Mountfield HK – Pardubice 4:7 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:4 (2:3 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 6:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Přerov 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:7 (1:3, 1:1, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 11.12.2023, 15:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásné pondělní odpoledne z východočeské metropole! Po neúspěšném tažení hradeckých juniorů do vyšší nadstavby je čeká boj o play-off v té nižší. A na domácím ledě jej po bitvě s Plzní zahájí stylově.

    Snad nikdy v novodobé historii se nemuselo na derby čekat až do 11. prosince. Avšak kvůli rozšíření juniorské extraligy a rozhození do geografických skupin odehrávali oba východočeští rivalové první část na opačných pólech republiky.

    Teď se spolu setkávají v honbě za vyřazovacími boji a lépe je na tom Hradec. Ten nejprve podlehl na domácím ledě Plzni, následně ale vyhrál v Litvínově, a tak drží průběžné čtvrté místo. Dynamo je na tom ale výrazně hůře. Z dvou duelů nemá ani bod, skóre 3:8 a derby může brát jako odrazový můstek směrem nahoru.

    Čeká nás tak rozhodně zajímavý duel, který začne v ČPP Aréně od 15:30. Příjemnou zábavu!
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Havlíček, Pavič, Bezpalec, Mi. Veselý, Hrbek, Pavelka – Ma. Beneš, Mi. Beneš, Prášek – Hrdlička, T. Hora, A. Novotný – Vencl (A), Matašovský (C), Zámečník – Turena, V. Aschenbrenner.

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Filípek) – Kaštánek, Koudelka (A), Křečan, Hebek, Kubánek, Rájek – Herčík, A. Fiala, Pavlata – Štěpánek, D. Burda (C), Kalužík – Pilař, Jaša, Š. Bartoň – Helikar, Novotný.

    Rozhodčí: Barek, Micka – Štěpánek, Dědek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradec sice nezačal špatně, Prášek z pravého kruhu zakončoval bekhendem zajímavě. Jenže poté domácí obrana propadla a pustila Pavlatu do úniku. V něm ho sice skvěle vychytal Mrázek a udržel kotouč před brankovou čárou, ale Hradečtí nezachytili druhou vlnu, ze které zakončil do prázdné DANIEL HERČÍK – 0:1! Asistence: Dominik Pavlata, Tom Kaštánek.
    Herčík D., Pavlata D., Fiala A., Koudelka J., Kaštánek T., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Prášek J., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    01:06
    Štěpánek jenom posunul puk podél prken za Mrázkovu branku, domácí se na to konto dostali z pásma. Pro ně je to tak velmi nepříjemný start.
     
    01:44
    Dynamo je jasně lepší a klidně mohlo odskočit na 2:0! Nejprve Bartoň nedotáhl do konce zajímavou individuální akci, následně poslal puk do ohně, kde se tlačil na puk Pilař. Nepřehlednou situaci ale skvěle ukončil Mrázek!
     
    02:29
    Nahození ze středního pásma nepředstavovalo pro Viléma vůbec žádné nebezpečí. Rozehrávkou tak započal další pardubický útok a Herčík to vzal z pravého kruhu znovu na sebe, o hokejku Novotného šel ale puk do ochranné sítě.
     
    03:19
    Hebek napřáhl na modré a před Mrázkem se zjevil nikým nehlídaný Pavlata, který tečoval puk pod sebe. Netrefil jej ale tak, jak by chtěl a domácí brankář bez potíží vykopl betonem.
     
    04:05
    Adam Novotný už nabíral rychlost, zároveň ale počkal na prostřídání spoluhráčů. Jenže nepřesně nahrál, od vlastní střídačky poslal puk přímo na icing.
     
    04:33
    Zámečník to měl za brankou Pardubic těžké, nepřešel přes Burdu, který poté vytáhl hru po pravém křídle. Dostal se až před Mrázka a sehrával pod sebe pro Koudelku, jehož pokus ale letěl mimo.
     
    05:56
    Výborný tlak první hradecké formace! Hebek u mantinelu neudržel puk a od Michala Beneše přišlo nahození na bližší tyč. Vilém vyrazil jenom před sebe a Prášek společně s Matějem Benešem už skoro kotouč za brankovou čáru dostali, nakonec se to ale nepovedlo, puk projel vedle tyčky!
     
