Humenné – Spišská N. Ves 6:3 (kon.) | Košice – Michalovce 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 3:2 (po pr.)
Trenčín – HC Slovan 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (3:1 po s.n.)
konec
HC 19 Humenné
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 22.12.2023, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledné Humenné zaslúžene zdolalo lídra Spišskú Novú Ves v domácom prostredí 6:3 po húževnatom výkone, keď im pomohla aj veľká nedisciplinovanosť na strane hostí a ponúknuté presilové hry využili v poslednej tretine Linet a Glazkov, do prázdnej brány už len spečatil triumf domácich Novický. Spišiaci tak opäť len potvrdili katastrofálnu formu v zápasoch vonku, ale napriek tomu aj po dnešku zostanú na čele tabuľky. To je odo mnňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa pri hokejových prenosoch znova nabudúce! (19:29:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Humenné dáva gól! O troch bodoch pre domácich je definitvíne rozhodnuté, keďže DAMIÁN NOVICKÝ z obranného pásma trafil prázdnu bránu hostí aj vďaka štastnému odrazu od mantinelu!
     
    58:10
    Hostia to už skúšajú s hrou bez brankára, ale zatiaľ sa nevedia dostať do útočného pásma.
     
    55:36
    Hostia už musia strieľať častejšie, ale Galimov zatiaľ v oslabení drží aj proti nevydarenému zakončenu Myklukhu z ľavej strany.
     
    54:09
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    Horvát – 2 min., hákovanie.
     
    53:07
    Mohutný nápor hostí, ale Ališauskas neuspel pri dorážke vďaka vynikajúcemu zákroku betónom od Galimova a domáci vyhodili len na zakázané uvoľnenie.
     
    51:29
    Humenné dáva gól! Domáci sa výrazne približujú k trom bodom po využití ďalšej presilovky, keď Krajňák nabil na modrú čiaru IVANOVI GLAZKOVOVI, ktorý aj s nechceným tečom Vandasa prekonal po piatykrát Melichečíka! Asistencia: Krajňák
     
    50:12
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Nellis – 2 min., nešportové správanie.
     
    49:11
    Humenné dáva gól! Hosťujúca denzíva teraz zaspala a nechala na strede voľných dvoch domácich hráčov, puk sa dostal práve na Handlovského, ktorý ešte nezištne prihral JAKUBOVI LINETOVI a preňho to už bolo jednoduché zakončenie do odkrytej hosťujúcej brány, keďže Melicherčík nestihol zareagovať! Asistencie: Handlovský, Horvát
     
    49:01
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Ališauskas – 2 min., krosček.
     
    46:08
    Domáci si nechcú situáciu komplikovať a opäť vyhadzujú puk cez všetky čiary, keďže hostia majú v posledných momentoch herne navrch.
     
    42:30
    Žiak s veľkou chybou v obrannom pásme daroval obrovskú príležitosť Faithovi, ktorého však vychytal Melicherčík.
     
    41:46
    Hostia boli v úvode tretej tretiny aj vďaka presilovej hre celkom blízko k streleniu vedúceho gólu, ale domáci prežili ťažké chvíle a radšej vyhodili puk na zakázané uvoľnenie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine v zápase medzi Humenným a Spišskou Novou Vsou pokračoval vynikajúci hokej a síce sa domáci opäť dostali dvakrát do vedenia po presných zásahoch Horváta a Šoltésa, tak hostia vždy gólovo reagovali vďaka Burgessovi a Nellisovi. Napriek tomu domáci podávajú vynikajúci výkon a vôbec nie je vidno, že ide z pohľadu tabuľky o súboj posledného s prvým. Tetia tretina sa začne približne o 18:50.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:43
    Hostia sa ešte pokúsili využiť pred záverom druhej tretiny aj ďalšiu presilovú hru, ale Burgessove nebezpečné zakončenie z pravej strany vytlačil Galimov nad bránu.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 12. Handlovský (Linet), 26. Horvát (Linet), 32. Šoltés (Handlovský), 50. Linet (Handlovský, Horvát), 52. Glazkov (Krajňák), 60. Novický – 15. Archambault (Nellis), 31. Burgess (Merezhko), 38. Nellis (Myklukha, Archambault)


    HC 19 Humenné: Galimov(Kozel) – Glazkov, Novický, Meliško, Sergienko, Novota, Diakov, Jacko – Lapšanský, Linet, Šoltés – Faith, Krajňák, Handlovský – Horvát, Lačný, Thomka – Borov, Havadej, Ragan
    Trenér: M. Štrba

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík(Varša) – Ališauskas, Merezhko, Žiak, Valach, Romaňák, Björkung, Groch, Šuty – Bakoš, Nellis, Archambault – Majdan, Kerbashian, Burgess – Džugan, Myklukha, Vandas – Zöld, Bortňák, Drábek
    Trenér: V. Wojnar

    Rozhodčí: Krajčík, Štefik – Tichý, Stanzel
    bahis siteleri