Carolina – Edmonton 6:3 (kon.) | Columbus – Chicago 7:3 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:0 (kon.)
Florida – Boston 1:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 0:1 (kon.) | Tampa – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Washington – Buffalo 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 3:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 5:6 (kon.)
Nashville – Calgary 4:2 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Montreal 3:4 (kon.)
Seattle – San Jose 7:1 (kon.) | Colorado – Vancouver 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 23.11.2023, 04:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:38 Mikko RANTANEN - 5:2
     
    56:38
    6/6
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Rantanen zatlačil na Hughese, jehož přiměl k chybě. Následně u levého mantinelu v útočném pásmu nejrychleji dojel kotouč MacKinnon, s přispěním hokejky soupeře jej dostal právě k MIKKU RANTANENOVI a ten snadno zakončoval do odkryté svatyně Canucks. Asistence: Nathan MacKinnon a Valerij Ničuškin.
    Rantanen M., MacKinnon N., Ničuškin V., Toews D., Makar C., Georgijev A.
    Boeser B., Miller J., Hronek F., Pettersson E., Hughes Q., Kuzmenko A.
    52:38 Cale MAKAR - 4:2
     
    52:38
    6/6
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou o další krůček blíže k vítězství! Millera obral CALE MAKAR a ve velké rychlosti vystartoval do samostatného úniku, který vyřešil jako zkušený střelec, Demka prostřelil nad levé rameno. Bez asistence.
    Makar C., Toews D., Ničuškin V., MacKinnon N., Georgijev A., Rantanen M.
    Boeser B., Miller J., Demko T., Myers T., Beauvillier A., Cole I.
    41:24 Riley TUFTE - 3:2
     
    41:24
    6/6
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bednarova družina opět strhává na svou stranu těsný náskok! Zpoza levého kruhu vyslal svižnou střelu zápěstím Wood a RILEY TUFTE pravou nohou šťastně ztečoval puk mezi betony Demka, čímž zaznamenal premiérovou trefu v dresu Avalanche. Asistence: Miles Wood a Ross Colton.
    Tufte R., Wood M., Colton R., Byram B., Georgijev A., Jones C.
    Demko T., Pettersson E., Juulsen N., Michejev I., Cole I., Kuzmenko A.
     
    31:42
    Colorado bude hrát přesilovku čtyři na tři. Tyler Myers vyvedl Nathana MacKinnona z rovnováhy sekáním, pomalou střelu potom Demko snadno pokryl.
     
    30:25
    Početní převaha Canucks tři minuty trvat nebude, protože proti pravidlům hrál Anthony Beauvillier, nedovoleným bráněním atakoval Coltona.
    29:04 J. T. Miller - 2:2
     
    29:04
    5/5
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky vyrovnávají už při hře čtyři na čtyři! J. T. MILLER se nenechal rozhodit dotírajícím Toewsem a zleva vystřelil na přední tyčku, jež značně pomohla kotouči za brankovou čáru. Asistence: Quinn Hughes a Filip Hronek.
    Miller J., Hronek F., Demko T., Pettersson E., Hughes Q.
    Byram B., Toews D., Ničuškin V., MacKinnon N., Georgijev A.
     
    28:33
    Hru přerušil rozhodčí, který si všiml pošťuchované mezi Joshem Mansonem a Brockem Boeserem před Georgijevem a oběma hráčům udělil menší dvouminutový trest za krosček.

    Tak pozor, všechno je jinak! Rozhodčí si ještě jeli zhlédnout opakované záběry na tablet, aby se nakonec rozhodli Joshi Mansonovi za krosček do obličeje Boesera udělit trest do konce zápasu! Platí i trest pro hostujícího útočníka, což znamená, že přesilovka Vancouveru bude tříminutová.
     
    26:39
    Kosatky budou hrát druhou přesilovku. Zbytečný nedovolený zákrok vymyslel Valerij Ničuškin, když za bránou soupeře podrazil rozehrávajícího gólmana Demka.
     
