BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:5 (3:2, 2:1, 5:2)
FbŠ Bohemians
Neděle 19.11.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Zakonov), 11. Natov (Besta), 17. Sládek (J. Bína), 23. Gašparík (J. Bína), 25. J. Bína (Sládek), 46. Besta (Delong), 48. Zakonov (Suchánek), 48. Delong (Natov), 55. Sládek (Gašparík), 59. Tokoš (D. Šebek) – 9. K. Petrák (Bílek), 17. Gajdoš (Zezulka), 35. P. Šebek (Kvasnica), 53. Kvasnica (P. Šebek), 56. Krebner (P. Šebek). Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:14. Diváci: 593. Rozhodčí: Kačer, Vašíček. (19:16:37)
     
    Florbalisté Mladé Boleslavi potvrdili roli velkého favorita, v domácí hale vstřelili dvouciferný počet branek a Bohemians porazili 10:5.

    Domácí vyhráli první i druhou část rozdílem jednoho gólu. Nejgólovější byla třetina třetí, v níž se Mladoboleslavským povedlo mířit do černého hned pětkrát, zatímco soupeři povolili jen dva góly při jeho powerplay.

    Svěřenci trenéra Naavy zůstávají na třetím místě, nicméně druhým Vítkovicím se přiblížili na rozdíl pouhých dvou bodů. Tým Bohemians figuruje na sedmém místě s mankem čtyř bodů na čtvrtou Spartu.
     
    Nejlepší hráči: Jakub Bína – Patrik Šebek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ale domácí brání na jedničku a soupeře už ke gólu nepustí, nahození po levém mantinelu kontroloval dobře postavený Daniel Šebek.
     
    59:20
    Kontrolu nad míčkem získal na vlastní polovině Vojtěch Zezulka a Tomáš Hyršl znovu míří na střídačku. Hosté se pokouší zmírnit konečnou podobu porážky.
    58:53 Martin TOKOŠ - 10:5
     
    58:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Padla desítka! Ve středu získal balónek MARTIN TOKOŠ, krásně si obhodil Krebnera a těsně bráněný Kvasnicou v pádu zvládl nasměrovat hrací předmět bekhendem do prázdné brány. Asistence: Daniel Šebek.
     
    58:31
    Ale pozor, vyloučení míří i do domácích řad. Za sekání dostává dvě minuty Patrik Suchánek a Bohemians znovu zkouší hru bez brankáře.
     
    57:55
    Je definitivně po nadějích Bohemians na body. Jakub Buršík totiž neúmyslně, ale přece zvedl florbalku do obličeje Sládka, rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů udělili hostujícímu hráči dvouminutový trest.
     
    57:22
    U pravého mantinelu čekal na nahrávku Matyáš Krebner. Už to vypadalo, že bude zakončovat do odkryté brány, ale v poslední okamžik Patrik Suchánek přizvedl balónek mimo jeho dosah.
     
    56:57
    Středem se vydal do protiútoku Milan Tomašík, avšak došlo k jeho zdvojení, Vojtěch Zezulka následně vyhodil do bezpečí po pravém mantinelu.
     
    56:20
    Svěřenci trenéra Jedličky pokračují v aktivním pojetí hry a bez gólmana. Do předbrankového prostoru nahazoval Jan Dobisík, Karel Petrák tečoval vedle levé tyče.
    55:56 Matyáš KREBNER - 9:5
     
    55:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace a výsledkem je pátý vstřelený gól Bohemians. Doleva dostal nahrávku Šebek, z první sklepl do středu na MATYÁŠE KREBNERA a proti jeho střele z bezprostřední blízkosti neměl Bauer žádnou šanci. Asistence: Patrik Šebek.
     
    55:24
    Zeleno-bílí pokračují v kombinaci na útočné polovině, nicméně už se asi pomalu začínají smiřovat s porážkou. Každopádně bojují sympaticky, o tom žádná.
     
    54:49
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Daniel Šebek. Číhal na přihrávku před bránou Bohemians, pas skutečně přišel, ale zastavil ho Vojtěch Zezulka.
    54:07 Michal SLÁDEK - 9:4
     
    54:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Razítko na mladoboleslavské vítězství dává MICHAL SLÁDEK. Hyršl se dokázal vrátit do brány, avšak střelu k levé tyčce pokrýt nedokázal. Asistence: Ronald Gašparík.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Zakonov), 11. Natov (Besta), 17. Sládek (J. Bína), 23. Gašparík (J. Bína), 25. J. Bína (Sládek), 46. Besta (Delong), 48. Zakonov (Suchánek), 48. Delong (Natov), 55. Sládek (Gašparík), 59. Tokoš (D. Šebek) – 9. K. Petrák (Bílek), 17. Gajdoš (Zezulka), 35. P. Šebek (Kvasnica), 53. Kvasnica (P. Šebek), 56. Krebner (P. Šebek)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:14.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – D. Šebek, Suchánek, Besta, Gruber, Zoufalý, Zakonov, Punčochář, Feigl – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Trenér: Joonas Naava

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – P. Šebek, Dobisík, Krebner, K. Petrák, Řehoř, Buršík, Bílek, Grézl, Hronek, Gajdoš, L. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 593
    bahis siteleri