Kometa Brno – Pardubice 0:3 (kon.) | Tábor – Slavia 3:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 2:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kladno – Liberec 3:7 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 23.11.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný čtvrteční podvečer. Vítám vás při sledování Extraligy dorostu, u zápasu skupiny A mezi Kladnem a Libercem.
     
    Rytíři Kladno

    Kladenští Rytíři nemohou být s dosavadním průběhem sezóny spokojení, neboť v tabulce skupiny A konkurenci vůbec nestačí a se ziskem čtyř bodů jsou beznadějně poslední s mankem čtrnácti bodů na předposlední Tábor. Doposud jediného vítězství se dorostenci Kladna dočkali v doposud posledním střetnutí, kdy po prodloužení vyloupili arénu Mladé Boleslavi. Nejproduktivněším hráčem týmu je Dominik Pytlík s dvanácti body.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Dorost Liberec bojuje statečně, ovšem nejlepší pětka mu uniká, z šesté příčky vzhlíží na České Budějovice s devítibodovým odstupem. Severočeši v minulém klání přerušili sérii dvou porážek v řadě, když ukázali, že výkonnostně na top 5 určitě mají, v domácí aréně pokořili České Budějovice výsledkem 4:2. Týmové produktivitě vévodí patnáctibodový forvard Marek Šťástka.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: D. Šrámek (Weber) – Hausner, Borkovec, Raulič, Krása (A), Müller, Háž – B. Novák, Rambousek, Pytlík (C) – D. Beran I (A), Kulich, Polášek – Valuš, V. Trojna, Pěch – T. Kozák, Burger.
    Trenér: Radek Hlavatý

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – D. Hrouda, Ehrenberger (A), Kachlíř, Vaněček, Stromský, Seidl – Bajer, Šťástka (C), Grebeníček – Rozsíval, Krajdl, Bělohorský – Pekr, M. Kratochvíl I, Kinter – Šejc.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Turhobr – Deja, Uhlík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi Kladnem a Libercem odstartoval! Domácí se hned vydali do útoku, ovšem Jan Valuš se nezvládl natlačit před bránu.
     
    00:42
    Rytíři pokračují v tlaku. Do útočného pásma se prodrali po levém mantinelu, aby nakonec kotouč úspěšně vyhodil do bezpečí jeden z obránců.
     
    01:15
    Zakázané uvolnění Kladna. Za vyhozením vystartoval Denis Beran, ovšem velkou ztrátu na bránícího konkurenta smazat nezvládl.
     
    01:56
    Situaci dvou proti dvěma Jakub Kulich nevyřešil dobře, když příliš dlouho otálel a bekhendovou nahrávku doleva poslal jenom na soupeře.
     
    02:30
    Zmatky v předbrankovém prostoru Kladna vyřešil brankář Daniel Šrámek, jenž si našel volný kotouč a přikryl lapačkou.
     
    02:47
    Útočnou třetinu ještě udržel Lukáš Ehrenberger a nastřelil touš po pravém mantinelu, nejrychleji k němu potom dojel Richard Háž.
     
    03:00
    Liberec udržel útočnou třetinu a zleva pálil zpoza kruhu David Hrouda, Daniel Šrámek měl dobrý výhled a kus černé gumy schoval do výstroje.
     
    03:08
    Protože neměl podporu spoluhráčů, tak se Denis Beran z úhlu rozhodl pro střelu zápěstím na zadní tyč, gólman vykopl puk levým betonem.
     
    03:23
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól zápasu střílí Bílí Tygři! ŠIMON BĚLOHORSKÝ udržel útočné pásmo, zády k bráně dojel do levého kruhu a z otočky překvapil brankáře střelou ze zápěstí na vyrážečku. Asistence: Lukáš Ehrenberger.
    Bělohorský Š., Ehrenberger L., Charvát S., Šťástka M., Bajer M., Vaněček J.
    Šrámek D., Beran D. I, Kulich J., Polášek O., Müller K., Krása K.
    03:23 Šimon BĚLOHORSKÝ - 0:1
     
    04:30
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Richard Háž, ale příliš daleko se nedostal, stopku mu úspěšným hitem vystavil Matyáš Kratochvíl.
     
