Slovensko – Švédsko 2:6 (kon.) | Česko – Finsko cz 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
Švédsko
Pátek 15.12.2023, 15:00 • Rocknet aréna, Chomutov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    57:19 Sophia PAULÍNYOVÁ - 2:6
     
    57:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z trestné lavice si SOPHIA PAULÍNYOVÁ naskočila rovnou do samostatného nájezdu, převzala oblouček do jízdy, který prošel mezi bruslemi švédské obránkyně, a krásným blafákem po ledě snižuje. Asistence: Blanka Kostková.
    39:34 Hilda SVENSSONOVÁ - 1:6
     
    39:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Leijonhielmová se prosmýkla od mantinelu až mezi kruhy, po kličce sice v pádu zakončila po ledě slabě, ale kotouč dokázala usměrnit u tyčky do sítě číhající HILDA SVENSSONOVÁ. Asistence: Isabelle Leijonhielmová a Stella Sjöbergová.
    34:34 Ebba HEDQVISTOVÁ - 1:5
     
    34:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Odražený kotouč od tyče po střele Hildy Svenssonové zachytila EBBA HEDQVISTOVÁ, vyměnila si s ní přes šíři pásma kotouč a z pokleku ho v pokračující přesilovce posílá k odkrtyté tyči. Asistence: Hilda Svenssonová.
    27:53 Gabriela LAČNÁ - 1:4
     
    27:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Velká radost Slovenek po šílené hrubce švédské brankářky Palmlövové. Ta pustila mezi betony nahození, které na ni vyslala od pravého mantinelu z rychlého protiútoku po skvělé křížné přihrávce Tomaštíkové GABRIELA LAČNÁ. Bez asistence.
    23:21 Moa JOHANNESSONOVÁ - 0:4
     
    23:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu získala kotouč MOA JOHANNESSONOVÁ a po přejetí modré čáry zakončila zápěstím z uctivé vzdálenosti pod víko. Asistence: Vega Milforsová a Tilde Utbultová.
    21:05 Ella HELLMANOVÁ - 0:3
     
    21:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Slovenská hráčka uklouzla nikým neatakována s pukem na holi za vlastní bránou, následovaly dvě rychlé přihrávky a kotouč zametla po ledě do brány z mezikruží ELLA HELLMANOVÁ. Asistence: H. Svenssonová a Isabelle Leijonhielmová.
    14:46 Lovisa ENGSTRÖMOVÁ - 0:2
     
    14:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skandinávky udržely kotouč u mantinelu za slovenskou bránou, odkud rozjela pěkný slalom LOVISA ENGSTRÖMOVÁ a zblízka po ledě překonává Kubaniovou. V nepřehledné situaci nebylo zřejmé, zda puk přešel čáru rovnou, nebo až po odrazu o některou z bránících hráček. Asistence: Emma Rehnová.
    4:03 Isabelle LEIJONHIELMOVÁ - 0:1
     
    4:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Průnik kolem slovenské klece ještě zpoza ní k tyči nezakončila ISABELLE LEIJONHIELMOVÁ, ale sama si našla vyražený kotouč a z mezikruží ho pěkně zvedla do šibenice. Asistence: Hilda Svenssonová.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 28. Lačná, 58. Paulínyová (Kostková) – 5. Leijonhielmová (H. Svenssonová), 15. Engströmová (Rehnová), 22. Hellmanová (H. Svenssonová, Leijonhielmová), 24. Johannessonová (Milforsová, Utbultová), 35. Hedqvistová (H. Svenssonová), 40. H. Svenssonová (Leijonhielmová, Sjöbergová)


    Slovensko: Kubaniová (41. Debnárová) – Krákorová, Mateičková, Kostková, Halušková, Macková, Masláková, Vlčková, Nogová – Lacková, Beňáková, Blichová /C/ – Karkošková, Tóthová, Paulínyová – Tomaštíková, Komlosová, Lačná – Feniková, Juríková
    Trenér: Sabolová

    Švédsko: Palmlövová (Helgeová) – Nattochdagová, N. Svenssonová, Åbergová, Georgnyová, Hollströmová, Erikssonová – Danielssonová, Hedqvistová /C/, Hallinová – Hellmanová, H. Svenssonová, Leijonhielmová – Engströmová, Rehnová, Hallbecková – Milforsová, Johannessonová, Utbultová – Sjöbergová
    Trenér: Karlsson

    Rozhodčí: Svobodová, Zedníková – Smetková (CZE), Monard (SUI)

    Diváci: 48
    bahis siteleri