    06:38
    Hora posunul jenom pod sebe na Černého a odjel střídat. Znovu se tak se slovu dostala elitní formace Lvů, sražené nahození ale skončilo jenom v ochranné síti.
     
    07:16
    Pavlata si od prken vyjel na pravý kruh a z otočky střílel na Mrázkovu lapačku. Hradecký gólman puk jenom ztlumil a Fiala se na brankovišti pokoušel o dorážku, neúspěšně.
     
    07:55
    Další puk v ochranné síti, respektive propadl pod ní na tribuny. To je pro domácí kotel, čítající zhruba deset malých žáčků, vítaný suvenýr.
     
    08:39
    Dynamo se dlouho drželo v útočném pásmu, až nepřesná rozehrávka ho z něj vyhnala. Toho využil Hrdlička, který táhl kontr po levém křídle. Zkoušel to posléze střelou na zadní tyč, ale do prostoru tří tyčí nezamířil.
     
    09:35
    Pardubice jsou stále lepším a živějším celkem. Tentokrát jim to sice šanci nepřineslo, dobrý pohyb ale značí vybojované vhazování po pravici Mrázka.
     
    10:03
    Kalužík si klepl o přihrávku a směroval svůj pohyb k brance, ale byl odzbrojen a hra se otočila. Celek z východočeské metropole však nijak výrazněji Viléma neohrozil.
     
    10:55
    Posléze se nepovedlo obráncům Hradce vyhodit a puk nasměrovali jenom do Herčíka, který toho využil, vyjel si na levý kruh a pálil Mrázkovi nad lapačku. Domácí gólman ale tuhle situaci pokryl.
     
    11:50
    Na modré se dvakrát za sebou díky příhodnému odrazu napřáhl Havlíček. Poprvé to bylo Vilémovi do betonů, podruhé to pak schytal bránící hráč Dynama.
     
    12:35
    Prášek šikovně po vyhraném buly tlačil puk zpoza branky mezi kruhy, kde ale nikdo nebyl. Hra se poté soustředila u mantinelu a hostům byl signalizován faul. Těžko pak soudit, zda jej Matěj Beneš odvolal, nebo rozhodčí rozpažil na základě svého opravného rozhodnutí.
     
    13:20
    Veselý nabral velkou rychlost a proletěl od vlastní kasy až na kruhy. Přihrávka na Zámečníka sice nebyla již tak přesná, přesto se povedlo Lvům rozjet kombinaci. Vojtěch Aschenbrenner ale zblízka nastřelil Viléma.
     
    14:37
    Dobrým pohybem měli sice domácí delší pobyt v útočném pásmu, nic z něj ale nevytěžili, a tak mohly jít do kontru Pardubice. Pavlata si klepal o přihrávku na pravém kruhu, puk byl ale sražen mimo jeho dosah.
     
    15:58
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradecký Prášek měl jenom útok předtím největší šanci Lvů, jenže po šikovné přihrávce od Matěje Beneše nastřelil jenom vyrážečku Viléma. A tak šly Pardubice do kontru, Tadeáš Kalužík pustil za sebe na TOMÁŠE HEBKA, který pokračoval plynule v kontru a trefil se přesně k tyči – 0:2! Asistence: Tadeáš Kalužík, Daniel Burda.
    Hebek T., Burda D., Štěpánek J., Kalužík T., Křečan F., Vilém L.
    Mrázek V., Bezpalec A., Veselý Mi., Prášek J., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jan Vencl – 2 min., podrážení.
     
