Slovensko – Finsko 3:4 (po pr.) | Česko – Švédsko cz 2:5 (kon.)
po prodl.
Slovensko
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
Finsko
Čtvrtek 14.12.2023, 15:00 • Rocknet Arena (Chomutov) • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    60:17 Emma EKOLUOMA - 3:4
     
    60:17
    Finsko právě vstřelilo branku!

    To bylo rychlé. Tallinenová si udělala prostor v pravé části útočné třetiny. EMMA EKOLUOMA si v rychlosti sjela před branku a tečovala střílenou přihrávku do branky. Asistence: Tuuli Tallinen.
     
    59:20
    Debnárová teď svůj celek podržela. Ekoluomaová pálila z mezikruží.
     
    58:40
    Finská hráčka jela na Debnárovou sama, ale těsně na zádech měla slovenkou obránkyni. Ta ji zamezila udělat kličku do bekhendu.
     
    57:30
    Ojalová pálila od modré čáry a střela byla dvakrát tečovná, ale Debnárová si s ní v poslední chvíli poradila.
     
    53:30
    Debnárová chytá tečovanou střelu, to bylo nebezpečné.
     
    51:20
    Debnárová teď zachránila Slovensko. Nejdříve pod sebou schovala puk po velkém závaru před brankou a poté vychytala střílející Ojalovou.
    50:55 Ema TÓTHOVÁ - 3:3
     
    50:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    EMA TÓTHOVÁ z ničeho nic přebruslila celou finskou obranu a pronikla do úniku. Byla faulovaná, ale i tak procedila puk pod finskou brankářkou do branky. Bez asistence.
     
    47:29
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Julkunen – 2 min., sekání.

    Julkunenová si při dorážce sekla do slovenské brankářky, za což půjde odpykat trest.
     
    47:20
    Julkunenová zpracovala puk na pravém křídle. Zkusila vystřelit přes obránkyni, ta puk srazila pod sebe. Julkunenová jej dojela a ještě zkusila dorážet. Poté i zpacifikovaly slovenské hokejistky.
    44:28 Abigail BYSKATA - 2:3
     
    44:28
    Finsko právě vstřelilo branku!

    ABIGAIL BYSKATA se vydala ve vlastním oslabení na menší vyjížďkou, kterou zakončila parádně. V situaci dva na 1 to vzala na sebe. Z kruhu vystřelila na zadní tyč a o tyč dostala puk za záda Debnárové. Asistence: Nanna Timonen.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Holmberg – 2 min., nedovolené bránění.

    Holmbergová nekompromisně sestřelila slovenskou hokejistku bez puku, a tak si Slovenky zahrají svou první početní výhodu.
     
    41:00
    Finské hokejistky si střelu nevypracovaly, a tak to zkusily přes sílu. Nahodily puk do brankoviště a šly po něm. Debnárová už ležela na zemi a měla tak napůl puk pod kontrolou. Nakonec Finky puk do branky dorazily, ale rozhočí odpískala postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    40:00
    Slovenky ujely ve dvou na samotnou finskou brankářku. Puk si mezi sebou přehrály a jedna z nich zakončila. Gól nejdříve platil, ale po přezkoumání nebyl uznán, protože padl po čase.
     
    39:51
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Blichová – 2 min., sekání.

    V souboji o puk v obranném pásmu použila kapitánka nepřiměřenou sílu a půjde si odpočnout.
    34:49 BEŇÁKOVÁ - 2:2
     
    34:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Slovenky prohrály buly, ale to je vůbec nemusí mrzet. Blichová za brankou puk vybojovala a hodila jej do brankoviště. Tam stála připravená LILIEN BEŇÁKOVÁ, která jej doklepla do finské branky. Asistence: Tatiana Blichová.
     
    33:00
    Velké šance na straně Suomi. Kankunenová se proháčkovala až před slovenskou klec, ale nevystřelila a zajela za branku. Debnárová mezi tím odklouzala mimo brankoviště. Kankunenová nabídla prázdnou klec své spolurháčce, jejíž projektil byl zblokován nad branku.
    31:54 STEN - 1:2
     
    31:54
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Nenápadný gól. Kuusisto zkusila z rohu překvapit Denárovou. Ta puk vyrazila, ale na JANNIKU STEN už byla krátká. Asistence: Julia Kuusisto.
     
    31:50
    Siivonenová to opět zkusila a prošlo ji to! Prokličkovala se přes dvě slovenské hráčky, ale kličkou na Debnárovou neuspěla. Finky hrají v útočném pásmu.
    28:02 TÓTHOVÁ - 1:1
     
    28:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    EMA TÓTHOVÁ tušila záměry Finek. V jejich útočném pásmu se zmocnila puku a jela sama na finskou branku. Naznačila kličku do bekhendu a poté ji stáhla do forhendu a excelentně zakončila. Bez asistence.
     