    05:21
    Zakázané uvolnění Bílých Tygrů. David Hrouda hledal dlouhým pasem spoluhráče Rozsívala, ten za toušem natahoval hokejku bez úspěchu.
     
    05:55
    Liberečtí znovu obsadili útočné pásmo, ovšem nebezpečí pro Šrámkovu svatyni nezpůsobily, Pěch zpacifikoval Kintera.
     
    06:30
    Jak je zvykem, tak utkání dorostu plyne v rychlém tempu. V levém kruhu si počkal na nahrávku liberecký útočník, leč pálil o kus vedle pravé tyče.
     
    06:58
    Jako další se o pozornost přihlásil zatím velmi aktivní Denis Beran, jeden na jednoho ovšem proti dobře pozičně bránícímu konkurentovi neuspěl.
     
    07:21
    Situace dva na dva druhým libereckým gólem neskončila. Střela z pravého kruhu zpoza obránce prosvištěla mimo cílové zařízení.
     
    07:45
    Na individuální průnik si dělal zálusk Marek Šťástka, ale v klíčový moment si dal puk daleko od hokejky, následovalo vyhození Kladna na icing.
     
    08:12
    Jakub Seidl hledal od pravého mantinelu před bránou Dominika Krajdla, jenže ten dal pozdě hokejku k ledu a hrací předmět mu projel mezi bruslemi.
     
    08:40
    Střela od modré čáry libereckého brankáře výrazně neohrozila, s přispěním bloku obránce totiž kotouč zavítal až do ochranné sítě.
     
    09:01
    Protože čárový rozhodčí signalizoval ofsajd, tak kladenští hokejisté museli vyklidit útočné pásmo, David Hrouda tedy dostal hodně času na rozehrávku.
     
    09:15
    6/6
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Valuš vystihl rozehrávku beka a ve finále akce přihrál od levého mantinelu do středu nejproduktivnějšímu hráči mužstva DOMINIKU PYTLÍKOVI, jenž pověsil puk nechytatelným způsobem do levého víka. Asistence: Jan Valuš.
    Pytlík D., Valuš J., Rambousek M., Raulič S., Krása K., Šrámek D.
    Charvát S., Bělohorský Š., Krajdl D., Rozsíval D., Vaněček J., Kachlíř L.
    09:15 Dominik PYTLÍK - 1:1
     
    10:17
    Za obranou Bílých Tygrů se schoval Tomáš Kozák, avšak kotouče se nedočkal, protože se zastavil o brusli na střídačku mířícího soka.
     
    10:52
    Kladenští pokračují v aktivním pojetí hry. Od modré nahazoval Eliáš Hausner, připravený Sebastian Charvát zakročil vyrážečkou.
     
    11:12
    Znovu si velmi dobře poradil liberecký gólman, jenž se srovnal při střele od modré čáry a puk podržel ve své výstroji.
     
    11:40
    Dopředu se vydali hosté. U pravého mantinelu vymýšlel Štěpán Grebeníček, ale nechal se zdvojit a kotouč neudržel.
     
    12:12
    Do přehuštěného prostoru před bránou vyslal tvrdou střelu Štěpán Grebeníček, naštěstí pro domácího brankáře proletěla nad břevnem.
     
    12:45
    David Rozsíval odrazem o mantinel prodlužoval za sebe, kde tušil spoluhráče, ale ještě před Krajdlem úspěšně zahrál Richard Háž.
     
    13:23
    Mezi dvěma protihráči se středem protáhl Dominik Pytlík, avšak v koncovce ztratil stabilitu a na kolenou pálil forhendem do pravého betonu Charváta.
     
