Mountfield HK – Pardubice 4:7 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:4 (2:3 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 6:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Přerov 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:7 (1:3, 1:1, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 11.12.2023, 15:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    59:10
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    50 sekund před koncem už ten výsledek nevypadá na první dobrou tak děsivě! Prášek udržel puk na mantinelu, posunul jej do středního pásma na Tomáše Horu, který vedl útok do rozhozené obrany Pardubic. Nezakončoval, ale předal nalevo pro ADAMA NOVOTNÉHO, který i s trochou štěstí přehodil beton ležícího Viléma – 4:7! Asistence: Tomáš Hora, Jaroslav Prášek.
    Mrázek V., Novotný A., Hora T., Prášek J., Hrbek M., Bezpalec A.
    Vilém L., Koudelka J., Hebek T., Kalužík T., Jaša T., Bartoň Š.
     
    58:06
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nezabalili a přidávají třetí gól. Vojtěch Aschenbrenner podržel puk na levé straně a shodil jej zpátky na modrou pro MATĚJE HAVLÍČKA, který si počkal na ideální moment a přesnou střelou do vinglu koriguje – 3:7! Asistence: Vojtěch Aschenbrenner.
    Havlíček M., Aschenbrenner V., Matašovský M., Hrdlička P., Pavelka J., Mrázek V.
    Vilém L., Kaštánek T., Rájek Š., Jaša T., Bartoň Š., Helikar J.
     
    50:33
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo pokračuje v palebném představení a odskakuje na výsledek, který už vypadá hodně přísně. Znovu to bylo z přečíslení, Rájek na pravé straně odtáhl většinu práce, nebyl tak důsledně bráněn a dojel až na kruh, načež přesunul hru na druhou stranu, kde si najížděl DOMINIK PAVLATA. Ten už to po přesné přihrávce měl fakticky do prázdné a Mrázek to už má kruté – 2:7! Asistence: Daniel Herčík, Alex Kubánek.
    Pavlata D., Herčík D., Kubánek A., Rájek Š., Fiala A., Vilém L.
    Mrázek V., Pavič D., Pavelka J., Prášek J., Beneš Mi., Hrdlička P.
     
    49:17
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Co naplat, že herně je to vyrovnané. Góly dává jenom Dynamo, a tak je to na začátku 50. minuty už 6:2. Pardubický Novotný podržel hru na modré, v ideální moment dal kotouč zcela volnému TOMOVI KAŠTÁNKOVI na levé straně, který nestřílel, nýbrž si stáhl puk mezi kruhy a skrytou střelou propálil Mrázka – 2:6! Asistence: Adam Novotný, Jan Helikar.
    Kaštánek T., Novotný A., Helikar J., Štěpánek J., Koudelka J., Vilém L.
    Mrázek V., Pavič D., Veselý Mi., Beneš Mi., Vencl J., Turena M.
     
    40:22
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl psát, že Dynamo čeká ještě minuta a čtvrt přesilovky, hosté to ale využili rychleji! Nahození do pásma po levé straně přebral Dominik Pavlata, pokračoval v útoku a křížem našel zcela nepokrytého DANIELA HERČÍKA, který to z první vzal bez problémů do odkryté brány – 2:5! Asistence: Dominik Pavlata, Jakub Koudelka.
    Herčík D., Pavlata D., Koudelka J., Hebek T., Fiala A., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Prášek J., Beneš Ma.
     
    39:18
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned první přesilovku Dynamo využívá a odskakuje znovu na dvě branky! Všechno začalo nahození, po kterém se na kruzích snažili zakončovat Kalužík s Jašou, v obou případech ale podržel tým Mrázek. Napodruhé se to už ale hostům povedlo, Jaša zpoza branky nahrál na volného JANA HELIKARA, který prostřelil Mrázka – 2:4! Asistence: Tomáš Jaša, Tom Kaštánek.
    Helikar J., Kaštánek T., Jaša T., Rájek Š., Kalužík T., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    27:12
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield na začátku 28. minuty snižuje a má rázem o co hrát! Znovu u toho byl Tomáš Hora, těžil z výborného střídání domácích barev, kdy Hora z pravého kruhu přehrával situaci na PETRA HRDLIČKU. Tomu se sice nepovedlo trefit puk z první, o to lépe si jej ale zpracoval a švihem nad Vilémovu lapačku skóruje – 2:3! Asistence: Tomáš Hora, Adam Novotný.
    Hrdlička P., Pavič D., Pavelka J., Novotný A., Hora T., Mrázek V.
    Vilém L., Křečan F., Hebek T., Herčík D., Fiala A., Pavlata D.
     
