Nový Jičín – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 1:8 (kon.) | Kopřivnice – Vyškov 4:3 (kon.)
Šumperk – Žďár n/S 9:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 2:3 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 6:3 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Příbram – Hronov 7:6 (1:0 po s.n.) | Písek – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Cheb – Děčín 3:2 (3:1 po s.n.) | Řisuty – Benátky n/J 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Řisuty
4:5 (2:0, 1:1, 1:3 - 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 16.12.2023, 18:30 • VSH Slaný, Zimní stadion • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Už to vypadalo, že utkání budou muset rozsoudit dovednostní disciplíny. K Milanu Antošovi ale puk vyplaval do slotu, ten se do něj opřel a rozhodl o výhře svého celku. (23:27:46)
     
    Konec zápasu.
    64:59 Milan ANTOŠ - 4:5
     
    64:59
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto, to je krutý konec pro domácí! MILAN ANTOŠ kompletuje sekundu před koncem prodloužení hattrick, comeback a zajišťuje pro svůj tým bonusový bod navíc. Benátecká pětačtyřicítka si najela do slotu na nahrávku z rohu a ranou z první rozhodla. Asistence: Lukáš Kučera.
     
    60:55
    Domácí ale tuto šanci a ukončení utkání nevyužili, a tak se pokračuje v prodloužení tři na tři.
     
    60:54
    Obrovská šance pro domácí! Milan Antoš se dopustil sekání na protihráči v samostatném úniku, a tak pojedou Řisutští trestné střílení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí dvacetiminutovce dokázali Benátky zařadit o mnoho efektivnější stupeň přesnosti a díky třem brankám stav srovnat. Na počátku závěrečné periody sice dokázal na 4:1 dostat stav utkání Ondřej Volráb, avšak následné tři branky bez odpovědi z holí Jiřího Hozáka a dvougólového Milana Antoše poslaly do Benátek minimálně bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    58:54 Milan ANTOŠ - 4:4
     
    58:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Už to pro domácí vypadalo v dnešním duelu vcelku nadějně, nakonec se ale hosté dotáhli a díky brance MILANA ANTOŠE ve dvojnásobné početní výhodě, který zamířil nepříjemnou střelou nad beton, je skóre srovnané! Asistence: Ivan Lytvynov, Václav Jankovský.
     
    57:51
    Dvojitý trest pro domácí barvy! Petr Janeček míří na trestnou lavici za krosček a zároveň pykají Řisuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Dokáží se ještě Benátky vzedmout a vyrovnat?
     
    53:44
    Avšak Benátkám se cesta ke srovnání značně komplikuje. Michal Vágner totiž putuje něco málo přes šest minut do konce třetí třetiny na trestnou lavici za podrážení, a tak jde jeho tým do čtyř.
    47:17 Milan ANTOŠ - 4:3
     
    47:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A hosté ve své přesilové hře konečně skórují a dotahují se na rozdíl jediné branky! Autorem trefy je MILAN ANTOŠ, jenž vypálil z prostoru levého kruhu mezi ruku a tělo. Asistence: Ivan Lytvynov, Jiří Hozák.
     
    47:02
    A po delší odmlce si zahrají početní výhodu znovu hosté. Sebastian Janda míří na trestnou lavici za sekání. Ideální příležitost pro Benátky na další snížení.
    45:47 Jiří HOZÁK - 4:2
     
    45:47
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A hosté snižují ihned po vyhraném buly v útočném pásmu! Vojtěch Havlas vyhrál vhazování a záhy jej poslal na JIŘÍHO HOZÁKA, který na nic nečekal a ihned vypálil. Jeho rána prolétla nad ramenem Petra Pánka a vymetla horní část jeho klece. Asistence: Vojtěch Havlas.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 1. Chamrád (Růžička, Bílek), 14. Volráb (Bílek, Patyk), 32. Bílek (K. Pejchal, Růžička), 42. Volráb (Zich, Bílek) – 23. J. Dvořák (Antoš), 46. Hozák (Havlas), 48. Antoš (Lytvynov, Hozák), 59. Antoš (Lytvynov, Jankovský), 65. Antoš (L. Kučera)


    HC Řisuty: Pánek (Zeithaml) – Zich, Strnad, Volráb, Malovický, Růžička, Kolářík, Janda – Janeček, Řepka, Okegawa – Pulda, Patyk, Výrut – Chamrád, Čech, Bílek (C) – K. Pejchal.
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Benátky nad Jizerou: Brázdil (Hradiský) – Lytvynov, V. Čížek, Klodner, Kliment, Antoš, M. Němeček – L. Kučera, Šafránek (C), Jankovský – J. Dvořák, Vágner, Hejňák – Havlas (A), Hozák (A), Zumr.
    Trenér: Martin Novák

    Rozhodčí: Pastier – Jurak, Landsmann
    bahis siteleri