    16:56
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo přesilovku zrychtovalo za 19 sekund a situace je pro Hradec kritická! V první moment sice Lvi vyhodili, Jakub Koudelka ale zatahoval puk po pravém křídle okamžitě zpět. Výbornou práci mu navíc udělal Hebek, který čistě zablokoval obránce, čímž se Koudelkovi otevřelo přečíslení. To vyřešil náramně, předal na druhou stranu pro DOMINIKA PAVLATU, jenž z jedničky navyšuje už na třígólový náskok – 0:3! Asistence: Jakub Koudelka, Daniel Herčík.
    Vilém L., Pavlata D., Koudelka J., Herčík D., Hebek T., Fiala A.
    Mrázek V., Hrbek M., Pavelka J., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    17:36
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si vzali po třetí brance time-out a krátce po něm se tak trochu vrací do zápasu! Dynamo to hrálo dopředu až moc na riziko, Tomáš Hora získal puk a přesnou přihrávkou krosem vyzval do brejku ADAMA NOVOTNÉHO s Hrdličkou. Novotný to řešil sólo, stáhl si puk okolo obránce a zakončil mezi Vilémovy betony – 1:3! Asistence: Tomáš Hora.
    Novotný A., Bezpalec A., Hora T., Černý Š., Hrdlička P., Mrázek V.
    Vilém L., Kubánek A., Rájek Š., Kalužík T., Helikar J., Novotný A.
     
    18:59
    Herčík zakončoval z ostrého úhlu na levé straně, napálil ale jenom bránícího beka. Hradec pak bleskově šel dopředu, po souboji na levém křídle je ale pískán ofsajd.
     
    19:39
    Lvům se nepovedlo vyhodit na druhou stranu a přišla tak střela z levé strany. Mrázek nechtěl jít do rizika, čímž tak raději přerušil hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Více se ale v divoké první třetině nestalo. V ní hrály drtivou většinu času prim Pardubice, měly lepší pohyb a přesnější kombinaci. Také to demonstrovaly třemi góly, nejprve se už po 24 sekundách prosadil Daniel Herčík, další dva pak padly během 58 sekund, kdy se trefili Tomáš Hebek a Dominik Pavlata. Opaření domácí si vzali time-out a snížili v čase 17:36 z hole Adama Novotného, v honbě za srovnáním je ale čeká ještě dost práce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Prášek prohodil puk do středního pásma, podporu od spoluhráčů ale neměl, a tak Pardubice otočily hru k Mrázkovi.
     
    20:59
    Herčík nabral rychlost ve vlastním pásmu, obtáhl si kotouč podél obránce a už chtěl jít na kruzích do zakončení. V poslední chvíli mu byl puk ale stažen z hokejky.
     
    21:49
    Hora nejprve dal tvrdý strom Štěpánkovi na středovém kruhu, posléze byl hlavní postavou přečíslení 2 na 1! Opět byl druhým hráčem Hrdlička, opět ale přihrávku nedostal. Domácí útočník to tak vzal na sebe a pálil do ramene Viléma!
     
    22:37
    Solidní kombinace vynesla Lvům několik nepříjemných střel a závar v brankovišti. Vilém však dokázal tuhle situaci ustát a přerušit hru.
     
    22:56
    Černý si našel na modré prostor pro zakončení na střelu. Před Vilémem se rozestoupila clona a pardubický gólman musel reagovat na poslední chvíli, což se mu nakonec i povedlo.
     
    23:56
    Kalužík táhl výpad středem a ve středním pásmu chtěl nahrávat doprava, kde bylo pro spoluhráče volněji. Ale nahrávka byla nepřesná.
     
    24:08
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Adam Novotný – 2 min., nedovolené bránění.
     
    24:46
    Pardubice tak mají druhou přesilovku a nevyužily ji tak rychle, přesto drží velmi dlouho pásmo.
     
    25:07
    Hebek nalil z osy nalevo pro Herčíka, který vzal kotouč z první. Přesnost ale výrazně chyběla, a tak puk hned opustil útočné pásmo Dynama.
     
    25:42
    Po ofsajdu hostí vyhráli Lvi vhazování a vyhodili puk až na druhou stranu, respektive k Vilémovi.
     
    26:08
    Zbytek početní výhody již Hradec ubránil, přesto pokračovalo Dynamo v útoku. Herčík však dostal křížem nepřesnou nahrávku.
     
    27:12
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield na začátku 28. minuty snižuje a má rázem o co hrát! Znovu u toho byl Tomáš Hora, těžil z výborného střídání domácích barev, kdy Hora z pravého kruhu přehrával situaci na PETRA HRDLIČKU. Tomu se sice nepovedlo trefit puk z první, o to lépe si jej ale zpracoval a švihem nad Vilémovu lapačku skóruje – 2:3! Asistence: Tomáš Hora, Adam Novotný.
    Hrdlička P., Pavič D., Pavelka J., Novotný A., Hora T., Mrázek V.
    Vilém L., Křečan F., Hebek T., Herčík D., Fiala A., Pavlata D.
     