    13:55
    V permanenci musel být i Daniel Šrámek a poradil si rovněž velmi dobře, když nahození od modré čáry odrazil k levému mantinelu.
     
    14:12
    Přechod Rytířů přes útočnou modrou čáru nebyl v pořádku, čehož si čárový rozhodčí velmi dobře všiml a správně odpískal ofsajd.
     
    14:45
    S rozehrávkou si Lukáš Ehrenberger nedělal těžkou hlavu, pod tlakem si pomohl nahrávkou za vlastní bránu, kde čekal David Hrouda.
     
    14:57
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Favorit je znovu o gól napřed! Grebeníček od pravého mantinelu vyslal přihrávku do kruhu na MARKA ŠŤÁSTKU, který během chvilky seřídil mířidla a zápěstím vypálil neomylně do bližší šibenice. Asistence: Štěpán Grebeníček a Jakub Vaněček.
    Šťástka M., Grebeníček Š., Vaněček J., Charvát S., Bajer M., Kachlíř L.
    Šrámek D., Pěch M., Burger L., Valuš J., Krása K., Raulič S.
    14:57 Marek ŠŤÁSTKA - 1:2
     
    15:11
    Střelu od modré čáry Daniel Šrámek řešit nemusel, protože kus černé gumy se zastavil o brusle před ním stojících hokejistů.
     
    16:21
    Tentokráte Daniel Šrámek zapracoval na jedničku, když očekával přihrávku do brankoviště a nataženou vyrážečkou puk poslal mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    16:45
    Průnik po pravém mantinelu s chutí hrajícímu Markovi Šťástkovi nevyšel z důvodu jeho dobře provedeného zdvojení.
     
    17:30
    Zpoza vlastní brány rozjel útočnou akci Kryštof Krása, který si vlevo vybral Richarda Háže, nahození po levém mantinelu potom spoluhráče nenašlo.
     
    18:11
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po zisku kotouče Liberečtí vystartovali do přečíslení, a to končí třetím vstřeleným gólem! Pěknou kombinační akci završil Kachlíř pasem do pravého kruhu na DAVIDA ROZSÍVALA, jemuž nedělalo výraznější problémy přehodit ležícího gólmana. Asistence: Lukáš Kachlíř a Dominik Krajdl.
    Rozsíval D., Kachlíř L., Krajdl D., Charvát S., Vaněček J., Bělohorský Š.
    Šrámek D., Valuš J., Kozák T., Háž R., Müller K., Burger L.
    18:11 David ROZSÍVAL - 1:3
     
    18:47
    Po zakázaném uvolnění Kladna favorit znovu operoval v útočné třetině, tvrdá rána od modré čáry prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    19:28
    Po levém mantinelu osobnímu strážci ujel Barnabáš Novák, ale nebylo mu to nic platné, protože nahrávku poslal do země nikoho.
     
    19:52
    Do akce se zapojil ještě i hostující brankář Sebastian Charvát, nepřesnou nahrávku soka zpracoval vyrážečkou a doleva poslal hrací předmět volnému kolegovi.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Kladnem a Libercem přinesla čtyři góly, přičemž o dva více vstřelil favorizovaný hostující tým. Na trefu Šimona Bělohorského ještě našel odpověď Dominik Pytlík, načež Severočechům vrátil náskok Marek Šťástka a současnou podobu dal výsledku David Rozsíval gólově zakončeným brejkem.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, ta pojďme na ni! První útok patřil libereckým Bílým Tygrům, ovšem ke střele na bránu nedošlo.
     
    20:32
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Na lavici hanby již usedl kladenský zadák Eliáš Hausner, důvodem je držení protihráče.
     
    21:11
    Zpoza pravého kruhu vyslal ostrou forhendovou ránu Lukáš Kachlíř, jeden z bránících hokejistů ji zvládl zblokovat bruslí.
     
