BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
11:6 (4:1, 3:1, 4:4)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 19.11.2023, 17:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Jedenáctý gól v brance Vinohrad! Albert Kouba skvěle přihrál míček na VÁCLAVA VAVRUŠKU, který šel sám na odkrytou klec a v klidu bez větších zmatků dokázal míček dostat do branky po zemi! Asistence: Albert Kouba.
     
    58:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa přeci jen ještě dává branku! Radek Krajcigr zpoza branky našel volného JAKUBA SEIBERTA, který střelou k bližší tyči dokázal prostřelil Futschika a rozhoduje dnešní zápas! Asistence: Radek Krajcigr.
     
    55:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Máme to opět o tři branky! Jiří Procházka skvěle našel nabíhajícího DANIELA KELLERA, který dostal milimetrovou přihrávku a zakončil přesně pod horní tyč domácí branky! Asistence: Jiří Procházka.
     
    50:11
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa využívá přesilovou hru! Radim Křenek z pozice rozehrávače nahrál na levou stranu, kde stál volný DANIEL ŠTĚRBA, který si počkal a následně umístil míček do bližšího horního rohu branky Křepelky! Asistence: Radim Křenek.
     
    47:01
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává důležitý gól! Filip Šedivý přesnou přihrávkou našel za obranou Vinohrad ALBERTA KOUBU, který si potáhl míček do středu následně byl faulovaný, ale v pádu dokázal míček dostat k levé tyči a uklidnit trochu svůj tým! Asistence: Filip Šedivý.
     
    45:48
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Už je to pouze o dvě branky! Daniel Gärtner přesně přihrál na TOMÁŠE GÄRTNERA, který byl velmi přesný v zakončení a snižuje na rozdíl dvou branek a domácí by se měli zmátořit! Asistence: Daniel Gärtner.
     
    43:39
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady snižují na rozdíl tří branek! Jan Procházka od mantinelu nahrál skvěle na TOMÁŠE GÄRTNERA, který skvělým přiťuknutím balónku dostal míček do branky a dává naději svému týmu na zisk bodů! Asistence: Jan Procházka.
     
    41:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady dávají důležitou branku hned na začátku třetí třetiny! Jan Procházka vystřelil na Dvořáka, ale jeho střela byla zablokovaná, následně se příhodně odrazila na hůl DANIELA GÄRTNERA, který zády k brance mezi nohama dokázal míček dostat do branky! Asistence: Jan Procházka.
     
    38:58
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady ještě před přestávkou snižují! ONDŘEJ KOPIČ se nešťastně snažil míček z brankové čáry vyhodit ven, ale bohužel pro domácí si ho dotlačil do své vlastní branky. Bez asistence.
     
    36:19
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa se přibližuje třem bodům více a více! Jakub Seibert skvěle posunul míček na nabíhajícího LADISLAVA PEKÁRKA, který si počkal na pohyb brankáře, na míček ani nesáhl a až poté uklidil balónek do prázdné branky! Asistence: Jakub Seibert.
     
    31:49
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tohle je skvěle rozehraný zápas pro Českou Lípu! Vladimír Trčka dostal míček na pravý mantinel, odkud z první naslepo přihrál TOMÁŠI PŠENIČKOVI, který uklidil míček přesně k levé tyči! Asistence: Vladimír Trčka.
     
    26:11
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa využívá přesilovku! Radim Křenek přihrál k levému mantinelu, kde stál připravený DANIEL ŠTĚRBA a ten vyslal nechytatelnou dělovku do protipohybu svého soupeře! Asistence: Radim Křenek.
     
    19:05
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa vede už o tři branky! Jakub Seibert střílel z pravé strany na Křepelku, který jeho pokus pouze vyrazil před sebe a poté se dokázal prosadit důrazný kapitán RADEK KRAJCIGR po skvělé dorážce! Asistence: Jakub Seibert.
     
    16:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa odskakuje do dvoubrankového náskoku! Skvělý protiútok domácích, který díky skvělé přihrávce Ladislava Pekárka z otočky na JAKUBA SEIBERTA končí třetím gólem v síti Křepelky! Asistence: Ladislav Pekárek.
     
    12:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení! Radim Křenek bez většího rozmýšlení nahrál na JAKUBA SEIBERTA, který z pravé strany hřiště vystřelil z první a dokázal prostřelit Aleše Křepelku, který byl v tento okamžik bezmocný. Asistence: Radim Křenek.
     
    9:25
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa srovnává na 1:1! Vladimír Trčka rozehrál z rohu hřiště a nahrál přesně na nabíhajícího VÁCLAVA VAVRUŠKU, který z první dokázal dostat míček do odkryté branky na pravé straně hřiště! Asistence: Vladimír Trčka.
     
    3:37
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se dostávají do vedení! Tomáš Gärtner skvěle zpoza branky našel před hranicí malého brankoviště volného DANIELA GÄRTNERA, který bez problému dokázal míček dostat ke vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Gärtner.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Vavruška (Trčka), 13. Seibert (Křenek), 17. Seibert (Pekárek), 20. Krajcigr (Seibert), 27. Štěrba (Křenek), 32. Pšenička (Trčka), 37. Pekárek (Seibert), 48. Kouba (F. Šedivý), 51. Štěrba (Křenek), 59. Seibert (Krajcigr), 60. Vavruška (Kouba) – 4. D. Gärtner (T. Gärtner), 39. Kopič (vla.), 42. Ja. Procházka (D. Gärtner), 44. D. Gärtner (Ja. Procházka), 46. T. Gärtner (D. Gärtner), 56. Keller (Ji. Procházka)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 21:13.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Vavruška, Pekárek, Dzierža, Kouba, Trčka, Kopič, Pšenička, Jirsa, Štěrba, Krajcigr (C).
    Trenér: Vladimír Trčka

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Trojáček, O. Stuchlík, Araks, Martan, Krupička, Ja. Procházka (C) – Keller, Pinkas, Urbánek, M. Horák, P. Hájek, T. Gärtner, D. Gärtner, Pražák, Pergler, Mervart.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Rozhodčí: Milan Baloun a Tomáš Sommer

    Diváci: 304
    bahis siteleri