    28:01
    Šimon Bartoň (PCE) zasáhl u mantinelu ve vlastním obranném pásmu hokejkou do obličeje Hebka přímo před zraky hlavního rozhodčího. Proto dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    28:42
    Prvotní momenty přesilovky se ale domácím nedaří. Dynamu se povedlo dvakrát za sebou vyhodit až k Mrázkovi.
     
    29:15
    Po 75 sekundách přichází první přerušení hry v nerovném počtu hráčů. Vyhození pardubického obránce bylo přizvednuto do ochranné sítě a vhazuje se na pravém kruhu hradeckého útočného pásma.
     
    29:58
    Matašovský byl volný na levém kruhu a Adam Novotný mu pod tlakem puk přistrčil. Domácí kapitán mohl střílel, místo toho ale nahrával křížem na hůře postaveného spoluhráče.
     
    30:19
    A z této situace ujelo Dynamo do situace 2 na 1! Štěpánek dostal nahrávku prakticky před prázdnou, puk ale napálil z první rovnou do zadního mantinelu!
     
    31:23
    Hebek měl problémy se zpracováním puku, hned mu tak vyjel na forčeking Zámečník a situaci mu notně zkomplikoval. Bezpalec pak tedy mohl po zisku puku zkusit vysunout Horu, přihrávka ale byl dlouhá.
     
    32:29
    Na druhé straně to zkoušel Herčík, z ideální pozice ale minul a šlo se tak před Viléma, kde byl blízko srovnání Hora. Hostujícího brankáře ale nadvakrát neprostřelil a Hrdlička neuspěl ani s důrazem na brankovišti!
     
    33:25
    Prášek skvěle ubojoval souboj za brankou a nalil nad kruhy pro Matěje Beneše, který v krkolomné pozici střílel Vilémovi jenom do vyrážečky! Tlak Hradce je ale znatelný, Pardubice vyhodily čistě na icing.
     
    34:16
    Hrdlička vrátil na modrou pro Paviče, který z levé strany pálil na zadní tyč v domnění, že mu spoluhráči pomohou na teč. Tak se ale nestalo, puk jenom proletěl do oblouku.
     
    35:28
    Nepříjemný moment pro Matašovského, který blokoval sražený pokus na levém kruhu tak, že dostal přímo do obličeje. Na ledě po něm zůstaly krvavé stopy, nutno tak daný prostor vyčistit.
     
    36:03
    Matěj Beneš (MHK) nezachytil společně se svým bratrem pohyb Herčíka, byl to ale právě Matěj, který jej podrazil více viditelně. Proto jsou z toho dvě minuty pro něj.
     
    36:49
    Pardubice to zkoušely tentokrát sehrát přes pravou stranu. Zakončení z kruhu šlo ale vysoko nad, následně přišlo vyhození.
     
    37:26
    I další střídání Hradec v klidu zvládl, Pardubice navíc měly problém se založením útoku.
     
    38:00
    Napodruhé se to již Dynamu povedlo o něco lépe. Pavlata pálil z levého kruhu, výrazně tomu ale scházela přesnost a puk letěl do ochranné sítě.
     
    38:28
    Jen co se dostali Lvi z jednoho oslabení, půjdou do druhého. A to rovnou čtyřminutového, Martin Hrbek (MHK) trefil Herčíka tak nešťastně, že to je zdvojený menší trest!
     
