Havířov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Cheb 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 2:3 (kon.)
Šumperk – Vel. Meziříčí 11:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 8:3 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 4:1 (kon.) | Hronov – Řisuty 6:4 (kon.) | Chomutov – Děčín 3:4 (1:2 po s.n.)
Nový Jičín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 2:3 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 2:3 (kon.)
Letňany – Příbram 3:4 (kon.)
konec
HK Opava
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
SHKM Baník Hodonín
Sobota 25.11.2023, 17:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Radim ŠTĚPÁNEK - 4:1
     
    58:01
    Opava právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Přes celé kluziště trefuje opuštěnou klec RADIM ŠTĚPÁNEK a Opava si dnes do druholigové tabulky připíše tři body. Asistence: Tomáš Káňa a Kryštof Stuchlík.
     
    57:37
    Jan Vojtovič z útočné modré čáry míjí odkrytou klec!
     
    57:12
    Dominik Piták na střídačce, Hodonín to zkusí v šesti!
     
    52:55
    Zřejmě definitivní rozhodnutí měl na holi Jakub Hendrych! Ten měl dostatek prostoru ke střele z mezikruží, Piták ale jeho projektil vytěsnil na břevno, od nějž se pak puk odrazil do ochranné sítě!
     
    43:58
    Nakonec z toho jsou pouze dvě minuty pro Karafiáta za podražení.
    42:54 Jan VOJTOVIČ - 3:1
     
    42:54
    Opava právě vstřelila branku!
    Další branka Opavy! Tomáš Káňa nahrál mezi kruhy JANU VOJTOVIČOVI, po jehož střele pod vyrážečku se kotouč třepotá v síti. Asistence: Tomáš Káňa.
    41:37 Jakub HENDRYCH - 2:1
     
    41:37
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Slezané vybojovali kotouč v útočné třetině díky čemuž mohl z mezikruží vystřelit JAKUB HENDRYCH! Puk Pitákovi propadl výstrojí a doklouzal až za čáru. Asistence: Marek Brada, Radim Hradil.
     
    37:40
    Marek Brada napadal až příliš intenzivně a výsledkem jsou dvě minuty za sekání.
     
    34:20
    Matěj Novák před branku dostal výbornou přihrávku a snažil se hned střílet, naštěstí pro domácí ale rozhodně puk nezasáhl podle svých představ!
     
    32:30
    V hodně zajímavé příležitosti se mezi kruhy ocitl Jiří Karafiát. Marek Slíž se ale zaskvěl a výborně ránu zlikvidoval lapačkou. Opava následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    26:35
    Obrovský závar před Pitákem! V brankovišti poskakující kotouč doráželi Káňa, Stuchlík a možná ještě někdo další, skóre se ovšem tentokrát nemění!
     
    25:47
    Krátce po návratu Sajdla na led se vrátka trestné lavice znovu otevírají. Dalším hodonínským hříšníkem je Jiří Sedlák, který fauloval kolenem.
     
    25:12
    Radim Beránek byl před brankou úplně sám a nepříjemně tečoval střelu od modré, Piták ovšem zasahuje a připisuje si důležitý zákrok.
     
    23:43
    Opavským vstřelená branka vlila krev do žil a Slezan si po Sajdlově seknutí znovu zahraje přesilovku.
    23:16 Radim ŠTĚPÁNEK - 1:1
     
    23:16
    Opava právě vstřelila branku!
    Na začátku druhé třetiny máme srovnáno! Také Opava se prosazuje z přesilovky. RADIM ŠTĚPÁNEK kotouč nenápadně nahodil od modré a nakonec se trefil přesně do vzdáleného růžku Pitákovy svatyně. Ten měl možná lehce zakrytý výhled. Asistence: Radim Hradl, Jan Vojtovič.
     
    21:25
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Vojtěch Riedl – 2 min., držení.
     
    20:37
    Početní výhoda Hodonína ale měla jepičí život, Sajdl si totiž u mantinelu pomohl vůči soupeři nedovoleným bráněním.
     
