BO Ostrava – Black Dogs Budweis 0:4 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Black Dogs Budweis
Pondělí 20.11.2023, 20:30 • Multifunkční hala Ostrava • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 VOCHOZKA - 0:4
     
    57:07
    České Budějovice právě vstřelily branku! Autorem branky je TOMÁŠ VOCHOZKA. Ten měl na pravé straně kousek od brankoviště čas i prostor a zavěsil puk na bližší tyč do horní poloviny branky. JE to 4:0 pro Jihočechy. O bodech je rozhodnuto. Asistence: Jiří Kubeš. Michal Přívozník.
    49:42 VAVŘÍK - 0:3
     
    49:42
    České Budějovice právě vstřelily branku! Autorem branky je JAN VAVŘÍK. Únik po levém křídle, přihrávka napravo a střela zápěstím nad lapačku. Jak je hokej jednoduchý. Budějovice ukazují, proč je v tabulce mezi týmy rozdíl. Asistence: Tomáš Vochozka, David Svoboda.
    44:35 F. NOVÁK - 0:2
     
    44:35
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši zvýšili úsilí a tlak a odměnou byla branka na 2:0. Autorem branky je FILIP NOVÁK. Novák si vybruslil z rohu až na slot, pálil pod břevno, od břevna se odrazil kotouč do branky a byl z toho nádherný gól. Asistence: Jan Janoch, Vojtěch Krcho.
    24:05 KRCHO - 0:1
     
    24:05
    České Budějovice právě vstřelily branku! Budějovičtí se dostali po velké chybě do samostného úniku a Krcho proměnil nájezd v gól střelou pod vyrážečku. Autorem branky je VOJTĚCH KRCHO. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 25. Krcho, 45. F. Novák (Janoch, Krcho), 50. Vavřík (Vochozka, Svoboda), 58. Vochozka (Kubeš, Přívozník)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Nowak (Morys) – Zapletal, Adamczyk, Zajíc, Paško, Spurný, Šmatelka, Gřešík – Byčkov, Bernát, Hepnar, Plánka, Sysala (A), Béreš, Potočný, R. Dvořák, Kubík, Pohl, Kovalski (A), Mikula
    Trenér: Dětský

    Black Dogs Budweis: Ludvík (M. Dvořák) – D. Svoboda (A), Krtek, F. Novák, Kubeš – Kovaříček, Přívozník, Krcho (C), Vavřík, Anderle, Janoch, Hrůša, Kaisler, Vochozka (A)
    Trenér: Oulík

    Rozhodčí: Vaněk – Bartoň, Frais
    bahis siteleri