    39:18
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned první přesilovku Dynamo využívá a odskakuje znovu na dvě branky! Všechno začalo nahození, po kterém se na kruzích snažili zakončovat Kalužík s Jašou, v obou případech ale podržel tým Mrázek. Napodruhé se to už ale hostům povedlo, Jaša zpoza branky nahrál na volného JANA HELIKARA, který prostřelil Mrázka – 2:4! Asistence: Tomáš Jaša, Tom Kaštánek.
    Helikar J., Kaštánek T., Jaša T., Rájek Š., Kalužík T., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ačkoliv byl Hradec ve druhé třetině lepším celkem, stále ztrácí dvě trefy. Po přestávce se mu začalo dařit více na puku a dostávat Dynamo pod tlak, čímž se dostal ke snížení na začátku 28. minuty, když se prosadil Petr Hrdlička. Pardubicím však pomohly přesilové hry, respektive ta čtyřminutová. V ní se 42 sekund před sirénou prosadil Jan Helikar a Dynamo tak vede 4:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl psát, že Dynamo čeká ještě minuta a čtvrt přesilovky, hosté to ale využili rychleji! Nahození do pásma po levé straně přebral Dominik Pavlata, pokračoval v útoku a křížem našel zcela nepokrytého DANIELA HERČÍKA, který to z první vzal bez problémů do odkryté brány – 2:5! Asistence: Dominik Pavlata, Jakub Koudelka.
    Herčík D., Pavlata D., Koudelka J., Hebek T., Fiala A., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Prášek J., Beneš Ma.
     
    41:29
    Herčík neodpálil puk do bezpečí a zasekl se ve středním pásmu. Hradec pak rychle otáčel hru, nepřešel však ani přes modrou.
     
    42:12
    Černý udržel puk proti napadajícímu Burdovi a přehrál na Turenu, který jenom nahazoval za hostující branku.
     
    43:06
    Pardubice se z náporu ale poměrně rychle dostaly a přejely dopředu. Kalužík hraje dobrý duel a chtěl přejít rovnou přes dva hráče. Ale to už si vzal moc velké sousto.
     
    44:29
    Na druhé straně se ukázal Michal Beneš, který si stáhl puk mimo dosah obránce a střílel z levého kruhu nad rameno Viléma. Hostující brankář si ale tenhle prostor pohlídal.
     
    45:19
    Novotný vybojoval puk ve středním pásmu a rozjel se proti Rájkovi, který ho ale dobře stínoval a odcouval. Přesto z toho byla nahrávka na Matašovského, který zkoušel ještě hrát na druhou stranu pro Vojtěcha Aschenbrennera, tady se ale mělo spíše pálit.
     
    46:29
    Po sérii několika nepřehledných situací před brankou Dynama zahrozili i hosté. Kalužík z ostrého úhlu tlačil puk pod břevno Mrázka, mířil kousek nad.
     
    47:03
    A mohlo být sníženo! Michal Beneš ujeli s Petrem Hrdličkou 2 na 1 a Hrdlička dostal možnost přidat svůj druhý gól v utkání, Vilém se proti němu ale fantasticky vytáhl betonem!
     
    47:26
    Matěj Beneš si přehodil puk a tahal to, co to jen šlo. Jenže postupně po osobních soubojích ztrácel stabilitu, až z pravého kruhu už nemohl zakončit.
     
    49:17
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Co naplat, že herně je to vyrovnané. Góly dává jenom Dynamo, a tak je to na začátku 50. minuty už 6:2. Pardubický Novotný podržel hru na modré, v ideální moment dal kotouč zcela volnému TOMOVI KAŠTÁNKOVI na levé straně, který nestřílel, nýbrž si stáhl puk mezi kruhy a skrytou střelou propálil Mrázka – 2:6! Asistence: Adam Novotný, Jan Helikar.
    Kaštánek T., Novotný A., Helikar J., Štěpánek J., Koudelka J., Vilém L.
    Mrázek V., Pavič D., Veselý Mi., Beneš Mi., Vencl J., Turena M.
     
    50:33
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo pokračuje v palebném představení a odskakuje na výsledek, který už vypadá hodně přísně. Znovu to bylo z přečíslení, Rájek na pravé straně odtáhl většinu práce, nebyl tak důsledně bráněn a dojel až na kruh, načež přesunul hru na druhou stranu, kde si najížděl DOMINIK PAVLATA. Ten už to po přesné přihrávce měl fakticky do prázdné a Mrázek to už má kruté – 2:7! Asistence: Daniel Herčík, Alex Kubánek.
    Pavlata D., Herčík D., Kubánek A., Rájek Š., Fiala A., Vilém L.
    Mrázek V., Pavič D., Pavelka J., Prášek J., Beneš Mi., Hrdlička P.
     
