Havířov – Chomutov 1:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:5 (0:0, 0:5, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 03.12.2023, 14:10 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    47:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak se domácí junioři přece jen branky dočkali. Puk si vzal ve vlastním obranném pásmu ADAM MIDDLETON, projel celé hřiště, protáhl se mezi obránci a dokázal prostřelit brankáře Vvařenu. Přesilová hra je tímto využita.
    Asistence: Jan Maršálek, Marek Ćmiel.
     
    37:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka Chomutova ve vlastním oslabení. Chomutov tak dlouho napadal rozehrávku Havířova až dokázal vybojovat puk MARTIN STARÝ a prostřelit brankáře Michalika mezi betony.
    Bez asistence.
     
    32:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dokázal využít i zbývající klasickou početní výhodu. Puk se dostal do brankoviště, kde ho dokázal za záda Michalika dorazit DOMINIK MIŠOVIC. Hosté tak odskakují nejspíše do rozhodujícího náskoku. Nutno říct, že zaslouženě za svou aktivitu.
    Asistence: Šimon Klobouček, Matyáš Kincl.
     
    32:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hosté dvojnásobnou přesilovku dokázali bleskově využít a stačilo jim na to pouhých 5 vteřin! Po vhazování se dostal k puku hostující kapitán JAN VOSTIŇÁK a prostřelil Michalika někde po ledě, nejspíše mezi tyčkou a betonem.
    Bez asistence.
     
    29:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující Piráti dokázali rychle využít nabídnutou přesilovou hru. Puk dostal na svou hůl JAN VOSTIŇÁK a rychlou střelou zápěstím trefil horní část branky. Michalik neměl šanci, jeden z hostů mu clonil ve výhledu a puk vůbec neviděl, ten tak zaplul až do branky. Hosté potvrzují, že jsou v přesilovkách nebezpečnější.
    Asistence: Maksym Bon, Jaroslav Pospíšil.
     
    22:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vylučovat se mělo i na druhé straně, ale k tomu už nedojde. V signalizované výhodě se dokázal dostat do brejku MAKSYM BON a prostřelil brankáře Michalika. Hosté tak sice budou hrát dále oslabení, ale dávají tímto branku v oslabení.
    Asistence: Tian Friš Lorber.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 48. Middleton (Maršálek, Ćmiel) – 23. Bon (Lorber), 30. Vostiňák (Bon, Pospíšil), 33. Vostiňák, 33. Mišovic (Klobouček, Kincl), 38. Starý


    AZ Havířov: Michalik (41. Maňásek) – Valouch, Činčala, Kalina (A), Kreutz, Ćmiel, Bortoli, Maršálek – Žák, Toma, Kolat (C), Middleton (A), Zálesňák, Apolenář, Kubečka, Siekierka, Lipka, Konesz, Bielesz, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Piráti Chomutov: Vavřena (Štěrba) – Svoboda, Janda, Havlík, Filip (A), Hynek (A), Česnohlídek – Friš Lorber, Rindoš, Teterja, Mišovic, Pospíšil, Kincl, Klobouček, Bon, Starý, Hlaváček, Bečvář, Vostiňák (C)
    Trenér: Daniel Lehnert

    Rozhodčí: Kroček – Vojtášek, Cygal