Česko – Německo cz 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (3:0, 0:0, 3:1)
Německo
Sobota 16.12.2023, 13:30Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Česko zvládlo duel s Německem a vítězí vysoko 6:1. O svém triumfu Češky rozhodly už v první části, kdy se dvakrát trefila Hymlárová a jednu branku přidala Křížová. V prostřední periodě na ledě dominovaly defenzivy. Ve třetí části se prosadila Mrázová. Za Německo poté snížila Luisa Welckeová, nicméně Mlýnková a Radová pojistily český triumf. (15:49:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Ještě jedna přesilovka pro Německo. Tereza Radová dostává dvě minuty za krosček.
     
    59:15
    Češky už utkání pouze dohrávají. Hokejistky v bílém dnes předvedly vynikající výkon a s chutí si zastřílely.
     
    58:34
    Pištěková dostala krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud mohla vypálit, ale v poslední chvíli trefila jen soupeřku v černém dresu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Sára Čajanová dvakrát objela útočné pásmu a sama se dostala do zakončení. Její sražený pokus prolétl těsně vedle zadní tyče.
     
    57:09
    Před německou branku přiletěla další přihrávka z rohu ledové plochy. K puku se dostala jedna z hráček v černém, která puk vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    56:30
    Mrázová vypálila z pravého kruhu, jenže německá brankářka její ránu viděla a bez problémů kotouč schovala ve výstroji.
     
    56:05
    Česká brankářka vyrazila ven z branky a pomohla spoluhráčkám se zrychlením založení útoku.
     
    55:40
    Němky se ještě snaží alespoň zkorigovat stav utkání, nicméně Lilli Welckeová neměla z ostrého úhlu moc šancí na překonání brankářky.
     
    54:44
    Hesová si musela pohlídat mezírku mezi betony, kam směřoval odražený kotouč. Česká brankářka jen potvrdila svůj vynikající výkon.
     
    54:15
    Němky se vydaly vpřed, jenže dvojice hráček v černém neměla proti čtyřem českým hokejistkám šanci na zakončení.
    53:17 RADOVÁ - 6:1
     
    53:17
    Česko právě vstřelilo branku! Česká exhibice stále nekončí! TEREZA RADOVÁ se z levého kruhu opřela do odraženého kotouče a nekompromisní dělovkou nedala německé brankářce šanci! Asistence: Kristýna Pátková, Noemi Neubauerová.
     
    53:00
    Po dalším souboji v obranném pásmu českého týmu vyletěl kotouč mimo hrací plochu. Sudí vytahují vhazování za modrou čáru do středního pásma.
     
    52:40
    Češky se z tlaku Německa vymanily vyhozením kotouče po hrazení. Kotouč nakonec skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    52:00
    Tereza Vanišová sice dopravila kotouč za brankovou čáru, ale rozhodčí ukazuje, že tento gól platit nebude!
     
    51:43
    Další německé vyhození si pohlídala Tereza Vanišová, která je dnes prakticky všude. Němky po nepřesnosti vyrazily na střídačku.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Hymlárová (Vanišová), 14. Hymlárová (Vanišová, Tejralová), 18. Křížová (Vanišová), 41. Mlýnková (Tejralová), 47. Mlýnková (Mrázová), 54. Radová (Pátková, Neubauerová) – 47. Lu. Welckeová (Li. Welckeová)


    Česko: Hesová (Švejdová) – Tejralová (C), Čajanová, Pejšová, Seroiszková, Radová, Lásková, Trnková – Pištěková, Mrázová (A), Mlýnková – Křížová (A), Hymlárová, Vanišová – Přibylová, Neubauerová, Kalová – Haasová, Gruntová, Pátková
    Německo: Hemmerlová (Brammenová) – Gleissnerová (C), Schaffrathová, Mayerová, Strobelová, Botthofová, Sabusová, Vetterová, Schmitzová – Eisenschmidová (A), Schieferová, Christofová – Wágnerová, Feldmeierová, Amortová – Li. Welcková, Lu. Welckeová, Voigtová – Schmitzová, Kleinová, Millerová
    bahis siteleri