    52:10
    Filip Křečan (PCE) nezachytil pohyb protihráče a za brankou jej podrazil. Dostává tak dvě minuty a Hradec může alespoň korigovat.
     
    52:45
    První momenty po vyloučení ale zvládají hosté dobře, nepustili Hradec do větších příležitostí.
     
    53:33
    Novotný se postavil na pravý kruh a dostal nahrávku od Michala Beneše, načež pálil na bližší tyč. Za lapačkou Viléma to jenom cinklo!
     
    54:14
    Křečan naskočil na led a další oslabení Dynamo přežilo. Teď už jde jenom víceméně o to, jak tenhle duel výsledkově dopadne, neboť už je rozhodnuto.
     
    55:20
    Kalužík po naskočení na led za to vzal, rychle objel obránce a střílel, jeho částečně sražený pokus ale zamířil do mantinelu.
     
    56:06
    V kontru si to Pardubice rychle rozhodily a Burda dostal přesnou přihrávku na pravou stranu, odkrytou branku ale i za přispění zákroku Mrázka nechytil!
     
    58:06
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nezabalili a přidávají třetí gól. Vojtěch Aschenbrenner podržel puk na levé straně a shodil jej zpátky na modrou pro MATĚJE HAVLÍČKA, který si počkal na ideální moment a přesnou střelou do vinglu koriguje – 3:7! Asistence: Vojtěch Aschenbrenner.
    Havlíček M., Aschenbrenner V., Matašovský M., Hrdlička P., Pavelka J., Mrázek V.
    Vilém L., Kaštánek T., Rájek Š., Jaša T., Bartoň Š., Helikar J.
     
    59:10
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    50 sekund před koncem už ten výsledek nevypadá na první dobrou tak děsivě! Prášek udržel puk na mantinelu, posunul jej do středního pásma na Tomáše Horu, který vedl útok do rozhozené obrany Pardubic. Nezakončoval, ale předal nalevo pro ADAMA NOVOTNÉHO, který i s trochou štěstí přehodil beton ležícího Viléma – 4:7! Asistence: Tomáš Hora, Jaroslav Prášek.
    Mrázek V., Novotný A., Hora T., Prášek J., Hrbek M., Bezpalec A.
    Vilém L., Koudelka J., Hebek T., Kalužík T., Jaša T., Bartoň Š.
     
    Konec zápasu.
     
    Divoká třetí třetina nabídla pět branek, celkově pak v zápase padlo 11 gólů. Herně to přitom nebylo tak jednoznačné, Dynamo ale svoje šance včetně přesilovek proměňovalo a v polovině 51. minuty se dostalo do vedení 7:2. To již tak bylo o utkání dávno rozhodnuto, přesto se ale Lvům zadařilo snížit. Góly v poslední dvouminutovce alespoň korigovali na 4:7, ale i tak si v prvním ostrém derby pro tento ročník zapisují prohru.
     
    Z mé strany je to tímto vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy jindy se budu u hokeje těšit znovu na počtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 78 diváků. (18:06:06)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. A. Novotný (T. Hora), 28. Hrdlička (T. Hora, A. Novotný), 59. Havlíček (V. Aschenbrenner), 60. A. Novotný (T. Hora, Prášek) – 1. Herčík (Pavlata, Kaštánek), 16. Hebek (Kalužík, D. Burda), 17. Pavlata (Koudelka, Herčík), 40. Helikar (Jaša, Kaštánek), 41. Herčík (Pavlata, Koudelka), 50. Kaštánek (Novotný, Helikar), 51. Pavlata (Herčík, Kubánek)


    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Havlíček, Pavič, Bezpalec, Mi. Veselý, Hrbek, Pavelka – Ma. Beneš, Mi. Beneš, Prášek – Hrdlička, T. Hora, A. Novotný – Vencl (A), Matašovský (C), Zámečník – Turena, V. Aschenbrenner.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Filípek) – Kaštánek, Koudelka (A), Křečan, Hebek, Kubánek, Rájek – Herčík, A. Fiala, Pavlata – Štěpánek, D. Burda (C), Kalužík – Pilař, Jaša, Š. Bartoň – Helikar, Novotný.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Barek, Micka – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 78
    bahis siteleri