Slovensko – Finsko 3:4 (po pr.) | Česko – Švédsko cz 2:5 (kon.)
po prodl.
Slovensko
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
Finsko
Čtvrtek 14.12.2023, 15:00 • Rocknet Arena (Chomutov) • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    60:17 Emma EKOLUOMA - 3:4
     
    60:17
    Finsko právě vstřelilo branku!

    To bylo rychlé. Tallinenová si udělala prostor v pravé části útočné třetiny. EMMA EKOLUOMA si v rychlosti sjela před branku a tečovala střílenou přihrávku do branky. Asistence: Tuuli Tallinen.
    50:55 Ema TÓTHOVÁ - 3:3
     
    50:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    EMA TÓTHOVÁ z ničeho nic přebruslila celou finskou obranu a pronikla do úniku. Byla faulovaná, ale i tak procedila puk pod finskou brankářkou do branky. Bez asistence.
    44:28 Abigail BYSKATA - 2:3
     
    44:28
    Finsko právě vstřelilo branku!

    ABIGAIL BYSKATA se vydala ve vlastním oslabení na menší vyjížďkou, kterou zakončila parádně. V situaci dva na 1 to vzala na sebe. Z kruhu vystřelila na zadní tyč a o tyč dostala puk za záda Debnárové. Asistence: Nanna Timonen.
    34:49 BEŇÁKOVÁ - 2:2
     
    34:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Slovenky prohrály buly, ale to je vůbec nemusí mrzet. Blichová za brankou puk vybojovala a hodila jej do brankoviště. Tam stála připravená LILIEN BEŇÁKOVÁ, která jej doklepla do finské branky. Asistence: Tatiana Blichová.
    31:54 STEN - 1:2
     
    31:54
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Nenápadný gól. Kuusisto zkusila z rohu překvapit Denárovou. Ta puk vyrazila, ale na JANNIKU STEN už byla krátká. Asistence: Julia Kuusisto.
    28:02 TÓTHOVÁ - 1:1
     
    28:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    EMA TÓTHOVÁ tušila záměry Finek. V jejich útočném pásmu se zmocnila puku a jela sama na finskou branku. Naznačila kličku do bekhendu a poté ji stáhla do forhendu a excelentně zakončila. Bez asistence.
    13:27 TALLINEN - 0:1
     
    13:27
    Finsko právě vstřelilo branku!

    TUULI TALLINEN byla na konci souhry, která proběhla na brankovišti Slovenek. Finky tak využívají přesilovou hru.. Asistence: Julia Kuusisto a Emma Ekoluoma.

    Karel Geba

    Branky a nahrávky: 29. Tóthová, 35. Beňáková (Blichová), 51. Tóthová – 14. Tallinen (Kuusisto, Ekoluoma), 32. Sten (Kuusisto), 45. Byskata (Timonen), 61. Ekoluoma (Tallinen)


    Slovensko: Debnárová (Kubaniová) – Krákorová (A), Mateičková, Halušková, Kostková, Macková, Masláková, Vlcková, Nogová – Lacková, Beňaková, Blichová (C), Paulínyová, Tóthová, Karkošková, Lačná, Komloš, Tomaštíková, Feniková, Juríková
    Trenér: Gabriela Sabolová

    Finsko: Kuja-Halkola (Huovinen) – Ojala, Tallinen (C), Timonen, Andersson, Holopainen, Holmberg, Lamberg, Byskata (A), SIekkinen, Ekoluoma (A), Lehikoinen, Tapani, Loponen, Nurmisto, Kankkunen, Julkunen, Siivonen Kuusisto, Sten
    Trenér: Mira Kuisma

    Rozhodčí: Svobodová, Hammar – Hájková, Monard

    Diváci: 53
    bahis siteleri