    27:30
    Teď se do dobré střelecké pozice dostala jedna z obránkyň po kolmici přes pásmo, ale se střelou dlouho čekala. Debnárová se stihla přesunout.
     
    26:24
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Paulínyová – 2 min., hákování.

    Paulínyová nestíhala, a tak si při vracení se do obrany pomohla svou holí. To bude třetí početní výhoda pro borky v bílém.
     
    26:00
    Ekuluoma se teď proháčkovala až k Debnárové, tu také chtěla oklamat kličkou, ale slovenská brankářka situace skvěle vybruslila a svou soupeřku vytlačila do rohu.
     
    23:30
    Nakonec z toho byla šance. Střela od obránkyně se odrazila na hůl Byskataové, která si ještě puk dala na dlouho hůl, přičemž dorážela. Debnárová ale skvělým rozklekem vyrazila do rohu.
     
    22:00
    Slovenská hráčka, nevím přesně jaká, nabrala rychlost a svým tělem ke kotouči nikoho jiného nepustila. Projela až před finskou gólmanku, která měla se střelou mezi betony problém.
     
    21:20
    První šance Finek ve druhé třetině. Ty se lehce dostávají do středu třetiny, ale zatím nevystřelily z forhandu. Opět letěla bekhendová rána, ale znovu nad branku.
     
    19:00
    Nastal další zámek Finek. Debnárová navíc měla velké štěstí, že rána z vrcholu kruhů minula branku.
     
    17:00
    Anderssonová teď projela slovenskou obranou jako nůž máslem. Debnárová ale zakončení ustála.
    13:27 TALLINEN - 0:1
     
    13:27
    Finsko právě vstřelilo branku!

    TUULI TALLINEN byla na konci souhry, která proběhla na brankovišti Slovenek. Finky tak využívají přesilovou hru.. Asistence: Julia Kuusisto a Emma Ekoluoma.
     
    13:09
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Macková – 2 min., hákování.

    Macková v rohu faulovala, když si potáhla rychlejší Finku.
     
    11:20
    Siivonenová ve velké šanci! Vyražený kotouč pohotově dorážela bekhendem, ten ale o pár čísel minul pravo šibenici.
     
    10:40
    Velký závar před brankou slovenských borec. Debnárová naštěstí pro ně puk zalehla.
     
    09:10
    Nurmistová projela celé hřiště. Jako levačka to měla na levé straně na bekhend, a tak zkusila překvapit zadovkou naslepo. Puk doputoval nakonec na hůl Ekoluomaové. Ta si vybruslila lehce do strany, ale trefila Debnárovou do břicha.
     
    07:30
    Loponenová zkusila doklepnout puk do branky po nedůrazu Slovenek.
     
    04:30
    Siivonenová dostala průnikovou přihrávku skrze útočné pásmo a byla sama pře brankou, ale puk se ji nepovedlo propasírovat mezi ruku a beton slovenské strážkyni svatyně.
     
    02:25
    Andersson tvrdě střílela od modré čáry. Slovenská brankářka zasáhla ramenem.
     
    01:38
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Lacná – 2 min., nedovolená hra tělem.

    Slovenka finskou hokejistku lehce dohrála u mantinelu, ta to neustála, a proto se pískalo.

    Karel Geba

    Branky a nahrávky: 29. Tóthová, 35. Beňáková (Blichová), 51. Tóthová – 14. Tallinen (Kuusisto, Ekoluoma), 32. Sten (Kuusisto), 45. Byskata (Timonen), 61. Ekoluoma (Tallinen)


    Slovensko: Debnárová (Kubaniová) – Krákorová (A), Mateičková, Halušková, Kostková, Macková, Masláková, Vlcková, Nogová – Lacková, Beňaková, Blichová (C), Paulínyová, Tóthová, Karkošková, Lačná, Komloš, Tomaštíková, Feniková, Juríková
    Trenér: Gabriela Sabolová

    Finsko: Kuja-Halkola (Huovinen) – Ojala, Tallinen (C), Timonen, Andersson, Holopainen, Holmberg, Lamberg, Byskata (A), SIekkinen, Ekoluoma (A), Lehikoinen, Tapani, Loponen, Nurmisto, Kankkunen, Julkunen, Siivonen Kuusisto, Sten
    Trenér: Mira Kuisma

    Rozhodčí: Svobodová, Hammar – Hájková, Monard

    Diváci: 53
    bahis siteleri