Pardubice – Ilves cz 2:2 (kon.) | Vítkovice – Pelicans Lahti cz 1:1 (kon.) | Skellefteå – Třinec cz 5:2 (kon.)
Växjö – Ingolstadt 3:3 (kon.) | Färjestad – Biel 6:4 (kon.) | Mannheim – Rapperswil 1:3 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
6:4 (2:0, 2:2, 2:2)
EHC Biel-Bienne
Úterý 21.11.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Yanik BURREN - 6:4
     
    57:10
    Biel právě vstřelil branku!
    Střelecké hody pokračují! Stampfli podržel puk proti dvěma, navíc na modrou dokázal touš přisunout k YANIKU BURRENOVI a jeho nahození Lagacému propadlo mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Yanick Stampfli.
    56:40 Joakim NYGAARD - 6:3
     
    56:40
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Mitellova družina podruhé skóruje v oslabení. Soupeř v přesilovce vyzkoušel hru bez gólmana, avšak po Johanssonem vyhraném buly se puku chopil JOAKIM NYGAARD a ze středu obranného pásma ho neomylně poslal do prázdné brány. Asistence: Linus Johansson.
    54:10 Carl DAHLSTRÖM - 5:3
     
    54:10
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Švédský tým se v celkovém počtu vstřelených gólů za oba zápasy dostává na desítku! Nygaard po mantinelu nahrál na modrou CARLU DAHLSTRÖMOVI a zadák skóroval tvrdou ránou z první na bližší tyč, van Pottelberghe toho přes výborně clonícího Aaslunda moc neviděl. Asistence: Joakim Nygaard.
    44:08 Ville POKKA - 4:3
     
    44:08
    Biel právě vstřelil branku!
    Do třetice se Biel přibližuje na kontakt jediného gólu. Bachofner udržel kotouč proti dvěma konkurentům, aby následně Sallinen nahrál do středu VILLE POKKOVI, finský obránce vstřelil svůj premiérový gól v Lize mistrů při patnáctém startu střelou zápěstím k pravé tyčce. Asistence: Jere Sallinen a Jérome Bachofner.
    38:49 Linus JOHANSSON - 4:2
     
    38:49
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Odpověď Färjestadu na sebe nenechala dlouho čekat, navíc přichází v oslabení! Pas Nygaarda získal LINUS JOHANSSON a vydal se do úniku, brankáře roztáhl forhendovým blafákem a kotouč ve finále snadno zasunul do prázdné brány. Asistence: Joakim Nygaard.
    37:38 Tino KESSLER - 3:2
     
    37:38
    Biel právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková trefa a hokejisté švýcarského týmu jsou znovu na dostřel! TINO KESSLER převzal kotouč ještě na vlastní polovině, středem s ním projel skrze laxně bránící protihráče až do pravého kruhu a odtud vyslal gólovou ránu zápěstím nad levé Lagacého rameno. Bez asistence.
    25:46 Joel KELLMAN - 3:1
     
    25:46
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Domácí jsou znovu o dvě branky napřed! JOEL KELLMAN si trpělivě počkal na kotouč v mezikruží a dočkal se ho, svižnou ránu ze zápěstí následně pověsil nechytatelně do levého víka. Asistence: Linus Johansson a Michael Lindqvist.
    24:22 Jere SALLINEN - 2:1
     
    24:22
    Biel právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, hosté snižují! Vyhození středem zastavil Jakovenko a bleskově nahrál do levého kruhu Bukartsovi, který ještě posouval do předbrankového prostoru na JERE SALLINENA a finský útočník zakončoval za brankovou čáru podél levého betonu Lagacého. Asistence: Rihards Bukarts a Tino Kessler.
    11:28 Michael LINDQVIST - 2:0
     
    11:28
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Mitellova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! Lawner posunul touš od modré za levý kruh, kde viděl Bergkvista a ten s hlavou nahoře vyslal do středu střílený pas na MICHAELA LINDQVISTA, jemuž stačilo nastavit hokejku a nasměrovat touš do volné levé části brány. Asistence: Axel Bergkvist a Oscar Lawner.
    07:09 Lucas FORSELL - 1:0
     
    07:09
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Vedoucí gól střílí domácí favorit! Lundh procpal nahrávku zleva mezi kruhy na Dahlströma, jenž bekhendovým pokusem na gólmana ještě nevyzrál, ovšem vyražený puk si našel LUCAS FORSELL a bekhendem jej propasíroval za brankovou čáru. Asistence: Marcus Westfält a Carl Dahlström.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Forsell (Westfält, Dahlström), 12. Lindqvist (Bergkvist, Lawner), 26. Kellman (Johansson, Lindqvist), 39. Johansson (Nygaard), 55. Dahlström (Nygaard), 57. Nygaard (Johansson) – 25. Sallinen (Rihards Bukarts, Kessler), 38. Kessler, 45. Pokka (Sallinen, Bachofner), 58. Burren (Stampfli, Reichle)


    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Nygren, Göransson, Nyström, Dahlström, Tornberg, Andersson, Bergkvist – Ejdsell, Kellman, Nilsson – Lindqvist, Johansson, Lawner – Aaslund, Tomášek, Nygaard – Forsell, Westfält, Lundh – Öhgren.
    Trenér: Tomas Mitell

    EHC Biel-Bienne: van Pottelberghe (Säteri) – Grossmann, Jakovenko, Christen, Pokka, Burren, Delémont, Stampfli – Bachofner, Sallinen, Kessler – Olofsson, Haas, Rajala – Bukarts, Bärtschi, Brunner – Reichle, Schläpfer, Tanner.
    Trenér: Petri Matikainen

    Rozhodčí: Brander (FIN), Vikman (SWE) – Jonsson (SWE), Persson (SWE)

    Diváci: 2 397
    14.11.2023
    Biel - Färjestad 3:5

    Branky a nahrávky: 12. Rajala (Rihards Bukarts), 32. Brunner (Rathgeb), 52. Jakovenko – 16. Lundh (Tornberg), 25. Ejdsell (Kellman), 32. Ejdsell (Nyström, Kellman), 37. Tornberg (Westfält, Forsell), 44. Lindkvist (Lawner)

    bahis siteleri