    21:27
    Síly na ledě se vyrovnávají. Netradičně putuje trest za hrubost na konto hostujícího gólmana Sebastiana Charváta, odpyká ho Dominik Krajdl.
     
    21:40
    Nahrávka mezi kruhy Dominiku Krajdlovi nevyšla, Kladenští odvedli dobrou práci a povedlo se jim i vyhodit středem ledové plochy.
     
    22:22
    Domácím se založení rychlého útoku nepovedlo, adresát přihrávku k levému mantinelu na puk nedosáhl a rozhodčí odpískal zakázané uvolnění.
     
    22:44
    Z pravého křídla se do středu procpal Barnabáš Novák a vyslal ostrou ránu zápěstím, s níž si Sebastian Charvát poradil vyrážečkou.
     
    23:00
    Již probíhá kladenská přesilovka. Nahrávka do pravého kruhu nevyšla dle představ a vedoucímu týmu se povedlo vyhodit.
     
    23:46
    Už při hře pět na pět se před bránu soupeře natlačil Štěpán Grebeníček , avšak kus černé gumy přes beton brankáře nepřehodil.
     
    24:02
    Nahození od pravého mantinelu bylo hodně pomalé, kladenský gólman na něj navíc dobře viděl a touš uschoval v lapačce.
     
    24:30
    Rytíři pokračují v aktivním pojetí hry. Kryštof Krása nabízel puk do předbrankového prostoru na teč, kde dominoval Jakub Vaněček.
     
    24:41
    6/6
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se vrací na dostřel! S nahozením Berana si Charvát poradil, stejně tak s dorážkou Rambouska, ovšem proti další dorážce DOMINIKA PYTLÍKA už byl bezmocný. Asistence: Matěj Rambousek a Eliáš Hausner.
    Pytlík D., Rambousek M., Beran D. I, Hausner E., Borkovec J., Šrámek D.
    Charvát S., Bělohorský Š., Krajdl D., Rozsíval D., Vaněček J., Kachlíř L.
    24:41 Dominik PYTLÍK - 2:3
     
    25:02
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a Liberec opět vede o dvě branky. Grebeníček vyřešil přečíslení tím nejlepším možným způsobem, přihrál před prázdnou bránu MARKU ŠŤÁSTKOVI a ten se ránou na přední tyč nemýlil. Asistence: Štěpán Grebeníček a David Hrouda.
    Šťástka M., Grebeníček Š., Charvát S., Hrouda D., Ehrenberger L., Bajer M.
    Šrámek D., Müller K., Háž R., Valuš J., Pěch M., Polášek O.
    25:02 Marek ŠŤÁSTKA - 2:4
     
    25:45
    Aktivita Severočechů pokračuje. O pozornost si řekl Tomáš Pekr, z ostrého úhlu vypálil zápěstím poměrně výrazně vedle pravé tyče.
     
    26:33
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    A v libereckém táboře je ještě veseleji! Za soupeřovou svatyní vymýšlel DAVID ROZSÍVAL, aby se nakonec vytočil před ni a podél levého betonu brankáře propasíroval touš za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Kachlíř a Dominik Krajdl.
    Rozsíval D., Kachlíř L., Krajdl D., Charvát S., Bělohorský Š., Vaněček J.
    Šrámek D., Polášek O., Kulich J., Burger L., Hausner E., Borkovec J.
    26:33 David ROZSÍVAL - 2:5
     
    27:12
    Střela zpoza kruhů Charváta neohrozila, protože veškerou práci za něj odvedl dobře pracující zakleknuvší obránce.
     
    27:40
    Kladenští hokejisté neuspěli při rozehrávce a způsobili zakázané uvolnění, rozhodčí nařídil vhazování po levici Daniela Šrámka.
     
    28:13
    Po pádu se Matyáš Kratochvíl bleskově zvedl na brusle a pokračoval v útočení, bekhendovou nahrávku ke kolegovi nedostal.
     