    17:36
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si vzali po třetí brance time-out a krátce po něm se tak trochu vrací do zápasu! Dynamo to hrálo dopředu až moc na riziko, Tomáš Hora získal puk a přesnou přihrávkou krosem vyzval do brejku ADAMA NOVOTNÉHO s Hrdličkou. Novotný to řešil sólo, stáhl si puk okolo obránce a zakončil mezi Vilémovy betony – 1:3! Asistence: Tomáš Hora.
    Novotný A., Bezpalec A., Hora T., Černý Š., Hrdlička P., Mrázek V.
    Vilém L., Kubánek A., Rájek Š., Kalužík T., Helikar J., Novotný A.
     
    16:56
    6/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo přesilovku zrychtovalo za 19 sekund a situace je pro Hradec kritická! V první moment sice Lvi vyhodili, Jakub Koudelka ale zatahoval puk po pravém křídle okamžitě zpět. Výbornou práci mu navíc udělal Hebek, který čistě zablokoval obránce, čímž se Koudelkovi otevřelo přečíslení. To vyřešil náramně, předal na druhou stranu pro DOMINIKA PAVLATU, jenž z jedničky navyšuje už na třígólový náskok – 0:3! Asistence: Jakub Koudelka, Daniel Herčík.
    Vilém L., Pavlata D., Koudelka J., Herčík D., Hebek T., Fiala A.
    Mrázek V., Hrbek M., Pavelka J., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    15:58
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradecký Prášek měl jenom útok předtím největší šanci Lvů, jenže po šikovné přihrávce od Matěje Beneše nastřelil jenom vyrážečku Viléma. A tak šly Pardubice do kontru, Tadeáš Kalužík pustil za sebe na TOMÁŠE HEBKA, který pokračoval plynule v kontru a trefil se přesně k tyči – 0:2! Asistence: Tadeáš Kalužík, Daniel Burda.
    Hebek T., Burda D., Štěpánek J., Kalužík T., Křečan F., Vilém L.
    Mrázek V., Bezpalec A., Veselý Mi., Prášek J., Beneš Mi., Beneš Ma.
     
    00:24
    6/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradec sice nezačal špatně, Prášek z pravého kruhu zakončoval bekhendem zajímavě. Jenže poté domácí obrana propadla a pustila Pavlatu do úniku. V něm ho sice skvěle vychytal Mrázek a udržel kotouč před brankovou čárou, ale Hradečtí nezachytili druhou vlnu, ze které zakončil do prázdné DANIEL HERČÍK – 0:1! Asistence: Dominik Pavlata, Tom Kaštánek.
    Herčík D., Pavlata D., Fiala A., Koudelka J., Kaštánek T., Vilém L.
    Mrázek V., Černý Š., Havlíček M., Prášek J., Beneš Mi., Beneš Ma.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. A. Novotný (T. Hora), 28. Hrdlička (T. Hora, A. Novotný), 59. Havlíček (V. Aschenbrenner), 60. A. Novotný (T. Hora, Prášek) – 1. Herčík (Pavlata, Kaštánek), 16. Hebek (Kalužík, D. Burda), 17. Pavlata (Koudelka, Herčík), 40. Helikar (Jaša, Kaštánek), 41. Herčík (Pavlata, Koudelka), 50. Kaštánek (Novotný, Helikar), 51. Pavlata (Herčík, Kubánek)


    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Havlíček, Pavič, Bezpalec, Mi. Veselý, Hrbek, Pavelka – Ma. Beneš, Mi. Beneš, Prášek – Hrdlička, T. Hora, A. Novotný – Vencl (A), Matašovský (C), Zámečník – Turena, V. Aschenbrenner.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Filípek) – Kaštánek, Koudelka (A), Křečan, Hebek, Kubánek, Rájek – Herčík, A. Fiala, Pavlata – Štěpánek, D. Burda (C), Kalužík – Pilař, Jaša, Š. Bartoň – Helikar, Novotný.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Barek, Micka – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 78
    bahis siteleri