Frýdek-M. – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Třebíč – Přerov 3:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:2 (kon.)
Znojmo – Litoměřice 2:3 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:6 (kon.) | Sokolov – Pardubice B 3:4 (1:2 po s.n.)
Kolín – Slavia 2:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:6 (0:4, 1:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 29.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je za námi. Ještě jednou se omlouvám za technické problémy a za to, že online přenos nebyl podrobný, nicméně i tak vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů, tentokrát už snad bez problémů. Na počtenou! (20:23:39)
     
    Utkání je u konce. Vsetín ještě přidal jednu branku, kterou vstřelil ve 43. minutě Klhůfek. Jestřábi si pak trochu zkomplikovali situaci, když byl ve 49. minutě vyloučen na 5 minut plus do konce utkání Illéš, jenž u mantinelu zbytečně sekl svého protihráče. Valaši ale nedokázali v téhle dlouhé přesilovce nic vytěžit a Prostějov se ubránil. Vsetín nakonec došel pro celkem pohodlné vítězství v poměru 6:1. Prostějov se naopak musí smířit s porážkou a zkonsolidovat se na další zápas. Prostějov se v sobotu představí opět doma, tentokrát proti Pardubicím B. Vsetín bude hrát v sobotu znovu venku, kdy se představí v Třebíči.
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    54:00
    Domácí v plném počtu. Vsetín ale během dlouhé přesilovky nic nevymyslel a Jestřábi se v pohodě ubránili.
     
    Dnešní utkání sleduje 712 diváků.
     
    49:00
    Jakub Illéš naprosto zbytečně u mantinelu sekl svého soupeře a dostává trest na 5 minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Jiří Fronk.
    42:50 Pavel KLHŮFEK - 1:6
     
    42:50
    6/6
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín skvěle vstupuje do poslední třetiny! Valaši se dostali do útočného pásma, kde Holec krásnou zadovkou našel mezi kruhy PAVLA KLHŮFKA, který svižnou ranou úspěšně zakončil. Asistence: Miroslav Holec a Vít Jonák.
    Klhůfek P., Romančík P., Holec M., Jonák V., Smetana O., Jenáček Š.
    Pavelka J., Forman L., Kubeš J., Doležal Z., Illéš J., Račuk M.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Technické problémy stále přetrvávají, takže ani třetí třetina nebude podrobná. Omlouvám se všem ještě jednou.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:43.
     
    Druhá třetina je u konce. Brankostroj z první třetiny se mírně zastavil, ale padly dva góly. Ve 22. minutě využil přesilovku Vsetína svým druhým gólem v zápase kapitán Hrňa. Prostějov pak dostal možnost 63 sekund dlouhé přesilovky 5 na 3 při vyloučeních Roba s Kernem, kterou Jestřábi využili ve 29. minutě díky Veselému, který se trefil z pozice před brankou. O vítězi je ale pravděpodobně rozhodnuto. Uvidíme, co se ještě stane ve třetí části.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    29:48
    Hosté v plném počtu.
    28:27 Jan VESELÝ - 1:5
     
    28:27
    6/4
    Jestřábi právě vstřelili branku! Prostějov dvojnásobnou přesilovku nakonec využívá! Ostřížek nahodil puk na brankoviště, kde ho ještě tečoval JAN VESELÝ, který sebral Romančíkovi čisté konto. Prostějov bude pokračovat v klasické přesilovce 5 na 4. Asistence: David Ostřížek a Marek Račuk.
    Veselý J., Ostřížek D., Račuk M., Pavelka J., Doležal Z., Hanousek T.
    Romančík P., Staněk R., Ďurkáč J., Jonák V.
     
    27:48
    Velká komplikace pro Valachy! Kern totiž podrazil svého soupeře, za což obdržel dvě minuty a Prostějov bude hrát přesilovku 5 na 3 v délce 63 sekund!
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 29. J. Veselý (Ostřížek, Račuk) – 8. Jandus (Š. Jenáček), 14. Kratochvil, 16. Hrňa (Š. Jenáček), 19. Staněk (Hořanský, Jandus), 22. Hrňa (Š. Jenáček, Jandus), 43. Klhůfek (Holec, Jonák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Šindelka) – Hanousek, Pohl, Forman, Poledna, Kubeš, Pěnčík – Illéš, Hašek, Z. Doležal – Slanina, Ostřížek, J. Veselý – Račuk, Pitule, Fronk – Maruna, Venkrbec (C), Jiránek (A).
    Trenér: Martin Janeček

    VHK ROBE Vsetín: Romančík (Žukov) – Staněk, Larsen, Š. Jenáček, Smetana (A), Ondračka, Ďurkáč – Jonák, Klhůfek, Rob (A) – Kubiš, Dědek, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Jandus – Š. Bláha, Kratochvil, Vaňo – Holec.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Grygera, Kostourek – Jindra, Kotlík

    Diváci: 712
    bahis siteleri