Humenné – Spišská N. Ves 6:3 (kon.) | Košice – Michalovce 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 3:2 (po pr.)
Trenčín – HC Slovan 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (3:1 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Pátek 22.12.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Slovan Bratislava dal gól! Veľký piskot na Štadióne Pavla Demitru. TIMOTEJ ŠILLE z medzikružia pálil z prvej a prekazil Borákovi čisté konto. Využitá presilová hra.
    Asistencia: Fominykh.
     
    50:39
    Trenčín dal gól! A je vymaľované. Celú akciu začal Immo v obrannom pásme, prihral Balážovi na ľavý kruh, ten mu ho poslal späť a na opačné krídlo dostal puk FILIP AHL, ktorý už poľahky prekonal bezbranného Godlu.
    Asistencie: Immo, Baláž.
     
    27:58
    Trenčín dal gól! Získaný puk v strednom pásme, dostal ho Conway, ktorý ho do jazdy posunul DENISOVI HUDECOVI a ten v blízkosti Godlu strieľa štvrtý gól Dukly.
    Asistencie: Conway, Pietroniro.
     
    23:00
    Trenčín dal gól! Excelentnú robotu urobil PETER SOJČÍK, ktorý uchmatol puk Poirierovi a mieril s ním po ľavej strane na brankára. Napriahol a puk doputoval do bránky. Domáci strieľajú gól v oslabení.
    Asistencia: Starosta.
     
    14:55
    Trenčín dal gól! Pietroniro nabil ŠIMONOVI PETRÁŠOVI, ktorý strelou z prvej rozvlnil sieť. Presilová hra pokračuje.
    Asistencie: Pietroniro, Ahl.
     
    08:38
    Trenčín dal gól! Vybojovaný puk v strednom pásme, Charbonneau s ním korčuľoval po pravej strane a medzi kruhmi ho nasledoval FILIP AHL, ktorému prihral a ten pohotovo úspešne zakončil.
    Asistencia: Charbonneau.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 9. Ahl (Charbonneau), 15. Petráš Š. (Pietroniro, Ahl), 23. Sojčík (Starosta), 28. Hudec (Conway, Pietroniro), 51. Ahl (Immo, Baláž) – 60. Šille (Fominykh)


    HK DUKLA Trenčín: Borák (Vereš) – Nemčík, Pietroniro – Starosta, Petrovický – Ekberg, Kupec – Hlaváč, Lichanec; – Ahl, Baláž, Immo – Hudec, Conway, Charbonneau – Giľák, Vaňo, Petráš Š. – Krajčovič, Sojčík, Škvarek
    Trenér: Milan Bartovič

    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Baroš) – Ahnelöv, Korenčík – Golian, Romančík – Demo, Maier – Marcinko; – Ranford, Poirier, Takáč – Fominykh, Preisinger, Pecararo – Lukošík, Šille, Žitný – Török, Petráš S., Jasenec
    Trenér: Peter Oremus

    Rozhodčí: Snášel ml., Konc ml. – Pribula, Bogdaň
    bahis siteleri