    24:09
    Domácí budou hrát šestnáct vteřin ve třech. Důvodem je zbrklost Bowena Byrama, jenž ve snaze o vyhození poslal touš mimo hrací plochu bez doteku tvrzeného skla.
     
    22:25
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší Vancouver. V útočné třetině hrál proti pravidlům Mikko Rantanen, když si podražením pomoh proti Joshuovi.
     
    19:21
    Velkou příležitostí ke srovnání skóre pohrdl Dakota Joshua! Před bránou ho našel Blueger a levé křídlo první lajny nejprve trefilo levý beton gólmana, z dorážky bekhendem v pádu pak mířilo těsně vedle pravé tyče.
    18:43 Jonathan DROUIN - 2:1
     
    18:43
    6/6
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bleskový obrat dokonán, Lavina je o krok napřed! Od modré čáry napřáhl k pořádné dělovce Makar a byl to JONATHAN DROUIN, kdo šikovně zvládl tečovat hrací předmět k levé tyčce mimo Demkův dosah. Asistence: Cale Makar a Bowen Byram.
    Drouin J., Makar C., Byram B., Johansen R., Georgijev A., Tatar T.
    Demko T., Pettersson E., Juulsen N., Michejev I., Cole I., Kuzmenko A.
    17:37 Valerij NIČUŠKIN - 1:1
     
    17:37
    6/5
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Rantanen na pravé straně počkal na správný okamžik k nahrávce na hranu brankoviště, kde se nacházel VALERIJ NIČUŠKIN a ruský obránce zvládl zvednout touš pod břevno mimo dosah gólmana. Asistence: Mikko Rantanen a Jonathan Drouin.
    Ničuškin V., Rantanen M., Makar C., Drouin J., MacKinnon N., Georgijev A.
    Miller J., Hronek F., Demko T., Pettersson E., Cole I.
     
    17:01
    Lavina může na vyrovnání pomýšlet ve své druhé početní převaze. Menší trest za krosček vyfasoval americký forvard Conor Garland.
    16:23 Nils HÖGLANDER - 0:1
     
    16:23
    6/6
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vedoucí gól střílí ve formě hrající Vancouver! Se střelou Beauvilliera z levého kruhu si Georgijev ještě poradil, nicméně puk vyrazil jenom před sebe k NILSI HÖGLANDEROVI, jenž první dorážkou trefil levou tyč, napodruhé již úspěšně rozvlnil síť. Asistence: Anthony Beauvillier a Sam Lafferty.
    Höglander N., Beauvillier A., Lafferty S., Demko T., Friedman M., Cole I.
    Johnson J., Cogliano A., Olofsson F., Georgijev A., Manson J., Kiviranta J.
     
    15:40
    Utkání pokračuje v plném počtu na obou stranách a po velké chybě defenzivy Colorada ujel do úniku Ilja Michejev, tváří v tvář Georgijevovi ale neuspěl!
     
    13:29
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici již usedl Ian Cole, jenž si ukázkovým nedovoleným bráněním pomohl při souboji s Tuftem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Ničuškin (Rantanen, Drouin), 19. Drouin (Makar, Byram), 42. Tufte (Wood, Colton), 53. Makar, 57. Rantanen (MacKinnon, Ničuškin) – 17. Höglander (Beauvillier, Lafferty), 30. J. Miller (Q. Hughes, Hronek)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Prosvetov) – Makar (A), Toews, Manson, Byram, C. Jones, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – Tatar, R. Johansen, Drouin – Tufte, Colton, Wood – Kiviranta, F. Olofsson, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hronek, Q. Hughes (C), Juulsen, Cole, T. Myers, Friedman – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, Blueger, Joshua – Beauvillier, Lafferty, Höglander.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Chmielewski, Lambert – B. Gawryletz, T. Gawryletz

    Diváci: 18 133
    bahis siteleri