Jihlava – Přerov 1:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 2:3 (po pr.)
Sokolov – Poruba 2011 1:3 (kon.) | Zlín – Pardubice B 0:3 (kon.) | Znojmo – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 25.11.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Tomáš DOLEŽAL - 1:3
     
    59:17
    5/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    43,2 sekundy před koncem trefují hosté prázdnou branku a domácí musí žehrat na to, že v přesilové hře po několika přihrávkách pořádně nevystřelili. Poté se totiž Zubři osvobodili, po dalším jihlavském neúspěšném útoku se zmocnil puku TOMÁŠ DOLEŽAL a trefuje prázdnou klec. Bez asistence.
    Doležal T., Postava M., Krisl J., Zeleňák V., Tomi V.
    Menšík M., Bartoš D., Brož V., Dundáček F., Kočí F., Čachotský T.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Darek Hejcman – 2 min., sekání.
     
    58:01
    Štefančík se na levé straně před brankou zjevil zcela sám. Zkoušel poslat kotouč pod horní tyč, ale mířil těsně nad.
    54:52 Šimon JELÍNEK - 1:2
     
    54:52
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava je znovu ve hře. Nahozený puk v podání Koláře se totiž po různých odrazech dostal mezi kruhy ke zcela volnému ŠIMONU JELÍNKOVI, jenž si kotouč srovnal na hokejku a umístěnou střelou nedal Postavovi zcela žádnou šanci. Bez asistence.
    Jelínek Š., Beran A., Havránek T., Dvořák A., Brož V., Kolář D.
    Postava M., Mácha J., Chroboček D., Zeleňák V., Pechanec A., Březina D.
     
    48:12
    Čachotský našel zpětnou přihrávkou na pravé straně před brankou volného Davida Bartoše, kterému ale puk nesedl na hůl tak, jak by chtěl a očekával. Proto měl Postava snazší práci.
     
    47:25
    Šik narýsoval kolmičku na levý kruh pro Jelínka, který se opřel do puku, leč jeho dobrá střela do protipohybu přesouvajícího se Postavy skončila právě v lapačce brankáře Zubrů.
     
    46:40
    V tlaku Dukly před přerovskou brankou přišlo podrážení Lukáše Chludila.
     
    46:09
    Vala vyslal z vrcholu levého kruhu dobrou střelu. Před Postavou navíc projel jeden z hráčů Dukly, i tak ale puk v přerovské síti neskončil.
     
    44:03
    Jihlava do toho ve třetí třetině začala šlapat. Havránkova sražená střela prošla těsně vedle, s další akcí druhého útoku Dukly měl Postava plno práce.
     
    36:22
    Cachnín servíroval z levé strany puk napříč brankovištěm. Viděl v této pozici Davida Bartoše, který na kotouč těsně nedosáhl. Stačilo mu nastavit hokejku, což se mu i dobrým blokem soupeře nepodařilo.
     
    35:07
    Hosté mohli mít ve druhé třetině ještě veselejší náladu. Odchovanec Zubrů Patrik Tarnoczy ujel do samostatného brejku, ovšem Berana tváří v tvář nepřeknal a nezapsal tak druhou branku v Chance lize v kariéře.
    34:08 David DOBŠA - 0:2
     
    34:08
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí si na modré dávali možná trošku zbytečně přednost, kdo půjde po kotouči. Tobiáš Handl se zastavil, takže vzápětí ani nemohl stíhat do obrany. Hosté se proto dostali do situace dva na jednoho, ve které Ministr na prostředku kluziště předal kotouč DAVIDU DOBŠOVI. V situaci dva na jednoho vzal břeclavský rodák odpovědnost na sebe a z pravého kruhu se trefil přesně. Asistence: Daniel Ministr.
    Dobša D., Ministr D., Postava M., Kudělka T., Černý R., Chludil L.
    Handl T., Beran A., Krajč S., Brož V., Dvořák A., Kolář D.
     
    32:56
    Dundáčkova dobrá rána od modré už skoro rozradostnila část fanoušků Dukly, jenže puk skončil na boční síti.
    26:49 David BŘEZINA - 0:1
     
    26:49
    6/5
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají jedenáctou přesilovku v sezoně a jdou do vedení. Již od začátku početní výhody měli Přerovští slušný tlak, který nakonec završil DAVID BŘEZINA, jenž se proti bývalému týmu opět prosazuje. Dostal puk na pravý kruh a sám si z jeho jihlavského působení velmi dobře pamatuji, že tohle je jeho oblíbené střelecké místo. Na svižnou střelu zápěstím Beran nedosáhl, na puk příliš neviděl. Po souhře s Krislem pálil přesně. Asistence: Jiří Krisl.
    Březina D., Krisl J., Postava M., Pechanec A., Doležal T., Indrák D.
    Beran A., Bartoš D., Kočí F., Bilčík V., Čachotský T.
     
    26:01
    Dělová rána Antonína Pechance z levého kruhu prošla těsně vedle branky.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marcel Štefančík – 2 min., podrážení.
     
    25:12
    Nejvýraznější šance Dukly dosavadního průběhu zápasu. Po dobré akci se před branku po levé straně prosmýkl Šimon Jelínek a zkusil nebezpečné bekhendové zakončení, které ale Michal Postava s troškou námahy pokryl.
     
    20:36
    Hned na úvod druhé části se jihlavští hokejisté dostali do útoku, následně se zapotil i Adam Beran, který u své pravé tyče nadvakrát vychytal zkušeného Romana Vlacha.
     
    19:55
    První třetinu končí zajímavá akce celého jihlavského útoku, která skončila velkým závarem před Postavou. Puk se pod ním snažil najít Cachnín i Bartoš, ale základní hrací nástroj nakonec vyplaval na přerovské hole.
     
    19:30
    Další šance v jihlavském podání. Od modré pálil Daniel Kolář a jeho ránu se jal před brankou tečovat Richard Cachnín. To se mu nepovedlo a následně se jen těsně nedostal do zakončení.
     
    17:45
    Šik i v pádu v útočném pásmu udržel kotouč na hokejce a dostal ho pro Kočího, jehož štiplavá rána z pravého kruhu řádně zaměstnala zatím trošku vychladlého Michala Postavu.
     
    05:54
    Přerovští mohli potrestat chybu v rozehrávce Dukly. Na modré získal kotouč Vlach, který ho hned posílal na pravou stranu k brance pro Indráka, jenž ale puk sám před Beranem nezpracoval.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 55. Jelínek – 27. Březina (Krisl), 35. Dobša (Ministr), 60. T. Doležal


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Kočí, Bilčík, Ozols, Dundáček, Dvořák, D. Kolář (A), Vala – Cachnín, D. Bartoš, Čachotský (C) – Šik, T. Havránek, Štefančík – V. Brož, Menšík, Harkabus (A) – Jelínek, Handl, Krajč.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Kudělka (A), R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Cubo, Krisl (C), F. Němec – Březina, Pechanec, T. Doležal (A) – Tomi, Vlach, Mácha – Tarnoczy, Hejcman, Indrák – Dobša, Chludil, Ministr.
    Trenér: Robert Svoboda

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Štofa, Beneš

    Diváci: 451
    bahis siteleri