    20:32
    Další přesilovka pro Baník, Stuchlíkův hit byl posouzen jako hrubost.
    19:03 Jiří KARAFIÁT - 0:1
     
    19:03
    Baník právě vstřelil branku!
    K využití přesilovky hostům tentokrát stačilo pouze 15 sekund! Poté si vzal kotouč JIŘÍ KARAFIÁT, který si z levého kruhu sjel blíže brance a poté prudkou ranou propálil Slíže. Asistence: Tadeáš Talafa, Vojtěch Dobiáš.
     
    18:48
    Beránka na trestné lavici okamžitě střídá Daniel Häring, který soupeře podrazil.
     
    17:10
    Troufám si tvrdit, že jsme právě viděli zákrok druholigové sezony! Filip Weintritt byl dva metry od branky a zívala na něj zcela odkrytá klec! Marek Slíž ale máchl lapačkou a tisíciprocentní gól zázračně chytá!
     
    16:46
    Adam Beránek na vhazování zasáhl soupeře vysokou holí a na dvě minuty tak může pouze fandit svým spoluhráčům.
     
    11:48
    Dvě minuty pro Lacigu za hákování, první domácí přesilovka.
     
    10:14
    První třetina přítomné fanoušky rozhodně nemůže nudit! Další šanci měl Hodonín, po střele z mezikruží kotouč vylétl do vzduchu a Slíž o něm ztratil přehled. Poté se ale stihl zorientovat a ještě vychytal zblízka dorážejícího Adama Bachánka!
     
    09:10
    Přečíslení také na druhé straně, dokonce tři na jednoho! Krejčí dostal přihrávku na zadní tyč a stačilo mu puk umístit nad beton padajícího Slíže, hodonínský útočník však rozvlnil pouze boční síť!
     
    08:31
    Parádní akce Tomáše Krupy! Ten táhl přečíslení tři na dva, položil si obránce a následně místo střely ještě přihrával. Marek Brada měl před sebou odkrytou klec, ale bekhendem trestuhodně přestřeluje!
     
    07:02
    Už jsem chtěl psát, že je Opava momentálně aktivnější, v tu chvíli ale dostal dlouhou přihrávku do úniku Vojtěch Dobiáš! Ale podobně jako před chvílí na druhé straně Beránek, ani Dobiáš skóre otevřít nedokázal.
     
    05:00
    Vzápětí mohl v oslabení skórovat i Vojtovič! Ten jel na branku ze strany a přes obránce mířil do horní části branky a Piták jen s obrovskými problémy kotouč vytlačil vedle své pravé tyče!
     
    04:40
    Adam Beránek na vlastní modré získal kotouč a jel sám na Pitáka. Zakončit se snažil mezi betony, Piták ovšem jeho záměr přečetl!
     
    04:20
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Martin Buršík – 2 min., krosček.
     
    03:30
    Velká šance domácích! Radim Hradil nahodil kotouč na Pitáka, a v prostoru operoval také Marek Brada. Domácí se dostali k několika dorážkám, ale Piták svůj tým skvěle podržel.
     
    00:30
    Obrovská šance Hodonína už po třiceti sekundách hry! Marek Slíž se ocitl po akci jednoho z útočníků soupeře zcela mimo ideální postavení a zblízka zakončoval jeden z hráčů Baníku, Slíž nicméně ránu zastavuje zády!

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 24. Štěpánek (Hradil, Vojtovič), 42. Hendrych (Brada, Hradil), 43. Vojtovič (Káňa), 59. Štěpánek (Káňa, Stuchlík) – 20. Karafiát (Talafa, Dobiáš)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Lehotský, Ervasti, Štěpánek, Jak. Ludvík, Thiel, Pachula – Káňa, Stuchlík (A), Häring – Hradil, Brada, Krupa – Vašenka, Beránek, Vojtovič (A) – Kotásek, Hendrych, Buršík – Horný.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – J. Švejda, Talafa, D. Rauš (A), Riedl, Polesný (A), Macháň, Zorko – Karafiát, Weintritt, Dobiáš – M. Mach, Mat. Novák, Bachánek – Sajdl (C), Sedlák, Hložánek – Laciga, Štědrý, P. Krejčí.
    Trenér: Aleš Bachánek.

    Rozhodčí: Šico – Tvrdý, Voznička

    Diváci: 276
    bahis siteleri