BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
11:6 (4:1, 3:1, 4:4)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 19.11.2023, 17:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (18:55:44)
     
    Je konec! Česká Lípa si připisuje důležité tři body do tabulky a odskakuje pronásledovatelům z nižších příček. Královské Vinohrady dnes nepředvedli to nejlepší co by mohly a tak odešly s prázdnou.
     
    Branky a nahrávky: 10. Vavruška (Trčka), 13. Seibert (Křenek), 17. Seibert (Pekárek), 20. Krajcigr (Seibert), 27. Štěrba (Křenek), 32. Pšenička (Trčka), 37. Pekárek (Seibert), 48. Kouba (F. Šedivý), 51. Štěrba (Křenek), 59. Seibert (Krajcigr), 60. Vavruška (Kouba) – 4. D. Gärtner (T. Gärtner), 39. Kopič (vla.), 42. Ja. Procházka (D. Gärtner), 44. D. Gärtner (Ja. Procházka), 46. T. Gärtner (D. Gärtner), 56. Keller (Ji. Procházka). Rozhodčí: Milan Baloun a Tomáš Sommer. Diváci: 304.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Jedenáctý gól v brance Vinohrad! Albert Kouba skvěle přihrál míček na VÁCLAVA VAVRUŠKU, který šel sám na odkrytou klec a v klidu bez větších zmatků dokázal míček dostat do branky po zemi! Asistence: Albert Kouba.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetina a můžeme říct, že i zápasu! Dnes už Česká Lípa jednoduše vyhraje.
     
    58:42
    Vinohrady to opět zkoušejí v šesti!
     
    58:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa přeci jen ještě dává branku! Radek Krajcigr zpoza branky našel volného JAKUBA SEIBERTA, který střelou k bližší tyči dokázal prostřelil Futschika a rozhoduje dnešní zápas! Asistence: Radek Krajcigr.
     
    58:11
    Pekárek skvěle vybojoval míček na své polovině, ale Futschik už je zpět v brance.
     
    57:38
    Jakub Seibert se pokoušel míček poslat do odkryté branky, ale nakonec byla jeho střela z pravé strany zablokována!
     
    56:58
    Pět nebezpečných střel teď Vinohrady vyslaly na Dvořáka, ale jemu pomohla obrana i nepřesnost soupeře, která je dnes obrovská.
     
    56:03
    Vinohrady to zkoušejí v šesti! Vzápětí nahození mířilo na odkrytou klec, jenže poslední hráč Vinohrad ho dokázal zpracovat a hosté hrají dál bez brankáře s míčkem!
     
    55:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Máme to opět o tři branky! Jiří Procházka skvěle našel nabíhajícího DANIELA KELLERA, který dostal milimetrovou přihrávku a zakončil přesně pod horní tyč domácí branky! Asistence: Jiří Procházka.
     
    54:45
    Výborný zákrok Jana Dvořáka ramene, to ocenili i diváci v hale, kteří potleskem povzbudili Dvořáka, aby do konce utkání chytal ve stejné formě.
     
    54:31
    Tečovaná střela Kellera mimo branku. Hra je přerušena a rozehrávat bude tým Vinohrad za brankou Jana Dvořáka.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 304 diváků! Opět skvělé číslo. V České Lípě se prostě na florbal chodí vždy ve velkém počtu!
     
    53:04
    Začíná se nám na hřišti přiostřovat, domácí fanoušci vytvářejí tlak na rozhodčí věčným pískáním. Vinohrady ovšem stále hrají na polovině České Lípy.
     
    52:14
    Opět další faul České Lípy. Vinohrady se dostávají stále do více a více šancí, ale nedokáží prostřelit Dvořáka. Česká Lípa to chce už ubránit před svou brankou.
     
    51:25
    Střela Hájka z levé strany mířila pouze vedle branky Dvořáka a domácí budou rozehrávat z rohu za svou brankou.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Vavruška (Trčka), 13. Seibert (Křenek), 17. Seibert (Pekárek), 20. Krajcigr (Seibert), 27. Štěrba (Křenek), 32. Pšenička (Trčka), 37. Pekárek (Seibert), 48. Kouba (F. Šedivý), 51. Štěrba (Křenek), 59. Seibert (Krajcigr), 60. Vavruška (Kouba) – 4. D. Gärtner (T. Gärtner), 39. Kopič (vla.), 42. Ja. Procházka (D. Gärtner), 44. D. Gärtner (Ja. Procházka), 46. T. Gärtner (D. Gärtner), 56. Keller (Ji. Procházka)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 21:13.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Vavruška, Pekárek, Dzierža, Kouba, Trčka, Kopič, Pšenička, Jirsa, Štěrba, Krajcigr (C).
    Trenér: Vladimír Trčka

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Trojáček, O. Stuchlík, Araks, Martan, Krupička, Ja. Procházka (C) – Keller, Pinkas, Urbánek, M. Horák, P. Hájek, T. Gärtner, D. Gärtner, Pražák, Pergler, Mervart.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Rozhodčí: Milan Baloun a Tomáš Sommer

    Diváci: 304
    bahis siteleri