineka na Olssona. Ten si to s ním šiel vybaviť a pridal aj jeden krosček naviac, pričom Marcinek o bitku záujem nejavil. Následne ale prišiel Zoro pomstiteľ Sládok a knockoutoval Olssona hneď v prvom kole.
     
    55:47
    Vysoko letiaci puk skončil na ľad tak divne, že Rauhausera pomýlilo, následne nedočiahol na puk. Ten vzal Lamper obišiel domáceho obrancu, ale blafák pomedzi betóny na Kupskeho úspešný nebol. Výborný zákrok domáceho gólmana Jakea Kupskyho.
     
    54:17
    Chyba Košíc a Mitch Hults smeroval sám na Riečického, zamiešal pukom, ale následnou strelou minul bránu.
     
    48:46
    Šiška ustál súboj proti dvojici, následne vyslal Muchu do obrovskej šance. Mucha sa ocitol úplne sám pred Riečickým, zvolil blafák, ale ten mu Riečický v pohode chytá.
     
    41:30
    Kašlík zachytil vysoký puk, nakorčuľoval si po ľavej strane a pred bránou zakončil, ale Riečický s ďalším výborným zákrokom.
     
    39:30
    Marcinek smeroval sám na bránu, bol trošku zakáhovaný. Opäť sa kľudne mohol pískať faul, kľudne aj trestné strieľanie, ale budeme teda veriť rozhodcom, že to bol čistý obranný zákrok.
     
    39:05
    Tri či možno štyri Košické šance do prázdnej brány, ale Kubka, po ňom Kupsky všetko zblokovali a pochytali.
     
    38:33
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Rauhauser – 2 min., vrazenie na mantinel.
     
    37:09
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    R. Bondra – 2 min., krosček.
     
    35:41
    Košice dali gól! Košice v laufe a zaskočení domáci do rozhodnej obrany inkasujú štvrtý gól. Kapcheck ma l jasný puk na hokejke mohol s ním urobiť čokoľvek. Prihrať, vyhodiť, čokoľvek. On ho však stratil. Havrila vedľa brány ho prihral PATRIKOVI ROGOŇOVI na opačnú stranu a ten po poloprádznej brány zvyšuje na 1:4.
    Asistencie Matúš Havrila, Róbert Bačo.
     
    35:29
    Košice dali gól! Zvolen teraz vyrobil azda tri chyby po sebe a končí to tretín presným zásahom Košíc. Marcinek najprv stratil puk pred vlastnou bránou, ktorý mohol úplne v pohode vyhodiť. Následne domáci hráči nechali veľmi dlho pred bránou PATRIKA LAMPERA, ktorý vymietol pravý horný roh brány – 1:3.
    Asistoval Marek Bartánus.
     
    25:44
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Mucha – 2 min., sekanie.
     
    24:51
    Zvolen dal gól! Dnes zatiaľ padajú góly iba v presilovkách. Aj Zvolen využíva svoju prvú presilovku. PETER ZUZIN sa už nemohol pozerať na domácu nemohúcnosť. Vzal puk a z pravého kruhu vymietol pravý horný roh košickej brány – 1:2.
    Asistovali Alec Rauhauser a Juraj Šiška.
     
    23:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice:
    Mich. Chovan – 2 min., podrazenie.
     
    21:19
    Košice dali gól! Šťastný gól Košíc. FILIP KRIVOŠÍK si pri ľavej tyčke vylepšil pozíciu a prihrával, alebo strieľal, nevedno, ale puk od ramena Haina lobom spadol za Kupsykho chrbát do siete – 0:2.
    Asistoval Joona Jääskeläinen.
     
    20:00
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Rauhauser – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HC Košice:
    Lunter – 2 min., hrubosť.
     
    19:48
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Sládok – 2 min., hrubosť.
     
    19:38
    Pollock z rýchleho protiútoku poslal do gólovej šance Bretona, ale Rymsha v páde prihrávku vypichol a bolo po šanci Košíc.
     
    15:10
    Zvolen si teraz pekne rozhodil Košičanov kombinačne. Na konci akcie uvoľnil Hecl medzi kruhmi Kašlíka, ale vyrovnaním opäť pohrdol a trafili mimo brány.
     
    13:01
    Ďalšia domáca šanca, Drake Rymsha, toto už ozaj volalo po vyrovnaní. Žiaľ pre domácich iba tyčka. Výborný zákrok Riečického.
     
    05:16
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Kubka – 2 min., hákovanie.
     
    03:22
    Košice dali gól! košice využívajú hneď úvodnú presilovku, Pollock krížnou prihrávkou našiel JOONU JÄÄSKELÄINENA, ktorý strelou bez prípravy prestrelil Kupskyho. Strela však nebola nejako extra prudká, toto sa veru dalo chytiť – 0:1.
    Asistovali Brett Pollock a Alex Breton.
     
    02:38
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Langkow – 2 min., podrazenie.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 25. Zuzin (Rauhauser, Šiška) – 4. Jääskeläinen (Pollock, Breton), 22. Krivošík (Jääskeläinen), 36. Lamper (Bartánus), 36. Rogoň (Havrila, Bačo)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Kapcheck, Rauhauser, Kubka (A), Čulík – R. Bondra, Langkow, Rymsha – Hecl, M. Hults, Kašlík – Zuzin (A), Viedenský (C), Marcinek – Mucha, Šiška, Kolenič
    Trenér: P. Oremus

    HC Košice: Riečický (Janus) – Olson, Breton, Ferenc (A), Zech, Deyl, Šedivý – Jääskeläinen, Pollock, Fejes – Krivošík, Mich. Chovan (C), Lunter – Lamper, Šimun, Bartánus (A) – Bačo, Havrila, Rogoň
    Trenér: D. Ceman

    Rozhodčí: Výleta, J.Konc ml. – Frimmel, Jurčiak (video – Ország)

    Diváci: 2197
    bahis siteleri