    28:20
    Domácím se povedlo alespoň vyhodit do středního pásma, ale tím jejich pobyt na puku skončil, znovu útočí rozjetí Bílí Tygři.
     
    28:33
    Kladno míří do čtyř. Za katr byl poslán obránce Richard Háž, jenž se v obranné třetině provinil proti pravidlům podrážením.
     
    29:00
    První půl minutu zvládli domácí hokejisté v oslabení velmi dobře, v krátkém časovém sledu se zvládli osvobodit hned třikrát.
     
    29:44
    Před bránu nabízel kotouč David Rozsíval a o něj se potom strhla velká bitva, Daniel Šrámek zatím nepřipustil šestý inkasovaný gól.
     
    30:07
    Znovu zaslouží pochvalu domácí gólman Šrámek, když šel včas do pokleku proti ráně od pravého mantinelu na bližší tyč a puk schoval ve výstroji.
     
    30:16
    Před kladenskou bránou čekal na puk Štěpán Grebeníček a dočkal se ho, z bezprostřední blízkosti ovšem na Šrámka nevyzrál.
     
    30:16
    Po přerušení hry došlo k potyčce, v níž byli nejaktivnější Matěj Rambousek a Štěpán Grebeníček, oba obdrželi dvě minuty za hrubost.
     
    31:12
    U mantinelu tvrdě bojoval o kotouč Marek Šťástka a nezískal ho, jeden na jednoho uspěl domácí obránce Richard Háž.
     
    31:38
    Liberec zvesela pokračuje v útočení. Zpoza pravého kruhu vyslal ostrý forhendový projektil jeden z křídelníků, zasahoval zase Šrámek.
     
    32:15
    Z pod tlaku se Kladenští alespoň na chvíli dostali pouze za cenu zakázaného uvolnění. Mezitím už se hraje pět na pět.
     
    32:49
    Mezi kruhy si trpělivě počkal na přihrávku Barnabáš Novák, jenže rána z první mu vůbec nesedla, puk projel pomalou rychlostí vedle levé části brankové konstrukce.
     
    33:26
    Po souboji v obranném pásmu u levého mantinelu vylovil puk Richard Háž a vysokým obloučkem ho poslal do střední třetiny. Oba týmy střídají.
     
    33:55
    Rychlé nohy ukázal Jakub Borkovec, jenž se po pravém mantinelu natlačil až před bránu, odkud mířil do výstroje připraveného Charváta.
     
    34:02
    Ihned po buly byla k vidění tvrdá rána od modré čáry, kterou jeden z bránících hokejistů přizvedl až do ochranné sítě.
     
    34:40
    Hosté jeli dva na dva. Kolem osobního strážce se chtěl prohnat David Rozsíval, avšak inkasoval tvrdý, leč naprosto čistý hit.
     
    35:15
    Zakázané uvolnění Rytířů. Denis Beran se ještě rozhodl stíhat Davida Hroudu, nicméně ztráta na jeho osobu už byla opravdu velká.
     
    35:46
    V pravém kruhu číhal Štěpán Grebeníček a dostalo se mu přihrávky přesně do hokejky, střelu na zadní tyčku Daniel Šrámek vyrazil lapačkou.
     
    36:16
    V obležení třech soupeřů David Rozsíval nahazoval po levém mantinelu, Dominik Krajdl potom nedostal hrací předmět do brankoviště.
     
    36:49
    Dlouhá a nepřesná nahrávka jednoho z hostujících zadáků doputovala až k Danielu Šrámkovi, ten na jistotu přikryl puk lapačkou.
     
    37:16
    O pas za obranu si pohybem řekl Denis Beran, jenže ten byl až příliš prudký, obránce byl navíc rychlejší, takže rozhodčí odpískal icing.
     
    37:50
    Evidujeme další zakázané uvolnění ze strany kladenských Rytířů, v tomto případě byl k vidění ostrý odpal po levém mantinelu.
     
