BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
po prodl.
Black Angels
5:6 (1:1, 1:2, 3:2 - 0:1)
ACEMA Sparta Praha
Neděle 19.11.2023, 18:00 • SH Štěrboholy • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    60:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Košir si velmi dobře kryl míček tělem za brankou soupeře a počkal na chybu obránce. Ta přišla, Košir se otočil a beckhandem vyzval JIŘÍHO CURNEYHO, který si výborně seběhnul a rozhodnul tento zápas.
     
    52:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Boček se snažil vyhodit míček podél mantinelu, kde jej však zachytil JIŘÍ CURNEY, ten málokdy míjí. Přidává tak svou druhou branku v dnešním utkání, k tomu má další 2 asistence.
     
    48:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dvě rychlé přihrávky, první zpoza branky, druhá na druhé křídlo, konkrétně na ROBERTA KOŠIRA, který měl už lehkou práci s tím míček umístit do branky.
     
    45:16
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Po tlaku Sparty se do brejku dostali domácí, kteří se s tím nepárali. Jedna rychlá přihrávka od Sirotka na RADKA HANÁKA a poté už jen vymetený levý horní růžek Benešovy branky.
     
    42:55
    Black Angels právě vstřelili branku!
    MATOUŠ BURIAN na to šel velmi pomalu, ale jistě. Na konci si míček nabral na hokejku, přehodil si ho na druhou stranu a umístil za bezmocného Beneše.
     
    40:52
    Black Angels právě vstřelili branku!
    ADAMA BOUČEK se dostal do volného prostoru na ose hřiště, dostal přihrávku a vyslal střelu z první po zemi, po které se Beneš vrhnul, ale nedosáhnul na ni.
     
    31:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla neskutečná bomba MIKULÁŠE KRBCE. Ten dostal příliš mnoho prostoru a střelou tahem zamířil přesně do horního rožku Matiáškovy branky.
     
    24:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta velmi rychle rozehrála volný úder, Mikuláš Krbec využil spící obrany a MARTIN PRAŽAN měl už velmi lehkou práci míček umístit do sítě. Vše ještě zkoumalo video, které nenašlo žádné provinění proti pravdilům.
     
    23:57
    Black Angels právě vstřelili branku!
    RADEK HANÁK získal míček v rohu, vytočil se do výhodné pozice pro střelu a nekompromisně Beneše prostřelil.
     
    12:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naprosto jednoduše to provedl JIŘÍ CURNEY, podíval se, kde má brankář díru, udělal kličku do beckhandu a zamířil přesně.
     
    10:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Pěkná kombinace domácích skončila přihrávkou na hokejce kapitána DANIELA LUDVÍKA, který se objevil sám na ose hřiště a propálil vše, co mu stálo v cestě.

    Marek Valkovič


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Ludvík (Renčín), 24. R. Hanák (Doležal), 41. Bouček (Hromada), 43. M. Burian (TS), 46. R. Hanák (Sirotek) – 13. Curney (TS), 25. Pražan (Krbec), 32. Krbec (Curney), 49. Košir (Curney), 53. Curney (Zouzal), 61. Curney (Košir)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:8.
    Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – Bouček, Kozák, Bauman, Fryš, V. Novotný, Obuškevič – Hromada, Ludvík (C), Renčín, Sirotek, R. Hanák, Doležal, M. Boček, M. Burian, Čáslava, Bačinský, Beriac, Hodač.
    Trenér: Tomáš Janeček

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Javořík) – Pražan (C), Wertheim, Kareš, Marvánek – Curney, Košir, Krbec, Zouzal, Juha, Mat. Čermák, Bohuslávek, Fišer, Peška, J. Sedláček, Šváb, Kos, Ujhelyi.
    Trenér: Marek Vojta

    Rozhodčí: Jiří Dolanský – Vojtěch Sýkora

    Diváci: 83
    bahis siteleri