Kometa Brno – Pardubice 0:3 (kon.) | Tábor – Slavia 3:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 2:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kladno – Liberec 3:7 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 23.11.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    48:23
    Přesilovka Liberce je u konce. Nedovoleným bráněním si počínal David Hrouda, který proti trestu ani neprotestuje.
     
    47:55
    Denis Beran míří na trestnou lavici podruhé během tří minut. A znovu je na vině podrážení, hosté už si brousí zuby na šestý gól.
     
    44:47
    Jeden z hostujících hokejistů nebezpečně narazil do brankáře a společně potom vysadili brány ze svého postavení. Důvodem střetu je podrážení Matěje Berana, který už putuje na trestnou lavici.
     
    30:16
    Po přerušení hry došlo k potyčce, v níž byli nejaktivnější Matěj Rambousek a Štěpán Grebeníček, oba obdrželi dvě minuty za hrubost.
     
    28:33
    Kladno míří do čtyř. Za katr byl poslán obránce Richard Háž, jenž se v obranné třetině provinil proti pravidlům podrážením.
     
    21:27
    Síly na ledě se vyrovnávají. Netradičně putuje trest za hrubost na konto hostujícího gólmana Sebastiana Charváta, odpyká ho Dominik Krajdl.
     
    20:32
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Na lavici hanby již usedl kladenský zadák Eliáš Hausner, důvodem je držení protihráče.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Pytlík (Valuš), 25. Pytlík (Rambousek, Hausner), 43. Rambousek – 4. Bělohorský (Ehrenberger), 15. Šťástka (Grebeníček, Vaněček), 19. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 26. Šťástka (Grebeníček, D. Hrouda), 27. Rozsíval (Kachlíř, Krajdl), 57. Šejc (Stromský, Rozsíval), 58. Šťástka (Seidl, Stromský)


    Rytíři Kladno: D. Šrámek (Weber) – Hausner, Borkovec, Raulič, Krása (A), Müller, Háž – B. Novák, Rambousek, Pytlík (C) – D. Beran I (A), Kulich, Polášek – Valuš, V. Trojna, Pěch – T. Kozák, Burger.
    Trenér: Radek Hlavatý

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – D. Hrouda, Ehrenberger (A), Kachlíř, Vaněček, Stromský, Seidl – Bajer, Šťástka (C), Grebeníček – Rozsíval, Krajdl, Bělohorský – Pekr, M. Kratochvíl I, Kinter – Šejc.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Turhobr – Deja, Uhlík

    Diváci: 75
    bahis siteleri