    38:23
    Na útočné modré čáře se rozhodl kličkovat Jakub Vaněček a vybudoval si palebnou pozici, zápěstím pak vypálil vedle pravé tyče.
     
    38:42
    Po levém křídle našlápl David Rozsíval, načež ho jeden z konkurentů zalehl, rozhodčí přesto faul neodpískal.
     
    39:20
    Pod tlakem Lukáš Kachlíř odjel za vlastní bránu, odkud nic zajímavého nevymyslel, následně po pravém mantinelu hrál za obrannou modrou.
     
    39:54
    Rytíři podnikli ještě jeden útok středem, individuálně si věřil Jan Valuš, avšak až před brankáře Charváta se neprobojoval.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Liberečtí hokejisté se v prostředním dějství o další gól přiblížili k vítězství. Svou druhou trefu v utkání nejprve zaznamenal kladenský Dominik Pytlík, ovšem další dvě branky obstarali Bílí Tygři, jmenovitě Marek Šťástka a David Rozsíval. Zatím to vypadá, že třetí třetina drama nepřinese, každopádně domácí ještě určitě mají šanci na bodový zisk.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:29.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Odstartovala útokem Bílých Tygrů, do pravého kruhu ovšem puk ke Štěpánu Grebeníčkovi nedoputoval.
     
    40:42
    Na druhou stranu se na návštěvu útočného pásma vydali i Rytíři, avšak Jakub Kulich puk za svatyní soupeře neudržel.
     
    41:19
    Zakázané uvolnění domácího mužstva. Richard Háž pod tlakem nastřeloval po pravém mantinelu do prostoru, kde nebyl žádný hráč.
     
    41:38
    S nahozením od pravého mantinelu neměl Sebastian Charvát výraznější starosti, hrací předmět bezpečně pokryl vyrážečkou.
     
    42:02
    Úspěšný zákrok také pro Daniela Šrámka, který počkal na ránu z levého kruhu a včas stihl uzavřít mezeru mezi betony.
     
    42:36
    Hostující tým obsadil útočné pásmo, nicméně ve finále nebezpečí pro Šrámkovu svatyni nezpůsobil, rána od modré letěla vedle levé tyče.
     
    42:58
    6/6
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Hlavatého snižují! Nepovedený křižný pas obránce vystihl MATĚJ RAMBOUSEK, kotouč si srovnal na čepeli hole a svižný gólový projektil namířil k levé tyči mimo dosah Charvátovy lapačky. Bez asistence.
    Rambousek M., Borkovec J., Hausner E., Šrámek D., Burger L., Novák B.
    Charvát S., Grebeníček Š., Šťástka M., Bajer M., Seidl J., Stromský V.
    42:58 Matěj RAMBOUSEK - 3:5
     
    43:20
    A nechybělo moc, aby rozdíl čítal jedinou branku, v tomto případě Sebastian Charvát koncem pravého betonu zabránil nejhoršímu.
     
    43:57
    A kladenský tlak pokračuje. Barnabáš Novák nabral vysokou rychlost středem, nakonec ho kousek za modrou obral Jakub Vaněček.
     
    44:47
    Jeden z hostujících hokejistů nebezpečně narazil do brankáře a společně potom vysadili brány ze svého postavení. Důvodem střetu je podrážení Matěje Berana, který už putuje na trestnou lavici.
     
    44:55
    Domácí hokejisté příliš dlouho v útočné třetině nepobyli, po pravém mantinelu se úspěšně povedlo vyhodit Hážovi.
     
    45:23
    Při přechodu přes útočnou modrou čáru se Rytíři dopustili ofsajdu. Vhazování proto proběhne ve středním pásmu.
     
    45:57
    Kladenští vyrazili dva proti dvěma. Barnabáš Novák řešil celou situaci individuálně, zápěstím mířil příliš vysoko.
     
    46:13
    Zpoza levého kruhu byla k vidění ostrá forhendová rána zápěstím, tu harvát nemusel řešit, protože proletěla vedle levé tyče.
     
    46:50
    Rytíři jsou kompletní. Navrátilec Denis Beran se potom pokusil schovat za obranou, avšak výborně se k němu stáhl Lukáš Kachlíř.
     
    47:30
    Po buly vypálil tvrdou forhendovou střelu zpoza levého kruhu Lukáš Kachlíř, brankář Šrámek zvládl včas srazit betony k sobě.
     
    47:55
    Denis Beran míří na trestnou lavici podruhé během tří minut. A znovu je na vině podrážení, hosté už si brousí zuby na šestý gól.
     
    48:23
    Přesilovka Liberce je u konce. Nedovoleným bráněním si počínal David Hrouda, který proti trestu ani neprotestuje.
     
    48:57
    Mezi kruhy si vytvořil palebnou pozici Jakub Vaněček, na dlouhou hokejku poslal tvrdou střelu zápěstím o kus vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    49:26
    Za bránou soupeře operoval David Rozsíval, jenže nic zajímavého nevymyslel a posléze ho zpacifikoval Simon Raulič.
     
    49:57
    Přechod Bílých Tygrů přes útočnou modrou nebyl v pořádku. Čárový rozhodčí odpískal ofsajd, takže buly proběhne ve střední třetině.
     
    50:25
    Zápas pokračuje v pěti na obou stranách. Kryštof Krása zavezl touš po levém mantinelu do útočné třetiny, odkud přihrával Valušovi za brusle.
     
    50:51
    Dopředu se vydali i hosté, jenže dlouho zde nepobyli, protože defenzivní povinnosti si na jendničku splnil Jakub Borkovec.
     
    51:26
    Domácí hokejisté potřebují útočit, jenže v posledních okamžicích spíše brání, Richard Háž pod tlakem jenom naslepo vyhazoval.
     
    51:46
    Liberečtí hokejisté podnikají jeden útočný výpad za druhým. Mezi kruhy číhal na nahrávku Marek Šťástka, ale nedočkal se jí.
     
    52:23
    Do protiútoku vystartoval po pravém mantinelu Matěj Rambousek, leč nedostalo se mu podpory a sám proti třem byl bez šance.
     
    52:59
    Daniel Šrámek si našel místečko, odkud viděl na nahození od pravého mantinelu, nastavil lapačku a puk v ní sebevědomě schoval.
     
    53:12
    Ani tvrdá rána zpoza levého kruhu nerozvlnila síť, přes hokejku bránícího hráče puk zavítal až do ochranné sítě. Hra opět přerušena.
     
    53:50
    Zklidnit průběh třetí části se rozhodl David Hrouda, když zacouval před protihráčem za vlastní bránu, odtud si vybral jako cíl Lukáše Ehrenbergera.
     
    54:26
    Hráči v tmavých dresech obsadili útočné pásmo, hrozbě střely potom zabránil Richard Háž, když skvěle natáhl hokejku proti křižnému pasu.
     
    54:47
    Individuálně si věřil Denis Beran a jeho cesta skončila v blízkosti pravého kruhu, kde ho čistým způsobem zpacifikoval Lukáš Kachlíř.
     
    55:26
    O pozornost se přihlásil Matěj Bajer, ale až před Daniela Šrámka se tělem natlačit nezvládl, neuspěl proti Matyášovi Pěchovi.
     
    55:55
    Z pravé strany vyslal ostrou forhendovou střelu Šimon Šejc, s přispěním teče bránícího hráče puk zamířil vedle pravé tyče.
     
    56:12
    Základní hrací doba se blíží ke konci a nevypadá to, že by Rytíři ještě měli závěr zdramatizovat, naopak se nadále vytrvale brání náporu soka.
     
    56:45
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Naprosto ukázkově sehrané přečíslení tří proti dvěma, výsledkem je šestý gól v kladenské síti. ŠIMON ŠEJC celou akci rozjel nahrávkou do středu Rozsívalovi, puk potom putoval doleva k Stromskému a tento útočník celou akci vyšperkoval pasem před bránu znovu na Šejce, jenž nastavil hokejku a zvedl kotouč nad Šrámkův beton. Asistence: Vít Stromský a David Rozsíval.
    Šejc Š., Stromský V., Rozsíval D., Charvát S., Seidl J., Bělohorský Š.
    Šrámek D., Beran D. I, Rambousek M., Pytlík D., Háž R., Müller K.
    56:45 Šimon ŠEJC - 3:6
     
    57:36
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Evidujeme další kousek v kladenské síti. Od modré čáry nahazoval Seidl a MAREK ŠŤÁSTKA perfektně tečoval kotouč mimo gólmanův dosah, čímž kompletuje hattrick! Asistence: Jakub Seidl a Vít Stromský.
    Šťástka M., Seidl J., Stromský V., Charvát S., Bajer M., Grebeníček Š.
    Šrámek D., Valuš J., Kozák T., Trojna V., Hausner E., Borkovec J.
    57:36 Marek ŠŤÁSTKA - 3:7
     
    58:23
    Lukáš Ehrenberger si vylepšil palebnou pozici, od mantinelu si stáhl puk do pravého kruhu a zápěstím vypálil příliš vysoko.
     
    58:55
    Na modrou dostal nabito Jakub Seidl, ovšem tvrdá střela mu vůbec nesedla, napálil kotouč vysoko nad horní tyč domácí svatyně.
     
    59:16
    Šimon Bělohorský se proháčkoval až před gólmana, načež ještě zbytečně volil bekhendovou přihrávku doleva, za brusle protihráče.
     
    59:52
    Ještě jedno přerušení hry v závěrečných vteřinách utkání. Nepískalo se zakázané uvolnění, protože puk putoval směrem na bránu, Daniel Šrámek kus černé gumy přikryl lapačkou.
     
    Konec zápasu.
     
    Liberečtí dorostenci potvrdili roli favorita, když v gólově bohatém utkání zvítězili na Kladně výsledkem 7:3.

    Hosté zadělali na zisk tří bodů hned v úvodní dvacetiminutovce, v níž si vybudovali dvoubrankový náskok, který ve druhé části ještě vylepšili o jeden gól a závěrečnou třetí část už si s přehledem pohlídali, aby nakonec i v ní ještě konečnou výhru navýšili o jednu trefu. Mužem zápasu byl Marek Šťástka, jenž se blýskl hattrickem.

    Svěřenci trenéra Plodka uhájili šesté místo a pátým Českým Budějovicím se přiblížili na šest bodů. Kladno zůstává beznadějně poslední se čtyřmi body. (20:08:04)
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Pytlík (Valuš), 25. Pytlík (Rambousek, Hausner), 43. Rambousek – 4. Bělohorský (Ehrenberger), 15. Šťástka (Grebeníček, Vaněček), 19. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 26. Šťástka (Grebeníček, D. Hrouda), 27. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 57. Šejc (Stromský, Rozsíval), 58. Šťástka (Seidl, Stromský)


    Rytíři Kladno: D. Šrámek (Weber) – Hausner, Borkovec, Raulič, Krása (A), Müller, Háž – B. Novák, Rambousek, Pytlík (C) – D. Beran I (A), Kulich, Polášek – Valuš, V. Trojna, Pěch – T. Kozák, Burger.
    Trenér: Radek Hlavatý

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – D. Hrouda, Ehrenberger (A), Kachlíř, Vaněček, Stromský, Seidl – Bajer, Šťástka (C), Grebeníček – Rozsíval, Krajdl, Bělohorský – Pekr, M. Kratochvíl I, Kinter – Šejc.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Turhobr – Deja, Uhlík

    Diváci: 75
    bahis siteleri